Cautare: 262 rezultate dupa tagul "sacrificiul"

”Sacrificiul” revine, din februarie. În noul sezon apare și o super-actriță, celebră în întreaga lume

acum 2 zile

Sacrificiul, cel mai nou produs semnat de Ruxandra Ion, va reveni pe micile ecrane în curând cu un nou sezon. Cele trei povești extraordinare vor putea fi urmărite în continuare la Antena 1, iar din sezonul doi telespectatorii vor avea parte de noi surprize, dar și de noi personaje.

”Am făcut o singură dată asta și nu sunt mândră”, a recunoscut actrița Alina Florescu la Happy Channel

acum 3 zile

Actrița Alina Florescu, cea care o interpretează pe Brândușa Zamfir în serialul ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion, a răspuns cu o sinceritate dezarmantă întrebărilor rubricii ”Am/N-am” din cadrul emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Fericirea vine și pleacă”, a declarat actorul Alexandru Ion la emisiunea ”CulTOUR”

acum 5 zile

Actorul Alexandru Ion, cel care îl interpretează pe Alin în serialul ”Sacrificiul”, a intrat în jocul emisiunii ”CulTOUR” și a continuat frazele începute de reporterul Happy Channel.

CulTour. Jocul Am/N-am de Crăciun, cu actorul Vlad Gherman

acum 29 zile

Actorul Vlad Gherman participă la "Am/N-am”, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii.

CulTour. Continuă frază de Crăciun... cu actorul Vlad Gherman

acum 29 zile

Actorul Vlad Gherman participă la "Continuă fraza”, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii.

CulTour. Actorul Vlad Gherman, 61 de întrebări de Crăciun

acum 29 zile

Actorul Vlad Gherman a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

CulTour. Ce ai alege de Crăciun... cu actorul Vlad Gherman

acum 29 zile

Actorul Vlad Gherman participă la "Continuă fraza”, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii.

Serialul ”Sacrificiul” se vede INTEGRAL pe AntenaPlay

acum 30 zile

Cei care vor să revadă ”Sacrificiul” o pot face pe platforma AntenaPlay, acolo unde poate fi urmărită integral povestea celor trei familii, oricând, oriunde şi de pe orice dispozitiv, fără pauze de publicitate.

Denis Hanganu, protagonistul serialului ”Sacrificiul”, a mărturisit că a plâns la filmele de Crăciun

acum 33 zile

Ediția de Crăciun a jocului ”Am/N-am” i-a trezit amintiri plăcute actorului Denis Hanganu, protagonistul serialului ”Sacrificiul”.

Cristina Ciobănașu se va concentra mai mult pe studii în 2020

acum 33 zile

“Personajul Iris pleacă la studii la Milano așa că am și eu ocazia să îmi termin anul III de facultate”

”Sacrificiul”, lider de audienţă, la finalul primului sezon. Povestea continuă, în curând, la Antena 1

acum 36 zile

Momentele emoţionante, surprizele şi răsturnările de situaţie din ultimul episod din acest sezon al serialului ”Sacrificiul”, de la Antena 1 i-au adus pe telespectatori în număr foarte mare în faţa micilor ecrane, proiectul produs de Ruxandra Ion înregistrând record de audienţă la nivelul publicului comercial. Ierarhia se păstrează şi la nivelul celorlalte categorii de public.

Sacrificiul, episodul 28. Moment emoționant între Ştefan Oprea (Claudiu Istodor) și Eva (Maia Morgenstern). Totul s-a încheiat cu un sărut!

acum 37 zile

În serialul Sacrificiul, episodul 28, Ştefan Oprea (Claudiu Istodor) și Eva (Maia Morgenstern) au parte de un moment emoționant. Totul s-a încheiat cu un sărut!

Sacrificiul, episodul 28. Andrei (Denis Hanganu) și Ştefan Oprea (Claudiu Istodor) o înșală pe Lili (Michaela Prosan). Planul prin care vor să se răzbune pe ea

acum 37 zile

În serialul Sacrificiul, episodul 28, Andrei (Denis Hanganu) și Ştefan Oprea (Claudiu Istodor) o înșală pe Lili (Michaela Prosan). Iată ce plan diabolic au pus la cale să se răzbune pe ea.

Xtra Night Show. Actrița Oana Cârmaciu comentează scena de sex pe bani din serialul Sacrificiul: La început scena mi s-a părut stranie

acum 37 zile

Daniel Nuţă, Denis Hanganu și Oana Cârmaciu, actorii principali din Sacrificiul fac dezvăluiri din ultimul episod al serialului.

Sacrificiul, episodul 27. Ioana (Oana Cârmaciu) și Andrei (Denis Hanganu), noapte fierbinte de amor

acum 38 zile

În serialul Sacrificiul, episodul 27, Ioana (Oana Cârmaciu) și Andrei (Denis Hanganu) au parte de o noapte fierbinte de amor.

Sacrificiul, episodul 27. Ştefan Oprea (Claudiu Istodor), aproape de moarte! A făcut infarct

acum 38 zile

În serialul Sacrificiul, episodul 27, Ştefan Oprea (Claudiu Istodor) se află aproape de moarte. O veste neașteptată i-a provocat un infarct.

Sacrificiul, episodul 27. Alin (Alexandru Ion) îi face avansuri lui Robert (Daniel Nuță): Dragule, eu aș vrea mai mult!

acum 38 zile

În serialul Sacrificiul, episodul 27, Alin (Alexandru Ion) îi face avansuri lui Robert (Daniel Nuță). ”Dragule, eu aș vrea mai mult!”, i-a transmis acesta.

Primul sezon din serialul "Sacrificiul" se apropie de final! Cristina Ciobănaşu: "Încă nu ştim data când va începe noul sezon"

acum 38 zile

Primul sezon din serialul "Sacrificiul" se apropie de final! Cristina Ciobănaşu, actriţa din producţia difuzată de Antena 1, în fiecare miercuri şi joi, a fost invitată în platoul de la Neatza cu Răzvan şi Dani.

Visul Simonei Ghiocel s-a împlinit cu campania Ajut Eu!

acum 39 zile

Totul este posibil când crezi în visul tău. O lecţie mare primită de la un copil. Iar o parte din visul Simonei Ghiocel s-a împlinit aseară, în direct, la Antena 1. Pentru că oamenii buni pot schimba lumea, campania AjutEu va continua să prezine în fiecare zi astfel de poveşti. Şi...

Cristina Ciobănașu, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 40 zile

Cristina Ciobănașu, actriță în serialul "Sacrificiul", a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

1
2
3
4
5
»