Cautare: 58 rezultate dupa tagul "sezonul 3"

Speak şi Ştefania cu câştigat amuleta după un joc cu un final dramatic! "Cred că disperarea noastră o să ne ducă departe"

acum 4 ore

Jocul pentru amuletă a pus echipele să simtă puţin din gustul vieţii de pescar de pe lacul Taal! Speak şi Ştefania cu câştigat amuleta după un joc cu un final dramatic! O piesă pusă greşit a fost fatală pentru Adda şi Cătălin.

Asia Express. Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au câștigat mult râvnita imunitate: Nu am putut nici măcar să ne bucurăm

acum 1 zile

În sezonul Asia Express sezonul 3, episodul 5, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au câștigat mult râvnita imunitate. ”Nu am putut nici măcar să ne bucurăm”, a spus cele două, vizibil obosite.

Asia Express. Vedetele, test fulger de memorie. Toate cuvintele sunt în thailandeză!

acum 1 zile

În sezonul Asia Express sezonul 3, episodul 5, vedetele caută oameni prin case și învață cuvinte în thailandeză în timp record. Iată cum s-au descurat echipele.

Asia Express. Un fost militar, îngerul salvator al lui Florin Ristei: Era în stare să facă rost și de un tanc!

acum 1 zile

În sezonul Asia Express sezonul 3, episodul 5, un fost militar a devenit îngerul salvator al lui Florin Ristei și al fratelui lui, Dan. ”Era în stare să facă rost și de un tanc!”, a spus fratele artistului.

Asia Express. Vedetele își caută cazare, iar Speak are gânduri negre: Am un coteț, mi-a murit porcul ieri. Dormiți acolo!

acum 1 zile

În sezonul Asia Express sezonul 3, episodul 5, vedetele își caută cazare, iar Speak are gânduri negre. ”Am un coteț, mi-a murit porcul ieri. Dormiți acolo!”, a fost unul dintre dialogurile imaginate de artist

Asia Express. Speak, la limită răbdării: Nu mai vreau, nu mai pot!

acum 1 zile

În sezonul Asia Express sezonul 3, episodul 5, Speak simte că a ajuns la limită răbdării. ”Nu mai vreau, nu mai pot, nu mai am răbdare”, a spus artistul.

Asia Express. Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, la cuțite cu Florin Ristei: Mă enervează modul cum comentează. Se vede că-s rele

acum 1 zile

În sezonul Asia Express sezonul 3, episodul 5, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan și Florin Ristei își aruncă săgeți. ”Mă enervează modul cum comentează. Se vede că-s rele”, a spus artistul despre cele două concurente.

Asia Express. Vedetele, obligate să se costumeze în sirene. Unul dintre concurenți a cedat nervos: Mi s-a luat gazul

acum 1 zile

În sezonul Asia Express sezonul 3, episodul 5, vedetele sunt obligate să se costumeze în sirenă. ”Mi s-a luat gazul. Cedez nervos!”, a spus Răzvan Fodor.

Asia Express. Vedetele pornesc în căutare lui Joker, Jesus și mulți alții. Carmen Grebenișan: Eu nu mi-aș numi copiii așa

acum 1 zile

Vedetele din Asia Express sezonul 3 pornesc în căutare lui Joker, Jesus și mulți alții. ”Eu nu mi-aș numi copii așa”, a spus Carmen Grebenișan.

Concureţii nici n-au ajuns bine în Asia că au şi intrat în focurile primei probe! Speak: "Cel mai rău lucru era să înceapă! Şi-o început.."

acum 9 zile

18 vedete au avut parte de un maraton de încercări greu de trecut, iar tensiunile și adrenalina au început încă de la aterizarea în Filipine! Concureţii nici n-au ajuns bine în Asia că au şi intrat în focurile primei probe la o piaţă de peşte!

Star Matinal. Detalii picante despre sezonul trei Asia Express. Momente inedite din spatele camerelor

acum 30 zile

Asia Express, cel mai dur reality show din România începe, iar vedetele noastre se luptă din răsputeri pentru marele premiu. Detalii picante din spatele camerelor, dar şi data exactă de când puteţi urmări emisiunea,

Povestea din ”O grămadă de caramele” ajunge la final. Urmărește ultimele două episoade ale serialului

acum 152 zile

Cel de-al treilea sezon – și ultimul – al serialului ”O grămadă de caramele” va ajunge la final!

Tatiana Șelaru, dublu rol pentru ”O grămadă de caramele”, sezonul 3

acum 158 zile

Tatiana Șelaru, cea care îi dă viață Emei în serialul produs de Ruxandra Ion și difuzat de Happy Channel în fiecare duminică, de la ora 20.00, ne-a mărturisit că acest sezon vine cu o premieră pentru ea.

Iată ce spune Vlad Gherman despre noul sezon ”O grămadă de caramele”

acum 160 zile

Ei bine, Vlad Gherman, pe care îl puteți urmări în fiecare duminică, la Happy, de la ora 20.00, în rolul lui Victor, vine cu câteva ”spoilere” din noul sezon al serialului ”O grămadă de caramele”.

Daniela Crudu acceptă cererea în căsătorie a lui Valentin

acum 1555 zile

Câștigătorul inimii Burlăciței este Valentin. Acesta își cere iubita în căsătorie, iar ea acceptă fără a sta pe gânduri. Cei doi urmează să-și cladească un drum în viață, împreună.

Daniela Crudu refuză cererea în căsătorie a lui Pietro

acum 1555 zile

Pietro o cere în căsătorie pe Burlăciță, dar aceasta alege cu inima și refuză inelul de la italian. Cu părere de rău aceasta îl elimină din competiție.

Eduard avea iubită când s-a înscris la Burlăcița

acum 1555 zile

Eduard a vrut să aibă parte de o experiență nouă, de aceea s-a înscris la emisiune, chiar dacă era într-o relație amoroasă si era îndrăgostit de iubita sa.

Daniela Crudu întâlnește familia lui Lucian

acum 1555 zile

Burlăcița și sora sa întâlnesc familia lui Lucian. Aceștia au parte de clipe frumoase împreună.

Valentin: "Tu, Daniela Crudu, vrei să rămâi în viața mea?"

acum 1555 zile

Burlăcița și Valentin au parte de o întâlnire romantică. Pretendentul la inima Danielei îi cere să rămână în viața lui.

Daniela Crudu îi cunoaște familia lui Valentin

acum 1555 zile

Burlăcița, împreună cu tatăl său, Nelu Crudu, merg acasă la Valentin. Aceștia fac cunostință cu familia concurentului.

1
2
3