Cautare: 9 rezultate dupa tagul "selin sezgin"

Ai putea face așa, ca Selin Sezgin, alias Melek din serialul ”Elif”?

acum 21 zile

Pe Selin Sezgin o puteți urmări la Happy Channel, în exclusivitate, în cel mai nou sezon al serialului ”ELIF”, difuzat de luni până vineri, de la ora 18.00.

Selin Sezgin, alias Melek din ”Elif”, povestește despre prima ei întâlnire cu protagonista serialului: ”Nu știa să citească și să scrie”

acum 36 zile

Pe Selin Sezgin și Isabella Damla Güvenilir le puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”ELIF”, difuzat de luni până vineri, de la ora 18.00.

Serialul ”ELIF”, de luni până vineri, la Happy Channel

acum 140 zile

Veste bună pentru fanii serialului ”Elif”. Unul dintre cel mai urmărite seriale turcești din întreaga lume a revenit în grila postului Happy Channel.

Din 11 iunie, serialul “Elif” revine la două episoade pe zi. Urmează și o SUPERpremieră

acum 323 zile

Din 11 iunie, postul de televiziune Happy Channel le oferă telespectatorilor porție dublă de “Elif”! Începând cu această dată, fanii serialului vor putea urmări, de luni până vineri, de la ora 18.00, câte două episoade ale producției.

Interviu rapid cu Selin Sezgin. Iată ce a aflat Vlad Gherman de la actrița care o interpretează pe Melek în serialul ”ELIF”

acum 335 zile

La Happy Channel, poți urmări în exclusivitate cel de-al patrulea sezon din ”Elif”, de luni până vineri, de la 13.30.

Mesajul lui Melek, din serialul ”ELIF”, pentru fanii din România

acum 370 zile

În România, ”Elif” se difuzează în exclusivitate de postul de televiziune Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 18.00.

Un debut fantastic pentru Selin Sezgin. Personajul Melek, din ”ELIF”, este primul ei rol într-un serial

acum 384 zile

Într-un interviu acordat în exclusivitate postului Happy Channel, Selin a mărturisit că acesta este primul ei rol într-un serial, pe care l-a primit după ce a apărut în mai multe spoturi publicitare.

Selin Sezgin, din ”ELIF”, a ajuns actriță după ce a apărut într-o reclamă. E arhitect și cântă la chitară

acum 384 zile

La Happy Channel, poți urmări în exclusivitate cel de-al patrulea sezon din ”Elif”, de luni până vineri, de la 18.00.

Marea PREMIERĂ a sezonului trei "Elif", luni (24 iulie), exclusiv la Happy Channel. Selin Sezgin, despre relația cu Isabella Damla Güvenilir: “Suntem ca două surori”

acum 634 zile

Cel de-al treilea sezon al serialului turcesc se lanseaza, luni (24 iulie), in exclusivitate la Happy Channel, și va putea fi urmărit de telespectatori de luni până vineri, de la ora 19.00.