Cautare: 116 rezultate dupa tagul "sezonul 2"

Concurs de frumusețe în Mangalița. Cine sunt pretendentele la titlul de Miss Ciorchine 2020

acum 113 zile

În serialul Mangalița, sezonul 2, episodul 5 primarul Stelian Manole (Teodor Corban) organizează Miss Ciorchine, „un concurs serios, cinstit și muncit”, în urma căruia se va decide “făptura aleasă să zdrobească cu piciorușele superbe ciorchinele de struguri pentru noroc”. Cine...

Clanul Cocoșatu, pe urmele preotului parior Eugen (Constantin Florescu). Ce a pariat

acum 113 zile

În serialul Mangalița, sezonul 2, episodul 5, părintele Eugen, preotul localității (Constantin Florescu), cunoscut drept un împătimit al jocurilor de noroc, nu se poate abține să parieze un bun care nu este al său. De această dată, însă, în “combinație” îi implică și pe...

Dumitru Bozovici (Ștefan Pavel), păcălit de un copil. Cum a rămas consilierul primarului fără bicicletă

acum 113 zile

În serialul Mangalița, sezonul 2, episodul 5, consilierului Dumitru Bozovici (Ștefan Pavel) este păcălit de un copil. Cum a rămas acesta fără bicicletă.

Stelian Manole (Teodor Corban), propunere indecentă: Îți dau o mie de euro și nici poziția nu este de lepădat!

acum 113 zile

În serialul Mangalița, sezonul 2, episodul 5, primarul Stelian Manole (Teodor Corban) are o propunere indecentă pentru Dana (Paula Chirilă). ”Îți dau o mie de euro și nici poziția nu este de lepădat”, i-a transmis edilul.

Sacrificiul, sezonul 2. Maria (Mădălina Bellariu), lovită până la sânge de Victor (Ștefan Gomoi): Tu ești a mea și numai a mea

acum 129 zile

În serialul Sacrificiul, sezonul 2, Maria (Mădălina Bellariu) este lovită până la sânge de Victor (Ștefan Gomoi). ”Tu ești a mea și numai a mea”, i-a spus acesta plin de furie.

Sacrificiul, sezonul 2. Diva (Oana Zăvoranu) vrea să joace rolul de gravidă! Irina (Ioana Blaj): Între talent și talente este o mare diferență

acum 129 zile

În serialul Sacrificiul, sezonul 2, Diva (Oana Zăvoranu) vrea să joace rolul de gravidă! ”Între talent și talente este o mare diferență”, i-a transmis Irina (Ioana Blaj).

Sacrificiul, sezonul 2. Diva (Oana Zăvoranu) îi declară iubirea lui Mario (Dorian Popa): Amândoi o simțim!

acum 129 zile

În serialul Sacrificiul, sezonul 2, Diva (Oana Zăvoranu) îi declară iubirea lui Mario (Dorian Popa). ”Amândoi o simțim”, au recunoscut amândoi.

Victor o strânge de gât pe Maria! "Eu nu am venit aici să mă umileşti"

acum 129 zile

Victor o strânge de gât pe Maria şi o ameninţă că nu va pleca fără ea!

Irina e cu moralul la pâmânt! "Copilul meu e copilul ei!"

acum 129 zile

Bobi încearcă să o încurajeze pe Irina care se află cu moralul la pământ!

Victor şi Sorin vor sa dea cu maşina peste Amza şi Maria

acum 129 zile

Victor şi Sorin vor sa dea cu maşina peste Amza şi Maria

Sacrificiul, sezonul 2. Alin, discuție aprinsă cu Ştefan și Andrei: O să veniți în genunchi să vă iert. De azi înainte suntem dușmani

acum 130 zile

În serialul Sacrificiul, sezonul 2, Alin (Alexandru Ion) are o discuție aprinsă cu Ştefan (Claudiu Istodor) și Andrei (Denis Hanganu): ”O să veniți în genunchi să vă iert. De azi înainte suntem dușmani”, le-a transmis acesta.

Sacrificiul, sezonul 2. Diva (Oana Zăvoranu) o lovește cu palma pe Irina (Ioana Blaj): Am să te leg de pat nouă luni de zile, până naști!

acum 130 zile

În serialul Sacrificiul, sezonul 2, Diva (Oana Zăvoranu) o lovește cu palma pe Irina (Ioana Blaj) și o amenință. ”Am să te leg de pat nouă luni de zile, până naști!”, i-a spus aceasta.

Sacrificiul, sezonul 2. Maria (Mădălina Bellariu), strânsă de gât și amenințată de Victor (Ștefan Gomoi): Te distrug!

acum 130 zile

În serialul Sacrificiul, sezonul 2, Maria (Mădălina Bellariu) este strânsă de gât și amenințată de Victor (Ștefan Gomoi), soțul ei. ”Te distrug!”, a spus acesta.

Sacrificiul, sezonul 2. Diva (Oana Zăvoranu) află că urmează să devină mamă: Am plătit bani mulți. Nu am chef să am un copil gras!

acum 130 zile

În serialul Sacrificiul, sezonul 2, Diva (Oana Zăvoranu) află că urmează să devină mamă. ”Am plătit bani mulți. Nu am chef să am un copil gras!”, i-a spus aceasta Irinei (Ioana Blaj).

Sacrificiul - Sezonul 2 - episodul 10. Lili l-a și uitat pe Andrei! Blonda a trăit clipe de pasiune cu Robert!

acum 137 zile

Lili și-a găsit consolarea în brațele lui Robert. Cei doi trăiesc clipe de pasiune, când credeau că sunt singuri în casă.

Sacrificiul, sezonul 2, episodul 9. Ioana și Andrei sunt devastați. Bebelușul lor este în pericol

acum 137 zile

În timpul unei ecografii de rutină, medicul îi dă Ioanei o veste cumplită despre bebelușul ei.

Sacrificiul - Sezonul 2 - episodul 9. Irina află ce a a fost in spatele contractului! Diva: "Eu şi Bobi ne dorim un copil, iar tu o sa-l naşti!"

acum 137 zile

Sacrificiul, sezonul 2, episodul 9, online. Irina și Diva se întâlnesc la un restaurant pentru a pune la punct detaliile „contractului”. Cum va reacționa Irina când va afla că Diva îi va cere să îi poarte copilul în pântec?

Mangalița. Polițistul Sică, pus la punct de noua iubită: Nu vreau să te mai vezi cu ei niciodată. Nu ai de ce, doar mă ai pe mine

acum 141 zile

În serialul Mangalița, sezonul 2, episodul 1, polițistul Sică este pus la punct de noua iubită. ”Nu vreau să te mai vezi cu ei niciodată. Nu ai de ce, doar mă ai pe mine”, i-a transmis aceasta.

Mangalița. Primarul Stelian Manole, ședință de urgență: V-au spălat pe creier. V-au cumpărat pe nimic

acum 141 zile

În serialul Mangalița, sezonul 2, episodul 1, primarul Stelian Manole convoacă o ședință de urgență. ”V-au spălat pe creier. V-au cumpărat pe nimic”, le-a transmis acesta celor prezenți.

1
2
3
4
5
»