Cautare: 451 rezultate dupa tagul "sarbatoare"

Ești pregătit pentru Halloween? Învață de la Ștefan Bănică și Dani Oțil cum să pregătești dovleacul!

acum 12 zile

Invitați la "Neatza cu Răzvan și Dani", Ștefan Bănică și Nicu Patoi au acceptat provocarea de a decora, într-un mod inedit, dovlecii pentru sărbătoarea de Halloween.

La mulți ani, bunici! Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Neatza cu Răzvan și Dani!

acum 20 zile

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, din București, ne arată cum se sărbătorește "Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice”.

Acces Direct. Nașul Adrian Minune, petrecere fără egal de ziua lui

acum 26 zile

Adrian Minune a împlinit 45 de ani şi a fost naş chiar de ziua lui. Artistul a petrecut până în zori alături de familie şi prieteni, însă a avut parte şi de o surpriză la miezul nopţii.

Neatza cu Răzvan și Dani. Capitala a împlinit 560 de ani. Locuitorii Bucureștiul l-au sărbătorit cu mare fast

acum 28 zile

Bucureștiul a îmbrăcat haine de sărbătoare. La 560 de ani de atestare documentară, locuitorii Capitalei s-au adunat să-l cinstească așa cum se cuvine.

Star Matinal. Părintele Nectarie ne spune ce trebuie să facem de Rusalii

acum 126 zile

Rusalii 2019 reprezintă Pogorarea Sfântului Duh. Ca vechime, Rusaliile coboara pana in veacul apostolic. In primele secole crestine, praznicul Cincizecimii era o dubla sarbatoare: a Pogorarii Duhului Sfant si a Inaltarii lui Hristos. In jurul anului 400, cele 2 sarbatori s-au despartit una de...

Connect-R a avut parte de o zi de naştere pe cinste! Părinţii i-au transmis un mesaj emoţionant

acum 133 zile

Connect R a avut parte de o zi de naştere pe cinste! Alături de el au urcat pe scenă, nu doar artiştii de top ai ţării, ci şi persoanele cele mai importante din viaţa lui. Părinţii, dar şi fiica artistului i-au transmis un mesaj emoţionant în faţa a sute de oameni.

Star News. Sărbătoare în familia Andreei Tonciu. Fetița vedetei a împlinit trei ani

acum 135 zile

Este zi de sărbătoare în familia Andreei Tonciu! Fiica ei, Rebeca, împlineşte 3 anişori! Micuţa a avut parte de o petrecere surpriză şi de multe cadouri.

Neatza cu Răzvan și Dani. Astăzi este Ziua Învățământului. Ioana Mihaela Neacșu: Este o sărbătoare a respectului față de copii și față de profesori

acum 138 zile

Ziua Învățământului este sărbătorită de toate unitățile de învățământ din sistemul românesc de educație. ”Este o sărbătoare a bucuriei, a respectului față de copii și față de profesori”, a declrata Ioana Mihaela Neacșu, inspector ISMB, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Bucurie mare în familia Elenei Ionescu! Artista, surprinsă de cei dragi într-un mod inedit!

acum 152 zile

Reporterul "Agenţiei VIP" este pe urmele ei, pas cu pas şi împreună aflăm cum sărbătoreşte şi ce cadouri scumpe a primit!

Neatza cu Răzvan și Dani. Sfinții Constantin și Elena, zi de mare sărbătoare pentru creștini

acum 153 zile

Pe 21 mai se sărbătoresc Sfinții Constantin și Elena. Aproape două milioane de români își sărbătoresc ziua de nume.

Ce sărbătoare mare este astăzi. Unde vă puteţi închina la moaştele Sfântului Nicolae

acum 166 zile

De la părintele Cărămizaru aflăm ce mare sărbătoare este astăzi, ce trebuie să facem, dar şi unde vă puteţi închina, în capitală, la Moaştele Sfântului Nicolae.

Cum a petrecut Monica Tatoiu în prima zi de Paşte

acum 175 zile

Mergem acasă la Monica Tatoiu, să vedem cum a petrecut prima zi de Paşte, dar şi ce face astăzi, în a doua zi!

Pască fără aluat, unul dintre deserturile preferate pe masa de sărbătoare

acum 182 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conţine branză, faină, smântână, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Pască fără aluat".

Cum se pregătesc românii pentru sărbătoarea Floriilor

acum 184 zile

Ouă încondeiate, icoane, obiecte din lemn sau țesături. Sunt doar câteva dintre lucrurile care vă aşteaptă la Târgul de Florii.

Artista Corina Chiriac vorbeşte despre credinţă, în postul Paştelui. Care sunt principalele reguli de la care nu se abate niciodată

acum 185 zile

În postul Paştelui, artista Corina Chiriac ne-a acordat un interviu în exclusivitate şi a făcut mărturii despre credinţă.

Horoscopul Dragostei - 19 aprilie 2019. Leul este entuziasmat de o veste primită de la persoana iubită

acum 185 zile

Nativii din zodia Leu au multe de sărbătorit astăzi mai ales când este ceva legat de dragostea lor. Pot primi o veste de la persoana iubită care îi va face să fie foarte entuziasmaţi!

Primele imagini cu Gabriel Tamaş în libertate! A sărbătorit cu artificii şi le-a mulţumit fanilor

acum 202 zile

Primele imagini cu Gabriel Tamaş în libertate! Cum a sărbătorit cu artificii şi le-a mulţumit fanilor. Fotbalistul a făcut un gest de descătuşare, imediat după ce a fost eliberat şi a scăpat de coşmarul prin care a trecut timp de şapte zile.

Actorii din lumea întreagă sărbătoresc Ziua Mondiala a Teatrului! Alexandru Arşinel: Au trecut aproape 60 de ani de când sunt pe scenă

acum 208 zile

Actorii din lumea întreagă sărbătoresc, astăzi, Ziua Mondiala a Teatrului! Ziua Mondială a Teatrului este un prilej de sărbătorire a Teatrului în nenumăratele sale forme. Teatrul este o sursă de divertisment şi inspiraţie care are puterea de a uni diversele culturi şi popoare din...

Mihai Morar va fi din nou tată

acum 210 zile

Bucurie mare în familia lui Mihai Morar! În zi de sărbătoare, omul de radio a făcut anunţul în timpul matinalului pe care îl prezintă: va fi din nou tată.

1
2
3
4
5
»