Cautare: 28 rezultate dupa tagul "sezonul 5"

Apariţia cuplului Diana şi Aurel a stârnit controverse şi reacţii puternice: Ce "harfe" de Ferentari are! Au venit îmbrăcați ca boschetarii!

acum 87 zile

Diana și Aurel au ales să-și testeze dragostea la ”Insula Iubirii”, însă reality-show-ul nu este deloc străin de ei. Apariţia celor doi a stârnit controverse şi reacţii puternice din partea celorlalte cupluri!

Primul contact dintre ispite şi fete are loc la piscină! Diana: "Nu mi se par wow, dar sunt frumoşi!"

acum 87 zile

Primul contact dintre ispitele masculine şi fete are loc la piscina de la Minitel! Diana este fascinată de cum arată băieţii!

O revedere surpriză la Insula iubirii! Se mai poate înfiripa ceva între Diana şi Andi?

acum 87 zile

Diana şi Andi se întâlnesc din nou în Thailanda! Cei doi au format un cuplu în cel de-al treilea sezon al emisiunii, când Diana venise alături de Ben!

Cele patru ispite feminine le iau prin surprindere pe cupluri! "Voi plecaţi şi noi rămânem cu iubiţii voştri!

acum 87 zile

Începe visul bărbaţilor şi coşmarul femeilor! Primele razele ale soarelui aduc străluciri ademenitoare! Maria, Nicoleta, Bianca şi Dana, patru femei irezistibile cu patru caractere puternice, au luat cu asalt camerele în care se aflau cuplurile

Radu Vâlcan, detalii din sezon cinci Insula Iubirii: Mă voi enerva foarte tare în acest sezon

acum 92 zile

Radu Vâlcan a venit la Xtra Night Show și a oferit câteva detații din culisele sezonului cinci Insula Iubirii. ”Mă voi enerva foarte tare în acest sezon”, a spus acesta. Insula Iubirii, sezonul 5, începe luni, 22 aprilie.

Radu Vâlcan, detalii despre concurenții din noul sezon Insula Iubirii: De la sezon la sezon, oamenii care vin la emisiune sunt mai pregătiți

acum 92 zile

Radu Vâlcan a venit la Xtra Night Show și a oferit câteva detații din culisele noului sezon Insula Iubirii. ”De la sezon la sezon, oamenii care vin la emisiune sunt mai pregătiți, a spus acesta. Insula Iubirii, sezonul 5, începe luni, 22 aprilie.

Detalii din culisele noului sezon "Insula Iubirii"! Ce spun ispitele

acum 107 zile

Sezonul 5 din Insula Iubirii, realizat de Antena 1, va începe mult mai devreme decât de așteaptă fanii emsiunii. Câteva dintre ispite ne spun ce aduce nou sezonul 5 al reality-show-ului matrimonial în primăvata anului 2019.

Trei nominalizări pentru serialul ”Elif” la gala ”Latina Turkish Awards 2019”

acum 108 zile

Happy Channel difuzează cel mai nou sezon al serialului ”Elif”, de luni până vineri, între orele 18.00-20.00.

Sezon DE POVESTE! A fost la un pas de moarte, în război, în Afganistan: "Am omorât mulți oameni. Asta trebuia să fac"

acum 444 zile

Niklos este bucătar-chef, iar acum azi de zile, când gătea serios pentru prima dată, învăța rețeta pe care astăzi le-a prezentat-o chefilor.

Personaje inedite în fața chefilor! Ea e femeia - fachir, cu limba tăiată și tatuaje pe tot corpul!

acum 444 zile

Alexia nu-și știe numărul tatuajelor, a început de la 13 ani și se întind pe 85% din suprafața corpului. Este fachir, iar imaginea sa pare înfricoșătoare la prima vedere. Însă, se declară un artist modern, iar bucătăria este o provocare pentru ea.

Are 12 ani, plete în vânt și un zâmbet cuceritor! Ionuț le-a pus burger în farfurie chefilor: "Ești bun, mă copile, nu mai plânge!"

acum 444 zile

Ionuț Drăgoi are 12 ani, este elev în clasa a șasea și de doi ani are o mare pasiune: bucătăria. Cu pletele în vânt și cu un zâmbet cuceritor, concurentul nostru spune că viața la 12 ani e extrem de distractivă. 

"Am apărut în reviste pentru adulți în America!" Românca Antonela, cuceritoarea de bărbați, a adus "farfuria sexy" în fața chefilor

acum 444 zile

Poveștile inedite au loc de cinste în cel de-al cincilea sezon "Chefi la cuțite", căci pasiunea cu care concurenții își exercită talentul culinar îi fac pe chefi să realizeze că au competiție din ce în ce mai grea.

E chinez, s-a îndrăgostit de o româncă și n-ar mai pleca din țara noastră: "Ce mă fac dacă chefilor nu le plac limbile de rață?"

acum 444 zile

Povești de viață, dar si talente culinare, în sezonul de poveste "Chefi la cuțite". În fața juraților se prezintă, la degustările pe nevăzute, cei mai originali concurenți, toți având drept scop precis să-i impresioneze pe cei trei chefi.

Lacrimi și o poveste dureroasă! Își dedică viața fiicei sale de opt ani: "Tati a învățat să gătească pentru a-și hrăni fetița "

acum 444 zile

Sezonul de poveste al show-ului culinar ,,Chef la cuțite” continuă cu o nouă ediție impresionantă de jurizări pe nevăzute, ce aduc în fața juraților, dar și a telespectatorilor preparate delicioase, apariții inedite și bucătari extrem de talentați pentru care gastronomia este...

Clejanii au ajuns la cratiță! Viorica a gătit, apoi a trecut la microfon. Chef Bontea: "Ăștia au primit carne. Mie de ce mi-ați dat osul?"

acum 444 zile

S-a lăsat cu o sesiune de gătit plină de energie și voie bună, din care n-au lipsit nici cântecele de petrecere. Cum cu cine? Cu Viorica și Ioniță din Clejani

S-a râs copios! "Cine ar putea să ne otrăvească așa?" După degustare, gura lui chef Bontea a fost luată la control de domnișoara medic stomatolog

acum 444 zile

Sezonul de poveste al show-ului culinar ,,Chef la cuțite” continuă și aduce în fața telespectatorilor preparate delicioase, apariții inedite și bucătari extrem de talentați pentru care gastronomia este un adevărat stil de viață.

Premieră la Happy Channel: pe 23 septembrie se lansează cel mai nou sezon din ”Saving Hope”

acum 664 zile

Serialul momentului, Saving Hope, a ajuns la sezonul cu numarul 5, lansat, in premiera, la Happy Channel.

Cele mai AMUZANTE momente de la ”Mireasă pentru fiul meu”

acum 1054 zile

Lafinalul sezonului cinci al reality show-ului ”Mireasa pentru fiul meu” va propunem o intoarcere in timp. Un colaj cu cele mai amuzante momente, de la inceput si pana la terminarea sezonului.

Alicia Keys - "If I Ain't Got You". Vezi cum cântă Monica Roşu, la Next Star!

acum 1519 zile

În finala de popularitate din sezonul 5 de la "Next Star", Monica Roşu a cântat melodia interpretată de Alicia Keys - "If I Ain't Got You".

Carmen - "Domino". Vezi cum cântă Patricia Dumitrescu, la Next Star!

acum 1519 zile

În finala de popularitate din sezonul 5 de la "Next Star", Patricia Dumitrescu a cântat melodia interpretată de Carmen - "Domino".

1
2