Cautare: 667 rezultate dupa tagul "sofer"

Înmormântarea lui Cornel Galeş a fost amânată! În exclusivitate, fiica Vivianei elucidează misterul morţii bărbatului!

acum 2 zile

Sasha, fata Vivianei, iubita sa, a oferit informaţii în exclusivitate pentru Antena Stars despre ultimele momente din viaţa lui Cornel Galeş.

Star Matinal. Soţia lui Mirel Rădoi a făcut ravagii pe străzile din Capitală la volanul unui bolid de lux!

acum 2 zile

El este cel mai tare antrenor din fotbalul românesc, ia ea s-a dovedit o şoferiţă mai mult decât îndrăzneaţă. Soţia lui Mirel Rădoi a făcut ravagii pe străzile din Capitală la volanul unui bolid de lux! Surprinzător este că în maşină nu era singură, ci cu cei doi copii mai...

Detalii cumplite despre accidentul lui Cornel Galeş! Ce au văzut martorii! Declaraţii dure!

acum 3 zile

Avem detalii cumplite despre accidentul lui Cornel Galeş! Abia acum s-a aflat adevărul despre acele momente! Ce au văzut martorii şi ce s-a întâmplat cu cei care erau în maşină cu soţul Ilenei Ciuculete.

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Un șofer și-a făcut mașina "beton"! A turnat ciment în ea!

acum 3 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", un clip amuzant de pe net.

Xtra Night Show. Misterul poziției lui Răzvan Ciobanu!

acum 9 zile

Invitată la "Xtra Night Show", Laura Vicol, prietenă lui Răzvan şi avocata familiei Ciobanu, a venit să prezinte rezultatul anchetei morţii lui Răzvan Ciobanu.

Xtra Night Show. Adevărul despre moartea lui Răzvan Ciobanu: "A murit la 22:55, de Paște"

acum 9 zile

Invitată la "Xtra Night Show", Laura Vicol, prietenă lui Răzvan şi avocata familiei Ciobanu, a venit să prezinte rezultatul anchetei morţii lui Răzvan Ciobanu.

Neatza cu Răzvan și Dani - Smiley news. Discuție amuzantă. Ce face un șofer a cărui mașină nu pornește

acum 20 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", ce face un șofer a cărui mașină nu pornește.

Star Matinal. Cum se pregăteşte maşina pentru iarnă

acum 31 zile

Chiar dacă zăpada nu dă semne că va ajunge în zilele următoare în marile orașe, pregătirea mașinii pentru iarnă este o etapă extrem de importantă.

Ce l-a pus să facă soţia lui Mircea Lucescu pe şoferul său la ceas de seară

acum 32 zile

Oare ce femeie nu şi-ar dori să fie în locul lui Neli Lucescu? Aceasta are un soţ putred de bogat, care îi face toate poftele, dar şi un şofer care nu iese din cuvântul său.

Star Matinal. Tudor Chirilă, scandal în Capitală

acum 34 zile

Tudor Chirillă a fost implicat într-un scandal de poporţii cu şoferii din Capitală! Celebrul artist a avut ceva de împărţit cu un şofer şi chiar şi poliţia a fost sesizată!

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Cum se traversează regulamentar pe trecerea de pietoni. Ce a făcut un șofer

acum 38 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", un clip amuzant.

Noaptea Târziu, super parodie la AntiTalent. Ascultă melodia dedicată tinerilor șoferi

acum 39 zile

Invitați la "AntiTalent", băieții de la Noaptea Târziu au parodiat melodiat o melodie.

Mario Iorgulescu, audiat pe patul de spital! Fiul şefului LPF a fost vizitat de procurorii italieni

acum 44 zile

Mario Iorgulescu a fost pus oficial sub acuzare pentru ucidere din culpă și conducere sub influența substanțelor interzise, după ce acum două luni, Mario a fost implicat într-un accident, în urma căruia un tânăr de 24 de ani și-a pierdut viața.

Titi Aur, lecții de pilotaj! Cât trebui să investească un începător

acum 45 zile

Legenda automobilismului românesc, Titi Aur, ne-a povestit despre sumele pe care ar trebui să le investească un începător, dacă îşi doreşte să participe la curse.

Star Matinal. Mihai Leu merge la curse cu soția sa

acum 46 zile

Acum este cel mai mare susţinător al lui Mihai Leu, însă atunci când s-a apucat de curse, soţia sa nu a vorbit cu el o perioadă.

Star Matinal. Dani Oțil și-a luat o super mașină! Bolidul costă 500.000 de euro!

acum 46 zile

Om de televiziune, profesor, şi...împătimit al curselor de maşini cu muuulţi cai putere. În spatele volanului maşinilor de raliu, Dani Oţil se simte ca peştele în apă.

Iuliana Luciu, la Campionatul Naţional de Super Rally

acum 47 zile

Campionatul Naţional de Super Rally are loc astăzi în Capitală, unde vor fi prezente nume mari ale automobilismului românesc. Pregătirile sunt în toi, pentru că se desfăşoară etapele finale.

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Explicația unui șofer beat prins de poliție: Nu aveam cum să iau pe cineva să conducă mașina, poate intra cu ea în pom

acum 48 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", explicația unui șofer beat prins de poliție.

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Șoferul care se crede pieton: De obicei îmi fac ceai de struguri și câteodată un ceai de prune

acum 50 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", un clip cu șoferul beat care se crede pieton.

Star Matinal. Adriana Bahmuțeanu a fost atacată în plină stradă: era un nebun

acum 55 zile

Invitată la "Star Matinal", Adriana Bahmuțeanu a povestit, în direct, cum a fost atacată în plină stradă de un nebun.

1
2
3
4
5
»