Cautare: 426 rezultate dupa tagul "ruby"

Ruby, interviu emoționat! Artista vorbește cu lacrimi în ochi despre perioada sărbătorilor din copilăria ei!

acum 64 zile

Ruby ne-a povestit cu emoţie în glas, cum erau sărbătorile în copilărie, într-un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars. Artista ne-a mărturisit şi ce îşi doreşte de la viitorul an, dar şi ce experienţă a emoţinat-o cel mai mult până acum.

Xtra Night Show. Ruby cântă piesa Costa

acum 90 zile

Invitată la Xtra Night Show, Ruby cântă piesa Costa.

Xtra Night Show. Ruby, probleme complicate la sâni: Nu am respectat indicațiile medicului la prima intervenție, dar acum am fost cuminte

acum 90 zile

Ruby a recunoscut de curând că a făcut mai multe operaţii. După liceu şi-a micşorat sânii pentru că era sigură că sunt prea mari. La 18 ani şi-a operat nasul. După această intervenție, artista a decis să-și pună silicoane.

Apel disperat din partea vedetelor din România! S-au coalizat împotriva femeii care le-a scos din minţi

acum 90 zile

Apel disperat din partea vedetelor din România! Vor să închidă un cont de Instagram! S-au coalizat împotriva femeii care le-a scos din minţi pe toate! Ruby, Cristina Ich, Delia şi nu numai!

Star News. Ruby este disperată! Nu se mai opreşte din slăbit

acum 97 zile

Ruby este disperată! Nu se mai opreşte din slăbit! Artista a dezvăluit câte kilograme a ajuns să aibă şi ce se întâmplă cu ea.

Răi da Buni. Ruby, prima apariție după operație, din noua casă: Mi s-a desfăcut operația și vedeam sânge

acum 101 zile

Ruby, prima apariţie după operaţie! De ce a ajuns focoasa brunetă pe mână medicilor, dar şi cum arată după intervenţia chirurgicală. Rămâneţi cu noi!

Ruby plăteşte greşelile pe care le-a făcut în trecut! Artista a fost operată de urgenţă

acum 117 zile

A venit ziua cea mare pentru Ruby. Ziua în care repar ă greșelile din tinerețe. Ziua în care apelează la medicul estetician pentru o nouă intervenție la sâni. Dar să începem cu începutul. La 18 ani Rubina noastră a apelat la chirurgia plastică pentru că i se părea că sânii săi...

Star News. Cum arată Ruby înainte să devină celebră

acum 129 zile

Azi, este una dintre cele mai râvnite artiste de la noi, cu un trup de invidiat și cu forme care ar înnebuni orice bărbat, dar câți dintre voi vă aduceți aminte cum arăta Ruby, înainte de a deveni celebră și clar, înainte de a apela la estetician?

Imagini şocante! Ruby a fost muşcată de propriul câine

acum 143 zile

Imagini şocante cu Ruby! Artista a fost muşcată de faţă de propriul câine! Cum s-a întâmplat totul şi cum se simte vedeta acum

Cât o costă pe Ruby viaţa scăldată în lux!

acum 166 zile

Invitată la "Răi da Buni", Ruby, pe numele adevărat Ana Claudia Grigore, a dezvăluit, în direct, câți bani a băgat în noul apartament.

Ruby cântă, la Răi da Buni, melodia - Costa

acum 166 zile

Ruby, pe numele adevărat Ana Claudia Grigore, invitată la "Răi da Buni", a cântat melodia "Costă".

Te cunosc de undeva! Ada și Cornel Palade se transformă în Nosfe și Ruby - Condimente

acum 170 zile

În sezonul XIV de la Te cunosc de undeva!, Ada și Cornel Palade se transformă în Nosfe și Ruby și interpretează piesa Condimente.

Bunica lui Ruby, încuiată în casă, artista, pe afară, disperată!

acum 173 zile

A venit ea ca o divă de la un eveniment monden, pe tocuri şi în rochiţă, coafată şi machiată şi, când să intre în casă, mamaie nici gând să îi deschidă! Ruby, căci despre ea este vorba, a trecut printr-o serie de peripeţii până să intre în casă: bătut în geamuri, sărit...

Imagini din casa în care s-a mutat Ruby! Artista şi-a făcut un penthouse ca la New York

acum 191 zile

Avem imagini din casa în care s-a mutat Ruby! Artista şi-a făcut un penthouse ca la New York, dar aici în București.

Star Matinal. Păzea! Ruby se face șoferiță! Cum a decurs prima lecție de condus

acum 208 zile

Atenţie şoferi! Ruby nu mai face cale de întors şi a hotărât să înceapă orele de conducere, pentru obţinerea permisului! Cum se descurcă frumoasa brunetă cu noua activitate, şi ce îi provoacă vedetei dureri de cap, în trafic.

Ruby s-a mutat în casă nouă cu opt animale şi a luat permisul de conducere!

acum 237 zile

Atenţie, Ruby la volan! Cum se descurca artista în trafic, dar şi imagini din noua locuinţă în care vedeta nu s-a mutat doar cu iubitul, ci şi cu cele opt animăluţe.

Imagini din culisele celui mai tare show al verii, Poftiţi pe la noi - Poftiţi la joc!

acum 244 zile

Timp de şaşe sezoane a strunit vedetele şi le-a pus la treabă. A făcut nunţi şi a ajutat oameni nevoiaşi, iar acum Nea Mărin a dat startul unor noi provocări. "Poftiţi pe la noi- Poftiţi la joc" este emisiunea care va debuta curând la Antena 1 dar noi am ajuns în culise, adică pe...

Xtra Night Show. Imagini din culisele emisiunii Poftiţi pe la noi - Poftiţi la joc. Dorian Popa, Ruby și Liviu Vârciu, aventuri în rulotă

acum 245 zile

Nea Mărin a dat startul unor noi provocări. "Poftiţi pe la noi- Poftiţi la joc" este emisiunea care va debuta curând la Antena 1. Printre vedetele invitate de Nea Marin se găsesc Edi Stancu, Jean de la Craiova, Romică Ţociu, Anda Adam, Ruby, Dorian Popa, Adriana Trandafir, Mirela voicu...

Ruby se mută în casă nouă: Vreau să term cu ziditul

acum 255 zile

Celebra cântăreaţa ne-a dezvăluit care va fi primul lucru pe care îl va face după ce se va muta, dar şi pentru ce anume ar renunţa la orice vacanţă.

Xtra Night Show. Ruby vrea să se mute în casă cât mai curând: Trebuie să zidim pe cineva în pereți ca să terminăm treaba

acum 256 zile

Ruby, celebra artistă, așteaptă de foarte mult timp să se mute în casa cea nouă, dar, din păcate, mai durează până când totul va fi gata.

1
2
3
4
5
»