Cautare: 591 rezultate dupa tagul "scena"

Chef Scărlătescu, fermecat de Margherita de la Clejani

acum 2 zile

De pe scenă, la cratiţă! A venit şi rândul Clejanilor să intre în bucătărie şi să demonstreze că ei se descurcă în orice situaţie. Juraţii de la "Chefi la Cuţite" au rămas mască! În special Chef Scărlătescu, care a rămas impresionat de Margherita de la Clejani.

Unde ești tu, Păcală? Valeriu Rudolf spune glume pe scena iUmor: Am venit să vă păcălesc!

acum 6 zile

Valeriu Rudolf spune glume pe scena iUmor. Concurentul se crede celebrul Păcală, dar jurații și publicul nu se amuză prea mult la glumele sale.

Comedy Zebra Show, revenire de senzație pe scena iUmor: Cheloo, ca de fiecare dată ești perfect! Ultimele piese ale tale sunt în 2016

acum 6 zile

Comedy Zebra Show au revenit pe scena iUmor cu un număr senzațional de comedie. Jurații și publicul se amuză copios la glumele lor.

Karmen Minune, însărcinată pe scena Forza ZU: Am vorbit cu părinții mei despre educația familiei

acum 6 zile

Karmen, însărcinată pe scena Forza Zu. Artista viitoare mămică, ultima repeţitie în platoul Răi da Buni înainte de cel mai mare concert din România.

Neatza cu Răzvan și Dani. Pe 16 mai, Edvin Marton revine pe scena Sălii Palatului cu cea mai recentă producție, The Rock Symphony

acum 9 zile

Edvin Marton este un renumit violonist și compozitor din Ungaria. Vioara la care cântă în prezent a fost realizată în anul 1699 și a fost evaluată la 7 milioane de dolari. Pe 16 mai 2019, marele artist revine pe scena Sălii Palatului cu cea mai recentă producție, The Rock Symphony.

Cosmin Tobă a revenit cu un stand up de nota 10! După ce am umflat păpușa gonflabilă, mi-a spus că putem fi doar prieteni

acum 13 zile

Cosmin Tobă a revenit în forță pe scena iUmor! Momentul său de stand up comedy i-a făcut pe jurații să râdă cu lacrimi. „După ce am umflat păpușa gonflabilă, mi-a spus că putem fi doar prieteni”, a spus concurentul în timpul numărului.

Mică dar cu tupeu! Alexia Roman, stand up comedy cuminte pe scena iUmor

acum 13 zile

Alexia Roman are 16 ani, vine din Craiova și este pentru prima dată pe o scenă. Frumoasa blondă a avut un moment de stand up comedy cuminte, pe scena iUmor.

Parodie după parodie! Loredana Dumitru interpretează melodia Despablito. Delia: Ce am văzut aici?

acum 13 zile

Parodie după parodie! Loredana Dumitru a venit pe scena iUmor să ne arate talntul ei. Concurenta a ales să interpreteze celebra melodie a Deliei - „Despablito”. „Ce am văzut aici?”, a intrebat Delia, nedumerită de momentul pe care Loredana l-a avut.

Alida Coman are probleme cu sănătatea de când se știe. Geanta ei e plină de pastile

acum 13 zile

Alida Coman a venit pe scena iUmor să ne spună, printr-un moment excepțional de stand up comedy, care sunt probleme ei de sănătatea. De când s-a născut a avut câte o boală, iar geanta ei e plină de pastile acum.

Jutații nu i-au gustat glumele. Ioan Olteanu a venit pe scena iUmor cu un număr de stand up comedy prea dur

acum 13 zile

Ioan Olteanu a venit tocmai din Italia pentru iUmor. Din păcate, jutații nu i-au gustat glumele. Stand up comedy-ul pe care l-a pregătit a fost prea dur.

Magie și umor pe scena iUmor! Mandy Muden s-a jucat cu mințile juraților

acum 13 zile

Mandy Muden s-a jucat cu mințile juraților. Ea a venit tocmai din Marea Britanie că să ne înveselească. Numărul ei de magie l-a lăsat cu gura căscată pe Mihai Bendeac.

Mandy Muden are chef de joacă. A combinat magia cu umorul și-a ieșit un show fantastic

acum 13 zile

Mandy Muden are chef de joacă. A venit tocmai din Marea Britanie că să ne înveselească. A combinat magia cu umorul și-a ieșit un show fantastic.

Alex Mocanu are glumele la el. A făcut un stand up comedy de excepție pe scena iUmor

acum 13 zile

Alex Mocanu se află la prima apariție pe scena iUmor și ne-a arătat că are glumele la el. A făcut un stand up comedy de excepție, iar reacția publicului a confirmat asta.

Frustrările lui Florin Serghei stârnește râsete pe scena iUmor: Nu prea suntem încurajați când suntem mici!

acum 20 zile

Florin Serghei primește carte verde de la Bendeac, astfel are șansa să revină pe la iUmor cu un număr mai bun de stand up comedy. De data aceasta, concurentul nu dezamăgește, iar glumele sale stârnesc râsete.

Așa ceva nu ai văzut niciodată! Lioz Shem Tov, număr de mentalism ieșit din comun, pe scena iUmor

acum 20 zile

Lioz Shem Tov realizează un număr de mentalism ieșit din comun, pe scena iUmor. Jurații și publicul se amuză copios la reprezentația concurentului.

Vrei să te amuzi copios? Florin Serghei are un număr excelent de stand up comedy, pe scena iUmor

acum 20 zile

Florin Serghei are un număr excelent de stand up comedy, dar din păcate publicul și jurații nu se răspund foarte bine la glumele sale.

Michael Jackson a murit, dar Fuego umple golul lăsat de regele muzicii pop: Când apare pe scenă, sar taloanele de pensii!

acum 20 zile

Cei trei jurați, dar și cei doi prezentatori de la iUmor vorbesc despre celebrul Fuego și succesul acestuia pe piața muzicală.

Umor negru pe scena iUmor! Dima Cubreacov, număr de stand up comedy de senzație: Sunt atât de slab încât primesc bacșiș și garoafe!

acum 20 zile

Dima Cubreacov s-a întors la iUmor cu un nou număr de stand up comedy. Chiar dacă umorul său este negru, concurentul primește mii de aplauze din partea publicului.

Backstage Boys, număr de improvizație pe scena iUmor: Domnule doctor nu am nimic să vă dau, detest șpaga!

acum 20 zile

Trupa Backstage Boys realizează un număr de improvizație pe scena iUmor. Cei trei jurați se amuză copios la glumele celor patru membrii.

Paula Chirilă îi ia la "roast" pe cei trei jurați iUmor: Mihai, te-am văzut de multe ori la teatru, niciodată pe scenă!

acum 20 zile

Paula Chirilă, celebra actriță, face glume pe seama juraților de la iUmor, dar și a altor vedete din showbizul românesc.

1
2
3
4
5
»