Cautare: 94 rezultate dupa tagul "sezonul 2"

Căutarea de cazare! Misiunea cea mai dificilă pentru concurenţii de la Asia Express!

acum 248 zile

Căutarea de cazare rămâne în continuare cea mai grea misiune pentru concurenţi!

Vali Butnaru i-a scos din minţi pe Morodan şi Teleşpan în căutarea de cazare: "Vedea-l-aş făcând echipă cu Nicolici în sezonul următor!"

acum 248 zile

Vali Butnaru i-a scos din minţi pe Ana Morodan şi Teleşpan, după ce concurenții au început să își caute cazare.

CRBL și Oase au câştigat amuleta! Paul şi Jojo au fost învinşi de o fotografie

acum 248 zile

CRBL și Oase au câştigat amuleta, în ediția de duminică a celui mai dur reality-show, „Asia Express”, după o probă inedită, care a generat tensiuni între coechipieri. CRBL a suferit și o căzătură de zile mari, din cauza vitezei.

O nouă misiune pentru concurenţi! Trebuie să calce hainele localnicilor pe nişte staţii mobile!

acum 254 zile

O nouă misiune le dă bătăi de cap concurenților „Asia Express”, în ediția de luni a emisiunii. Echipele trebuie să calce hainele localnicilor pe nişte staţii mobile.

Caută acul în carul cu fân, la propriu! Cam aşa a fost o misiune pentru concurenţii de la Asia Express

acum 254 zile

Prima misiune pentru concurenţi a fost să caute într-o recoltă de bumbac un bileţel cu locaţia pentru următorul joc! Acesta le poate aduce 100 de euro şi un mare avantaj

Morodan şi Teleşpan au câştigat imunitatea! Jojo: "Am realizat că unele echipe nu joaca tocmai corect!"

acum 268 zile

Ana Morodan şi Teleşpan au ajuns primii la Gina şi au câştigat imunitatea! Acest lucru nu a fost pe placul unora dintre concurenţi care susţin că nu joacă corect!

Hai la Capitală! Oase şi CRBL au mers la shopping prin bazarul din Colombo

acum 268 zile

Hai la Capitală! Oase şi CRBL au mers la shopping prin bazarul din Colombo! Cei doi au dat peste o aglomeraţie infernală şi au încercat să negocieze pentru două perechi de pantaloni

Concurenţii au primit o nouă probă! Trebuie să confecţioneze un tricou la maşina de cusut!

acum 268 zile

În drumul spre farul din Colombo, concurenţii au primit o nouă probă! Trebuie să confecţioneze un tricou pe care trebuie să-l poarte până la întâlnirea cu Gina!

Medicii i-au dat verdictul lui Cosmin Seleşi! Mai poate continua cursa?

acum 268 zile

Cosmin Seleşi a mers la spital pentru investigaţii după accidentarea suferită în cursa pentru imunitate! Ce verdict i-au dat medicii?

Gest impresionant făcut de Paul Ipate! I-a cedat amuleta imunităţii lui Şerban: "Toată faza cu Cosmin m-a dat peste cap"

acum 268 zile

Accidentarea lui Cosmin Seleşi l-a dat peste cap pe Paul Ipate, care a decis să renunţe la cursa pentru imunitate în favoarea lui Şerban Copoţ!

Cosmin Seleși se accidentează în cursa pentru imunitate: "Este o durere pe care nu am simțit-o niciodată în viață. Parcă baga cineva cuţitul în mine!"

acum 268 zile

Efortul fizic i-a făcut probleme lui Cosmin Seleși, care se va accidenta la picior în timpul unei probe, având nevoie de îngrijiri medicale. Deși starea sa de sănătate este precară, Cosmin își doreşte să continue cursa cu tot dinadinsul, însă jocul este compromis pentru el!

Paul Ipate, reacţie nervoasă în faţa Ginei Pistol: "Noi nu facem asta zilnic. Trebuia să primim ceva de protecţie!"

acum 268 zile

La punctul de control de la capătul primei probe, Paul Ipate nu a avut o reacţie tocmai pozitivă în faţa Ginei Pistol!

Asia Express, sezonul 2. Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, de la sărăcie la opulență

acum 286 zile

Faţă de anul trecut, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu au avut parte de o surpriză! Peisajul le-a adus aminte de copilărie, doar ca au cam încurcat personajele.

Asia Express, sezonul 2. Gina Pistol, în pericol de moarte: ”Plângeam de la medicamentele împotriva malariei”

acum 287 zile

Asia Express, cel mai dur reality show al momentului, revine la Antena 1 duminică, 10 februarie, de la ora 20.00. Noul sezon va avea trei zile de difuzare, duminică, luni și marți și va aduce schimbări și în structura competiției. Nouă perechi de vedete se aventurează prin Sri Lanka...

Liviu Vârciu revine în sezonul 2 din ”Fructul Oprit”, în această toamnă

acum 455 zile

De câteva săptămâni, Liviu a început filmările pentru noul sezon “Fructul oprit”, care va avea premiera miercuri, 29 august, ora 20.00, la Antena 1, întorcându-se astfel la marea sa pasiune.

Maia Morgenstern, în noul sezon ”Fructul Oprit”: ”Nu știu dacă m-a cucerit personajul pe mine sau îl voi cuceri eu pe el”

acum 458 zile

Maia Morgenstern spune că la baza deciziei sale de a juca în ”Fructul Oprit” stă o întâmplare frumoasă, o întâlnire cu o altă mare actriță, Carmen Tănase, cea pe care telespectatorii au urmărit-o și în primul sezon, în rolul Roxanei.

Doi frați geniali, Victor și Călin Popescu, în distribuția noului sezon ”Fructul Oprit”. Unul dintre ei e copilul Soniei

acum 458 zile

Pe lângă marii actorii care se alătură producției vor fi și nume noi în lumea filmului. Victor și Călin Popescu sunt doi băieți cu performanțe extraordinare care vor face parte din distribuție, fiind la prima experiență cinematografică din viața lor.

Ce spun telespectatorii despre nou look al Michaelei Prosan, alias Sonia, din ”Fructul Oprit”

acum 461 zile

Pe 29 august, de la ora 20.00, la Antena 1 va avea loc premiera celui de-al doilea sezon al serialului ”Fructul Oprit”. Povestea continuă. Vă veți reîntâlni cu personajele din primul sezon la 6 ani distanță de la întâmplările din primul sezon.

Absolut superb! Cât de frumos i-a desenat o artistă pe Sonia și pe Alex din ”Fructul Oprit”!

acum 470 zile

O telespectatoare fidelă serialului ”Fructul Oprit” i-a desenat pe Sonia și pe Alex.

1
2
3
4
5