Cautare: 88 rezultate dupa tagul "sezon 7"

Cei mai buni chefi din România au jurizat desertul concurenţilor din finală!

acum 202 zile

Unsprezece dintre cei mai buni Chefi din România au degustat și au analizat atent preparatele prezentate, pentru a acorda note pe merit.

Desertul - ultimul test pentru finaliştii sezonului 7 de la Chefi la cuţite!

acum 202 zile

Ultimul test pentru finaliştii sezonului 7 de la Chefi la cuţite a fost desertul!

Juraţii au degustat felul principal! "A fost mult mai bun decât mă aşteptam!"

acum 202 zile

Unsprezece dintre cei mai buni Chefi din România au degustat și au analizat atent preparatele prezentate, pentru a acorda note pe merit.

Alex Comerzan cedează psihic şi se ceartă cu chef Scălătescu!

acum 202 zile

Emoțiile ating însă cote maxime și Alexandru Comerzan, concurentul lui Chef Cătălin Scărlătescu din finala emisiunii Chefi la cuțite, sezon 7, are un moment în care pare că cedează psihic și se blochează, anunțându-și colegii că „nu poate face cum vrea el”.

Cei mai buni chefi din România jurizează starterele concurenţilor din finală! "Sunt duri, sunt corecți.."

acum 202 zile

Unsprezece dintre cei mai buni Chefi din România au degustat și au analizat atent preparatele prezentate, pentru a acorda note pe merit.

Răsturnare uriașă de situație, la Chefi la cuțite! Bobby și Alex Popa, scandal înainte de proba finală!

acum 202 zile

Alex Popa, Bobby Săvoiu și Alexandru Comerzan își aleg echipele alături de care vor să lupte. Fiecare a analizat și a ales cum a considerat mai bine: un coleg rapid, un coleg care rezistă la emoții sau un coleg care urmărește ordinele? Doar cinci concurenți vor intra în cele trei...

Totul se dă într-o singură rundă de gătit! Cei trei finalişti au ca temă un meniu complet!

acum 202 zile

Tradiţia nu se schimbă nici în finala din sezonul 7 de la Chefi la cuţite! Totul se dă într-o singură rundă de gătit! Cei trei finalişti au ca temă un meniu complet!

Finaliştii de la Chefi la cuţite îşi aleg ajutoarele pentru testul final!

acum 202 zile

Cei trei concureţi care se vor duela în probele din finala Chefi la cuţite şi-au ales ajutoarele pentru testul suprem!

Retrospectiva celor mai frumoase momente din sezonul 7 de la Chefi la cuţite!

acum 202 zile

Sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite a fost unul extrem de „condimentat”, căci am avut parte de povești senzaționale de viață, preparate delicioase și bătălii culinare ce ne-au ținut mereu cu sufletul la gură!

Iată care sunt cei trei finalişti ai sezonului 7! Unul dintre chefi nu va avea niciun concurent în ultimul act!

acum 202 zile

Ieri am urmărit cu sufletul la gură cele trei probe din semifinală, dar abia astăzi aflăm cine s-a descurcat cel mai bine! Sunt nouă concurenți, dar numai trei dintre ei vor intra în marea finală a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 7!

Chef Sorin Bontea, cu ochii în lacrimi: "Munca de bucătar cere sacrificii. Nu-mi vedeam familia câte opt luni pe an!"

acum 203 zile

Mesajele pe care le-au primit semifinaliştii înaintea primei probe l-au sensibilizat pe chef Sorin Bontea, care şi-a amintit de perioadă când stătea foarte mult timp departe de familie

Actorii din musicalul "My Fair Lady" jurizează preparatele de la prima probă din semifinală!

acum 203 zile

Actorii din musicalul "My Fair Lady" jurizează preparatele de la prima probă din semifinală!

Dan Badea a încheiat marea finală de la iUmor cu un număr senzațional de stand up!

acum 206 zile

Dan Badea a Încheiat seara marei finale de la iUmor cu un număr fantastic de stand up. Coprezentatorul emisiunii a urcat pe scenă și a vorbit despre colinde și supestiții.

Cuplul de magicieni Eduard şi Bianca au primit câte o plăcintă în față de la jurații iUmor!

acum 206 zile

Bianca și Eduard au ajuns foarte aproape de a pune mâna pe premiul cel mare. De data aceasta, au îndulcit numărul lor de magie cu o plăcintă primită drept în față!

Adi Gheo, piratul din Caraibe, ţinteşte finala pe scena de la iUmor!

acum 213 zile

Momente tari în semifinala sezonului 7 iUmor! Adi Gheo, piratul din Caraibe, își încearcă din nou norocul, în speranța că va obține locul în marea finală.

Iluzionistul Bogdan Sylar i-a fermecat pe juraţii de la iUmor cu trucurile sale! Cheloo: "Sunt convins că am fost prostiţi"

acum 213 zile

Opt concurenți urcă pe scenă în fața juraților, dar doar unul dintre ei va putea câștiga semifinala și se va alătura celor 11 finaliști în lupta pentru marele premiu în valoare de 20.000 euro, din data de 13 decembrie. Ce șanse are numărul lui Bogdan Sylar?

Patrick Cottet Moine a devenit patiser în semifinala iUmor!

acum 213 zile

Premieră la iUmor, căci pentru prima dată în cele șapte sezoane, avem o semifinală! 8 concurenți dintre cei care au primit cele mai multe voturi în aplicația iUmor, dar nu au reușit să se claseze pe primul loc în preferințele publicului, vin în fața juraților să demonstreze că...

Trei cutii misterioase cu ingrediente au fost aduse în faţa chefilor! Sorin Bontea are un aliat de încredere în cel de-al patrulea battle: chef Iosif Ștefănescu!

acum 230 zile

Cuțitele se pregătesc să scoată scântei în cea de-a patra confruntare a celui mai iubit show culinar! Sorin Bontea are avantajul amuletei care îi permite ca în cel de-al patrulea battle să aibă alături un aliat de încredere, chef Iosif Ștefănescu. Gina Pistol a pus în față...

S-au decis cele trei echipe finale de la Chefi la cuțite! Chef Cătălin Scărlătescu: "Gata! Istorie scrie pe voi!"

acum 244 zile

La finalul testelor din Bootcamp, doar 18 concurenți au mers mai departe, asta dupã ce chefii şi-au ales deja cuţitele de aur, iar această șansă le-a asigurat celor trei norocoși, Alexandru Popa, din echipa lui chef Sorin Bontea, Ernesto Dosman din echipa lui chef Florin Dumitrescu şi...

A venit momentul jurizării pentru al treilea calup! Cine sunt ultimii șase concurenți care au ajuns în echipele finale?

acum 244 zile

Concurenții calificați vor fi nevoiți să își adune forțele și să își valorifice cât mai bine calitățile gastronomice pentru a reuși să le demonstreze celor trei chefi că au sarea și piperul necesare acestei competiții ”la cuțite”, într-o probã cu o temã cel puţin...

1
2
3
4
5