Cautare: 193 rezultate dupa tagul "sacrificiul"

Sacrificiul, episodul 19. Mario (Dorian Popa) a ajuns să doarmă la cort! Ce propunere a primit Diva (Oana Zăvoranu)

acum 12 ore

În serialul Sacrificiul, episodul 19, Mario (Dorian Popa) a ajuns să doarmă la cort!, iar Diva (Oana Zăvoranu) a primit o propunere care a enervat-o.

Sacrificiul, episodul 19. Andrei (Denis Hanganu) îi explică Ioanei (Oana Cârmaciu) de ce a înregistrat partida de sex

acum 12 ore

În serialul Sacrificiul, episodul 19, Andrei (Denis Hanganu) îi explică Ioanei (Oana Cârmaciu) de ce a înregistrat partida de sex. ”Ești bolnav. Nu pot să cred că m-am lăsat amăgită”, a fost replica Ioanei.

Sacrificiul, episodul 19. Elena (Ana Ciontea), descoperire de necrezut: ”Mi-a spus că mama noastră trăiește!”

acum 12 ore

Mama celor trei surori regăsite ar putea fi încă în viață. „Mi-a spus că mama noastră trăiește”, va spune surprinsă Elena, interpretată de Ana Ciontea. Să nu fi însemnat detenția și chinurile de la Pitești sfârșitul mamei surorilor Ioanid?

Sacrificiul, episodul 19. Andrei (Denis Hanganu) a înregistrat partida de sex cu Ioana (Oana Cârmaciu)! Alin (Alexandru Ion): Nu știam că-ți place să te filmezi

acum 12 ore

În serialul Sacrificiul, episodul 19. Alin (Alexandru Ion) a descoperit că Andrei (Denis Hanganu) a înregistrat partida de sex cu Ioana (Oana Cârmaciu).

Sacrificiul, episodul 19. Veorica (Adriana Trandafir), în lacrimi: Doamne, cum a murit! Nu pot să-mi revin

acum 13 ore

În serialul Sacrificiul, episodul 19, Veorica (Adriana Trandafir) este în lacrimi. ”Doamne, cum a murit! Nu pot să-mi revin”, a spus acesta.

”Voiam să devin dansatoare”, a mărturisit Ana Creţu, alias Iulia Popescu, din serialul ”Sacrificiul”

acum 2 zile

Ana Crețu, cea care o interpretează pe Iulia Popescu în serialul ”Sacrificiul”, s-a alăturat galeriei colegilor săi de filmare și a acceptat provocarea celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Am/N-am... cu Ana Creţu, actrița din Sacrificiul!

acum 6 zile

Ana Creţu, actrița din Sacrificiul, participă la "Am/N-am", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Jocul "Continuă fraza"... cu Ana Creţu, actrița din Sacrificiul!

acum 6 zile

Ana Creţu, actrița din Sacrificiul, participă la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Ana Creţu, actrița din Sacrificiul, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 6 zile

Ana Creţu, actrița din Sacrificiul, a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

Jocul "Ce-ai alege?"... cu Ana Creţu, actrița din Sacrificiul!

acum 6 zile

Ana Creţu, actrița din Sacrificiul, participă la ""Ce-ai alege?"", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Sacrificiul, episodul 18. Diva îl salvează pe Leo, după ce fusese răpit de oamenii lui Ştefan Oprea!

acum 6 zile

După ce oamenii lui Ștefan Oprea îl răpesc pe Leo, Diva vine înarmată cu un pistol și își face dreptate! Aceasta declară război pentru toata familia lui Ștefan!

"Continuă fraza"... cu Daniel Nuță, medicul cardiolog din serialul "Sacrificiul"

acum 6 zile

Medicul cardiolog din serialul ”Sacrificiul”, alias actorul Daniel Nuță, a venit la Happy Channel și s-a... jucat. "Continuă fraza", unul dintre jocurile din cadrul emisiunii ”CulTOUR” care îi provoacă pe invitați să ofere răspunsuri pline de mimaginație.

Maia Morgenstern, Adriana Trandafir și Ana Ciontea au filmat un moment special la fosta închisoare de la Piteşti

acum 6 zile

În cel mai nou episod din Sacrificiul, difuzat astăzi, de la ora 20:00, la Antena 1, echipa de producţie a serialului Sacrificiul, de la Antena 1, a filmat un moment special la închisoarea din Pitești, dedicat eroilor care s-au sacrificat în lupta împotriva comunismului.

Mesajul lui Daniel Nuță, din ”Sacrificiul”, pentru mama lui: ” Mama, te rog frumos să mă ierți, dar…”

acum 6 zile

Daniel Nuță, cel care îl interpretează pe medicul cardiolog Robert Câmpeanu din serialul ”Sacrificiul”, a acceptat provocarea”CulTOUR” și s-a jucat în cadrul emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Jocul "Continuă fraza"... cu Daniel Nuță, medicul cardiolog din serialul "Sacrificiul"

acum 7 zile

Daniel Nuță, medicul cardiolog din serialul "Sacrificiul", participă la ""Continuă fraza"", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Daniel Nuță, medicul cardiolog din serialul "Sacrificiul", portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 7 zile

Daniel Nuță, medicul cardiolog din serialul "Sacrificiul", a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

Jocul "Ce-ai alege?"... cu Daniel Nuță, medicul cardiolog din serialul "Sacrificiul"

acum 7 zile

Daniel Nuță, medicul cardiolog din serialul "Sacrificiul", participă la ""Ce-ai alege?"", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Sacrificiul, episodul 17. Laviniu îl prezintă Narcisei pe fiul său! "El e Mădălin"

acum 7 zile

Laviniu îi face cunoştinţă Narcisei cu fiul său, Mădălin, pe care l-a avut dintr-o relaţie mai veche.

1
2
3
4
5
»