Cautare: 129 rezultate dupa tagul "sezonul 3"

Nervi, plânsete și accidente la Asia Express. Diferențele dintre sezonele unu și trei

acum 34 zile

Liviu Vărciu, Andrei Ștefănescu și Dorian Poapa comentează și fac comparații între sezonul unu și sezonul trei de la Asia Express, la Xtra Night Show.

Gongul de final s-a auzit! Sorin Bontea şi Răzvan Fodor sunt câştigătorii sezonului 3 de la Asia Express - Drumul Comorii

acum 39 zile

După mii de kilometri cursa s-a încheiat! Finaliştii au ajuns la capătul unui traseu care a ţinut pe toată lumea cu sufletul la gură! Sorin Bontea şi Răzvan Fodor au dat gongul de final!

Vedetele și provocarea titirezului uriaș. Sorin Bontea: Nu mai plecăm de aici până dimineața!

acum 42 zile

În Asia Express, sezonul 3, episodul 33, concurenții trebuie să învârtă un titirez uriaș. Iată cum s-au descurcat. ”Nu mai plecăm de aici până dimineața!”, a spus Sorin Bontea.

Vedetele din Asia Express puse în mare dificultate de un titirez. Adda: A fost moartea pasiunii!

acum 42 zile

În Asia Express, sezonul 3, episodul 33, vedetele sunt puse în mare dificultate de un titirez. ”A fost moartea pasiunii!”, a spus Adda.

Taiwanezul care vrea să învețe limba română. Concurenții pornesc într-o nouă aventură pe șosele

acum 42 zile

În Asia Express, sezonul 3, episodul 33, Adda și Cătălin întâlnesc un taiwanez care vrea să învețe limba română.

Jocul de amuletă. Literele chinezești lasă fără respirație vedetele din Asia Express

acum 42 zile

În Asia Express, sezonul 3, episodul 33, Sorin Bontea & Răzvan Fodor și Speak & Ștefania s-au calificat la jocul de amuletă. Iată cine a câștigat întrecerea.

Concurenții din Asia Express ard grămezi de bani! Cine a câștigat etapa

acum 42 zile

În Asia Express, sezonul 3, episodul 33, concurenții ard grămezi de bani și își pun dorințe. Iată cine a câștigat etapa.

Bani falși și ghicitori la Asia Express. Cu cât scoți mai mult din ea, cu atât devine mai mare. Ce este?

acum 42 zile

În Asia Express, sezonul 3, episodul 33, concurenții au de cărat bani falși și de dezlegat ghicitori. Cu cât scoți mai mult din ea, cu atât devine mai mare. Ce este?

Concurenții, probleme mari cu autostopul. Speak: Nu știu de ce, dar strategiile noastre nu mai funcționează

acum 42 zile

În Asia Express, sezonul 3, episodul 33, concurenții au probleme mari cu autostopul. ”Nu știu de ce, dar strategiile noastre nu mai funcționează”, a declarat Speak.

Vedetele plimbă dragonul prin oraș! Răzvan Fodor: Îmi exploda stomacul de râs

acum 42 zile

În Asia Express, sezonul 3, episodul 33, vedetele plimbă dragonul prin oraș. ”Îmi exploda stomacul de râs”, a spus Răzvan Fodor.

Misiunea neașteptată! Concurenții trebuie să se transforme în lei și dragoni!

acum 42 zile

În Asia Express, sezonul 3, episodul 33, concurenții trebuie să se transforme în lei și dragoni, iar pentru asta au nevoie de ajutorul localnicilor. Iată cum s-au descurcat cele trei echipe.

Abagiu şi Radu Vlăduţ, despre nervii scăpaţi de sub control! "După ce am ajuns în Taiwan, atitudinea lui Alex s-a schimbat"

acum 54 zile

Alex Abagiu şi Radu Vlăduţ explică momentul de tensiune petrecut în Taiwan, la proba cu numele statuilor de la muzeul Chimei!

Iată care sunt cele trei cupluri care vor trăi o experienţă în lumea operei chineze!

acum 55 zile

Primele trei echipe, pe lângă amuletă şi stresul căutării de cazare, vor petrece seara alături de câţiva actori de la opera chineză din oraş. Speak şi Ştefania, Fodor şi Bontea şi Abagii sunt echipele norocoase!

Vedetele au fost nevoite să găsească un personaj mitologic pictat pe pereţii unor pagode!

acum 55 zile

Pentru prima misiune concurenţii trebuie să se întoarcă de unde au plecat, la Lotus Lake, Dragon & Tiger pagodas, în Kaohsiung. Acolo au ca misiune să găsească un personaj mitologic pictat pe pereţii uneia dintre cele două pagode.

Impresiile concurenţilor din Asia Express după prima noapte în Taiwan! "N-am văzut o baie mai nasoală decât asta în toată viaţa mea!"

acum 55 zile

Seara de luni începe la Asia Express cu primele impresii ale vedetelor după prima noapte de cazare petrecută în Taiwan.

Concurs cu broaște, la Asia Express. Răzvan Fodor: Cu broasca care am venit nu te puteai juca. Era sub orice critică

acum 61 zile

În Asia Express sezonul 3, episodul 23, concurenții au parte de un concurs cu broaște. ”Cu broasca care am venit nu te puteai juca. Era sub orice critică”, a spus Răzvan Fodor.

România - Filipine, meci de baschet de poveste în Asia Express

acum 62 zile

În Asia Express sezonul 3, episodul 22, vedetele din competiție au jucat un meci de baschet cu câțiva studenți filipinezi. Iată cine a jucat cel mai bine.

Vedetele din Asia Express își numără banii! Alex Abagiu și Radu, decizie extrem de grea

acum 62 zile

În Asia Express sezonul 3, episodul 22 vedetele își numără monedele adunate. Alex Abagiu și Radu iau o decizie extrem de grea.

Alex Abagiu şi Radu Vlăduţ au prins un nou prilej să se răzbune! "Împarte-i cum vrei tu! E cadoul de ziua ta!"

acum 63 zile

Și-au dorit din tot sufletul să câștige proba de mâncat desertul tradițional filipinez, iar norocul a fost de partea lor. Alex Abagiu și Radu Vlăduț au reușit să obțină un bănuț și, mai mult de atât, ei au avut șansa de a decide în ce ordine vor pleca ceilalți.

Doar cinci echipe vor ajunge în următoarea etapă din Taiwan! "Din păcate nu am decât 10 bilete de avion!"

acum 63 zile

Dacă până în acest moment culoarea ancorei era misterul păstrat până la finalul cursei pentru ultima șansă, de data aceasta Gina Pistol va face un anunț care îi va surprinde pe concurenți. Doar 5 echipe vor ajunge în următoarea etapă din Taiwan, iar ancora roșie va opri drumul în...

1
2
3
4
5
»