Cautare: 68 rezultate dupa tagul "sezonul 8"

Eduard Vacariu, marele câștigător al sezonului opt iUmor!

acum 38 zile

Eduard Vacariu este marele câștigător din sezonul 8 iUmor! Numărul său a convins atât juriul cât și publicul că merită premiul de 20.000 de euro!

Cum ar fi să te căsătorești cu propria soră! Petre Dănuț Irinel: Tata nu s-a putut dicide dacă să fie socru mare sau socru mic

acum 38 zile

Cum ar fi să te căsătorești cu propria soră! În finala sezonului 8 iUmor, Petre Dănuț Irinel face un exercițiu de imaginație unic.

Cristina Garcia, spectacol în garaj. Demonstrație de dans și acrobații

acum 38 zile

În finala sezonului 8 iUmor, Cristina Garcia a realizat o demonstrație de dans și acrobații.

Pandemia și depresia. Teodora Nedelcu: Restricțiile mi-au dat o liniște, că la un moment dat mi-a fost frică să nu ies din depresie

acum 38 zile

În finala sezonului 8 iUmor, Teodora Nedelcu a vorbit despre cum au trecut prin pandemie oamenii depresivi, ”Restricțiile mi-au dat o liniște, că la un moment dat mi-a fost frică să nu ies din depresie. Noroc că am fost izolată cu iubitul meu”, a spus aceasta.

Glume-n rime cu Alina Rîbu: Toți suntem egali pe lume, vorba unui înțelep; Că bărbații știu să țină, dar femeile dau piept

acum 38 zile

În finala sezonului 8 iUmor, Alina Rîbu a realizat un recital impresionant de glume în rime. ”Toți suntem egali pe lume, vorba unui înțelep; Că bărbații știu să țină, dar femeile dau piept”, a spus aceasta.

Despre religie, cu Paul Diaconescu: Nu am venit aici ca să jignesc sau să provoc

acum 38 zile

În finala sezonului 8 iUmor, Paul Diaconescu a cântat și a vorbit despre religie. ”Nu am venit aici ca să jignesc sau să provoc”, a spus acesta.

Glume cu shaorma, avioane și paznici. Eduard Vacariu: La cămin toți paznicii se comportă de zici că-s rectori

acum 38 zile

În finala sezonului 8 iUmor, Eduard Vacariu face glume cu shaorma, avioane și paznici. ”La cămin toți paznicii se comportă de zici că-s rectori”, a spus acesta.

Anghel Constantin, mesaj pentru Abi: Te bat urechile peste sprâncene, încă te uiți la desene și tu te vezi vedetă, băi nene!

acum 38 zile

În finala sezonului 8 iUmor, Anghel Constantin i-a transmis un mesaj lui Abi, și nu numai. ”Te bat urechile peste sprâncene, încă te uiți la desene și tu te vezi vedetă, băi nene...!”, a spus acesta.

Bogdan Nonic, problemele în dragoste: Am înșelat-o pe iubita mea, cu același băiat. Sper că a durut-o, că pe mine m-a cam durut

acum 38 zile

În finala sezonului 8 iUmor, Bogdan Nonic a venit cu un moment amuzant, însă emoțiile l-au cam încurcat. ”Am înșelat-o pe iubita mea, cu același băiat. Sper că a durut-o, că pe mine m-a cam durut”, a spus concurentul.

Măicuța Magdalena Chihaia, show la iUmor: Iisus nu avea cum să se nască în România. Aici a fost greu dintotdeauna să găsești o virgină!

acum 38 zile

În finala sezonului 8 iUmor Magdalena Chihaia a venit îmbrăcată în măicuță și a făcut show. ”Iisus nu avea cum să se nască în România. Aici a fost greu dintotdeauna să găsești o virgină”, a spus concurenta.

"Avem un caz clasic de arab la psihiatru!" Momentul pentru care juraţii au votat trei de "DA" fără să ştie de ce!

acum 80 zile

"Avem un caz clasic de arab la psihiatru!", așa a descris Cheloo momentul de pe scena iUmor, realizat de doi concurenți care, împreună, formează "Grupul de umor"!

Valeriu Băeşu a revenit pe scena de la iUmor şi a plecat fără să afle voturile juraţilor! Mihai Bendeac: "A fost invitat special?"

acum 80 zile

Concurentul Valeriu Băeșu din Chișinău a pășit pe scenă, și-a făcut numărul și, ce să vezi? A dat bir cu fugiții, până să afle verdictul celor trei jurați iUmor, Delia, Cheloo și Mihai Bendesc.

Angelika Robotzika i-a lăsat fără reacţie pe juraţii de la iUmor! "Eu sunt iÎngerul României!"

acum 80 zile

Ea e Angelica Robotzika, are părul albastru, poartă gri metalizat și comunică în limbaj codat. A urcat pe scena iUmor luând poziția, evident, de roboțel.

Lorena Lupu a fost bărbat şi femeie, în acelaşi timp, pe scena de la iUmor!

acum 80 zile

Lorena e o ea, dar când se întoarce devine el. Cu mustață și tot tacâmul. Are un număr care abundă în replici care se doresc a fi amuzante.

Lionel Dellberg, sosia lui Screech, a transformat laptele în cola şi limonadă! "A avut un număr biblic"

acum 80 zile

Îl știți pe Screech, cel din "Salvați de clopoțel"? Băiatul cu părul explodat a ajuns direct pe scena iUmor, unde a făcut un moment de zile mari în fața juraților, în speranța că va reuși să-i impresioneze. Lionel Dellberg a transformat laptele dintr-o cutie în mai multe lichide!

Doru Ivanov a făcut senzaţie pe scena de la iUmor: "Copilul meu a fost exmatriculat la doi ani şi jumătate de la grădiniţă!"

acum 80 zile

Doru Ivanov este cel de-al doilea invitat special al ediţiei de la Iumor! Concurentul a stârnit hotote de râs cu stand up-ul său!

Nu încercaţi aşa ceva acasă! Stevie Starr - "Regurgitatorul Profesionist" - A înghițit un pește viu și l-a scos înapoi înotând într-un recipient

acum 108 zile

Stevie Starr este concurentul care a ridicat toată sala în picioare. Bărbatul născut în Glasgow este recunoscut la nivel mondial drept “Regurgitatorul Profesionist”. De 35 de ani înghite pe scenă fel și fel de obiecte, dar a început asta încă din copilărie când a învățat să...

Viorel Țicu, omul cu cocoşul, a revenit la iUmor şi a jucat alba-neagra cu juraţii! Mihai Bendeac: "Dacă aveam la mine două milioane, aruncam cu ei!

acum 108 zile

Viorel Țicu, fostul concurent care a impresionat în sezonul 6 de la iUmor, după ce a venit pe scenă cu un cocoş, s-a reprofilat pe jocul de noroc alba-neagra!

Adi Dima, număr de roast cu maşinile celor trei juraţi! Mihai Bendeac, scos din sărite: "Eu femeie n-am, dar nu te lega de maşina mea"

acum 108 zile

Unicul şi inegalabilul Adi Dima a urcat pe scena de la Iumor cu număr de roast al maşinilor celor trei juraţi! Mihai Bendeac n-a gustat momentul şi s-a enervat!

Mono G le-a sucit mințile jurailor iUmor! Patinatorul pescar vs. bancul cu bătrâna și rața

acum 115 zile

În sezonul 8 iUmor, ediția 5, Mono G și prietenul lui, le-au sucit mințile juraților. Unul a patinat cu o undiță, altul a bancul neînțeles de nimeni cu bătrâna și rața.

1
2
3
4