Cautare: 410 rezultate dupa tagul "ruby"

Imagini din casa în care s-a mutat Ruby! Artista şi-a făcut un penthouse ca la New York

acum 22 ore

Avem imagini din casa în care s-a mutat Ruby! Artista şi-a făcut un penthouse ca la New York, dar aici în București.

Star Matinal. Păzea! Ruby se face șoferiță! Cum a decurs prima lecție de condus

acum 17 zile

Atenţie şoferi! Ruby nu mai face cale de întors şi a hotărât să înceapă orele de conducere, pentru obţinerea permisului! Cum se descurcă frumoasa brunetă cu noua activitate, şi ce îi provoacă vedetei dureri de cap, în trafic.

Ruby s-a mutat în casă nouă cu opt animale şi a luat permisul de conducere!

acum 46 zile

Atenţie, Ruby la volan! Cum se descurca artista în trafic, dar şi imagini din noua locuinţă în care vedeta nu s-a mutat doar cu iubitul, ci şi cu cele opt animăluţe.

Imagini din culisele celui mai tare show al verii, Poftiţi pe la noi - Poftiţi la joc!

acum 54 zile

Timp de şaşe sezoane a strunit vedetele şi le-a pus la treabă. A făcut nunţi şi a ajutat oameni nevoiaşi, iar acum Nea Mărin a dat startul unor noi provocări. "Poftiţi pe la noi- Poftiţi la joc" este emisiunea care va debuta curând la Antena 1 dar noi am ajuns în culise, adică pe...

Xtra Night Show. Imagini din culisele emisiunii Poftiţi pe la noi - Poftiţi la joc. Dorian Popa, Ruby și Liviu Vârciu, aventuri în rulotă

acum 54 zile

Nea Mărin a dat startul unor noi provocări. "Poftiţi pe la noi- Poftiţi la joc" este emisiunea care va debuta curând la Antena 1. Printre vedetele invitate de Nea Marin se găsesc Edi Stancu, Jean de la Craiova, Romică Ţociu, Anda Adam, Ruby, Dorian Popa, Adriana Trandafir, Mirela voicu...

Ruby se mută în casă nouă: Vreau să term cu ziditul

acum 65 zile

Celebra cântăreaţa ne-a dezvăluit care va fi primul lucru pe care îl va face după ce se va muta, dar şi pentru ce anume ar renunţa la orice vacanţă.

Xtra Night Show. Ruby vrea să se mute în casă cât mai curând: Trebuie să zidim pe cineva în pereți ca să terminăm treaba

acum 65 zile

Ruby, celebra artistă, așteaptă de foarte mult timp să se mute în casa cea nouă, dar, din păcate, mai durează până când totul va fi gata.

Star Magazin. Cine este bărbatul misterios care a transformat-o pe Ana Claudia în Ruby

acum 65 zile

Cine este bărbatul misterios care a transformat-o pe Ana Claudia în Ruby, în diva de astăzi! I-a legat o pasiune fulgerătoare, o dragoste cu năbădăi! Totul despre bărbatul secret care a făcut-o cine este astăzi!

Bunica lui Ruby, fermecată de chef Cătălin Scărlătescu

acum 74 zile

Are mamaie o fetiţă frumuşică foc, dar la gătit nu e pricepută deloc! Ruby este un dezastru în bucătărie. Artista a fost altoită de cea care a crescut-o.

Poliția Modei. Adrian Oianu, despre ținuta lui Ruby: Este foarte sexy!

acum 74 zile

Invitat la "Xtra Night Show", Adrian Oianu, designer, a analizat ținuta lui Ruby la o petrecere mondenă.

Chefii jurizează preparatele famililor de la Chefi la Cuțite: Sunt chiar foarte bune

acum 74 zile

Cei trei chefi jurizează preparatele celor trei echipe. Familiile au trebuit să gătească câte două farfurii, dar fiecare să conțină câte o legumă și un fruct..

Râzi cu lacrimi! Ruby și Robert, dezastru în bucătărie: Nu știm ce să facem cu cartoful

acum 74 zile

Ruby și Robert, din echipa lui Chef Cătălin Scarlatescu, au trebuit să pregătească un preparat în care vedetă să fie cartoful și para.

Preparate spectaculoase la proba finală! Ruby, despre ingredientul surpriză: Ce fac dintr-o pară?

acum 74 zile

Echipa lui Chef Sorin Bontea a ales câte două ingrediente speciale pentru fiecare echipa, astfel echipa lui Chef Florin Dumitrescu a primit ananas și praz, iar echipa lui Chef Cătălin Scarlatescu a primit cartofi și pere. Echipa care câștigă această probă va ajunge direct în marea...

Accident în bucătăria Chefi la cuțite! Chef Florin Dumitrescu i-a scapat pe jos tortul lui Chef Cătălin Scărlătescu: Așa ceva nu s-a întâmplat niciodată!

acum 74 zile

Chefii Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, in timp ce isi presau colegul să se apuce de plating pentru a se încadra în timpul alocat probei, au scăpa pe jos tortul lui Chef Cătălin Scărlătescu, din greșeală, cu doar trei minute înainte ca Gina Pistol să dea stop gătitului.

Chefi la Cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu, scos din sărite de Pici: Mor cu ăsta!

acum 74 zile

Chef Cătălin Scărlătescu a fost scos din sărite de felul în care Pici gătește.

Chefi la Cuțite. Ruby, sfaturi în bucătărie de la Chef Cătălin Scărlătescu! Robert: Ce te așteptai să facă un lichid fierbinte pus peste gheață?

acum 74 zile

Ruby și Robert, finaliștii celui de-al doilea sezon al celui mai dur reality-show, Asia Express continuă la Chefi la cuțite, în sezonul special.

Chefi la Cuțite. Bunica lui Ruby este fermecată de Chef Cătălin Scărlătescu

acum 74 zile

Ruby și Robert, finaliștii celui de-al doilea sezon al celui mai dur reality-show, Asia Express continuă la Chefi la cuțite, în sezonul special.

Ruby, pe urmele lui Dorian Popa: "Sper să influenţez oamenii către o acţiune bună!"

acum 80 zile

Ruby, pe urmele lui Dorian Popa: "Sper să influenţez oamenii către o acţiune bună!"

Asia Express are loc în România! Ruby a fost supusă provocărilor

acum 90 zile

Asia Express continuă, dar de data aceasta în România! Ruby şi-a pus rucsacul în spate, iar destinaţia aleasă nu este deloc una uşoară.

Ruby, în bucătărie cu iubitul și bunica ei: Am crescut cu plăcintă lui mamaie și cu bătaie

acum 95 zile

Apariţii-surpriză în bucătăria Chefi la cuţite, sezonul dedicat famililor. Ruby şi Robert, finalişti Asia Express, vor găti un preparat simplu, căruia i-au dus dorul în Asia.

1
2
3
4
5
»