Cautare: 563 rezultate dupa tagul "sani"

Momentul când Viorel îi pune mâna pe sân dansatoarei Emy

acum 79 zile

Momentul video când Viorel Stegaru îi pune mâna pe sân sexy dansatoarei Emy. Reacția Vulpiței.

Ornela Pasăre, cu sânii la vedere prin webcam: În casă stau și mai lejer de atât

acum 100 zile

Ornela Pasăre a luat o pauză de la evenimente și petrecere timp alături de familie. Iată cum i-a întâmpinat, prin intermediul camerei web, pe prezentatorii emisiunii Neazta cu Răzvan și Dani.

Talent nemaivăzut pe scena iUmor! Madelyn Greco l-a pictat cu sânii pe Cheloo!

acum 124 zile

Madelyn Greco,body painter, a venit să impresioneze juriul iUmor cu talentul său, pictează cu sânii.

Cine este Ștefania Costache, concurenta de la iUmor care şi-a prezentat sânii în faţa juraţilor!

acum 127 zile

Ștefania Costache, concurenta care şi-a arătat sânii la Iumor a venit în platoul lui Morar! Ce reacţie au avut părinţii ei, dar şi care a fost motivul pentru care s-a dezbrăcat la televizor în faţa milioanelor de oameni.

Neatza cu Răzvan și Dani. Dani Oțil, cu capul între sânii Loredanei Groza: Țin să anunț că urmează să mă însor!

acum 129 zile

Echipa de la Neatza cu Răzvan și Dani și Loredana Groza au realizat o scenetă extrem de amuzantă.

iUmor. Ștefania Costache și-a prezentat sânii și viața sexuală în fața juraților: Nu port niciodată sutien, iar asta mă face, uneori, talentată

acum 131 zile

În sezonul 8 iUmor, ediția 1, Ștefania Costache și-a prezentat sânii și viața sexuală în fața juraților. ”Nu port niciodată sutien, iar asta mă face, uneori, talentată. Provin dintr-o familie de intelectuali, așa că eu am crescut cu cărți erotice, nu cu filme porno!”, a...

Agenția VIP. Lenna, aventuri în sala de sport: Din cauza sânilor nu pot să fac exercițiul ăsta

acum 147 zile

Lenna a fost acuzată că este de nerecunoscut după ce îşi editează fotografiile. Toată lumea a pus-o la zid. Una dintre cele mai controversate apariţii din showbiz intră în sala de sport şi ne arată adevărata siluetă.

Neatza cu Răzvan și Dani. Ramona Olaru, cu sânii la vedere. Dani Oțil: Văd că ți-ai luat ținută albă cu năsturei

acum 198 zile

Ramona Olaru a ales o ținută extrem de sexy pentru această ediție ”Neatza cu Răzvan și Dani”. ”Văd că ți-ai luat ținută albă cu năsturei”, i-a transmis Dani Oțil.

Xtra Night Show. Ruby, probleme complicate la sâni: Nu am respectat indicațiile medicului la prima intervenție, dar acum am fost cuminte

acum 218 zile

Ruby a recunoscut de curând că a făcut mai multe operaţii. După liceu şi-a micşorat sânii pentru că era sigură că sunt prea mari. La 18 ani şi-a operat nasul. După această intervenție, artista a decis să-și pună silicoane.

Mona, dansatoarea cu cei mai mari sâni din România,față-n față cu cea mai mare fobie

acum 218 zile

Este marţea neagră pentru vedetele voastre preferate! Proba acvariilor dubioase bagă spaima într-o brunetă celebră şi apetisantă! Dansatoarea cu cei mai mari sâni din România, faţă în faţă cu cea mai mare fobie!

Like a Star. Ana Maria și Diana, apariție de infarct la piscină. Concurentele îi arată sânii lui Mădălin

acum 230 zile

Ana Maria și Diana îi fac o surpriză lui Mădălin. Cele două concurente îi arată sânii în timp ce se bălăcesc în piscină.

Ruby plăteşte greşelile pe care le-a făcut în trecut! Artista a fost operată de urgenţă

acum 246 zile

A venit ziua cea mare pentru Ruby. Ziua în care repar ă greșelile din tinerețe. Ziua în care apelează la medicul estetician pentru o nouă intervenție la sâni. Dar să începem cu începutul. La 18 ani Rubina noastră a apelat la chirurgia plastică pentru că i se părea că sânii săi...

Like a Star. Alexandra nu poate face mișcare din cauza operației la sâni: Am avut pauză, iar acum trebuie să o iau ușor cu sala

acum 248 zile

Diana vrea să-și pună silicoane, dar află de la Alexandra că nu ai voie să faci mișcare o perioadă, după intervenția chirurgicală.

Star Matinal. Nicole Cherry, despre operațiile estetice: Sunt șase luni de când mi-am făcut intervenția

acum 254 zile

Nicole Cherry, declaraţii exclusive despre povestea ei de iubire. Cum s-a îndrăgostit de iubitul ei şi cine le-a făcut cunoştinţă aflăm de la Nicole, în direct! Tot atunci, aflăm şi cum au reacţionat părinţii artistei când le-a spus că apelează la operţiile estetice.

Acces Direct. Asistenta Emily, cu sânii la vedere, îmbrăcat într-un sac de gunoi: Nu am nimic pe dedesubt

acum 282 zile

Asistenta emisiunii Acces Direct, Emily, a acceptat provocarea Mirelei Vaida și a venit în platou îmbrăcată într-un sac menajer!

Mistress Kennya, moment sexy și sado-maso la iUmor. Și-a arătat sânii și i-a dansat în poală lui Cheloo!

acum 286 zile

Mistress Kennya execută un moment sexy și sado-maso la iUmor. Bruneta a arătat sânii și a dansat în poala lui Cheloo și a încercat să-l domine pe Mihai Bendeac.

Neatza cu Răzvan și Dani. Imagini sexy cu Ramona Olaru. Vedeta și-a arătat sânii, după ce a fost stropită cu apă

acum 294 zile

Provocarea de la Neatza cu Răzvan și Dani. Baschet cu baloane umplute cu apă. Întrecerea s-a dat între Jorge și Ramona Olaru.

Neatza cu Răzvan și Dani. Ramona Olaru, cu sânii la vedere, într-un costum transparent. Dani Oțil: Ține mâinile la piept, te rog

acum 294 zile

Pentru această ediție de Neatza cu Răzvan și Dani, Ramona Olaru a ales un costum transparent extrem de sexy. ”Ține mâinile la piept, te rog!”, i-a transmis Dani Oțil.

Insula Iubirii. Adrian nu poate sta fără ispita Maria: De ce ai venit, ai vrut să-mi vezi sânii, nu ai mai văzut așa ceva?

acum 360 zile

Adrian nu știe ce să mai facă ca să stea tot timpul în prezența ispitei Maria, dar ea îl respinge de fiecare dată când are ocazia. Concurentul este îndrăgostit nebunește, dar femeia pe care o adoră nu îl bagă în seamă.

Moment sexy la Neatza cu Răzvan și Dani. Ramona Olaru și-a arătat sânii, printr-o rochie transparentă!

acum 364 zile

Ramona Olaru are o apariție extrem de sexy la ”Neatza cu Răzvan și Dani”. Rochia transparentă i-a lăsat la vedere sânii!

1
2
3
4
5
»