Cautare: 713 rezultate dupa tagul "sofer"

Vulpiţa şi Viorel Stegaru s-au pus serios cu burta pe carte

acum 4 zile

Chiar dacă e vineri şi toţi elevii sunt deja în vacanţă, soţul Veronicăi s-a trezit dis de dimineaţă şi s-a dus la prima lecţie de la şcoala de şoferi. Viorel Stegaru a ajuns primul! Şi era pus pe fapte mari.

Vulpiţa şi Viorel Stegaru, practică, distracţie şi întrecere, la maşinuţe!

acum 6 zile

După ce au făcut cunoştinţă cu reprezentanţii şcolii de şoferi unde vor urma cursurile de obţinere a permisului de conducere, Veronica şi Viorel au mers la maşinuţe în parcul Mogoşoaia, ca să vadă cum se descurcă la volanul unei maşini, cu o singură pedală.

Păzea, pietoni! Vulpiţa şi Viorel Stegaru au început școala de șoferi!

acum 6 zile

Vulpiţa şi Viorel Stegaru au făcut primii paşi spre îndeplinirea dorinţei lor, aceea de a deveni. şoferi! Cu actele la purtător, soţii Stegaru s-au prezentat la şcola de şoferi, dornici să înceapă cea mai nouă aventură din viaţa lor! O aventură pe patru roţi!

Adina Buzatu, șofer cu fițe

acum 12 zile

Adina Buzatu, șofer cu fițe

Smiley News: Bărbații își iubesc mașinile mai mult decât viața! Uite dovada!

acum 16 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, cum își salvează mașina un șofer de la impactul cu o anvelopă.

Smiley News: Șofer vs. baieră

acum 27 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, cum un șofer întră de mai multe ori intr-o barieră.

Proba practică pentru permisul auto se reia de azi. În ce condiții se susține?

acum 36 zile

Mădălina Vasile, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", alături de directorul DRPCIV - Florin Catană, ne explică cum se dă proba practică pentru examenul auto.

Smiley News: Probă nouă la examenul pentru permis auto

acum 37 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, cum se dau probele practice pentru permisul auto.

Detalii incredibile în cazul Margheritei de la Clejani

acum 42 zile

Margherita din Clejani a provocat un accident rutier în urma căruia a fost testată pentru substanțe interzise.

Ioniță de la Clejani, reacție fulger după accidentul Margheritei: Nu a consumat droguri!

acum 43 zile

"Nu a existat niciun rezultat pozitiv, eu știu de la Margherita, am încredere sută la sută, e total împotriva drogurilor." a declarat Ioniță de la Clejani, la Xtra Night Show.

Margherita de la Clejani, primele declarații după audierile de la Poliție: "Mă uităm în oglindă și îmi făceam buzele"

acum 43 zile

„Eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Nu am avut nici o problemă. Am condus bine”, a declarat Margherita. În plus, a negat că ar fi consumat substanțe interzise, devenind recalcitrantă la auzul întrebărilor reporterilor despre acest subiect.

Tot ce trebuie să știe șoferii și cursanții școlilor de șoferi despre permise și examene

acum 50 zile

Florin Catană, comisar șef, a spus la Neatza cu Răzvan și Dani tot ce trebuie să știe șoferii și cursanții școlilor de șoferi despre permise și examene

Provocările readaptării la traficul rutier, după o pauză

acum 51 zile

Costin Tătuc, consultant și specialist în siguranța rutieră, vorbește la Neatza cu Răzvan și Dani despre provocările readaptării la traficul rutier.

Bilanț coronavirus: 11616 de infectați cu COVID-19

acum 70 zile

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, în Piața Unirii din București, ne aduce ultimele noutăți despre coronavirus.

Dj Rynno s-a făcut şofer de autobuz

acum 73 zile

Artistul care a renunţat la celebritate şi s-a făcut şofer de autobuz ne arată, în direct, noua lui viaţă. A făcut imposibilul ca să-şi salveze soţia de la moarte.

Dan Diaconescu, pe buget de austeritate la pompă, cu mașina de lux!

acum 74 zile

Paparazzii au fost din nou cu ochii în patru, iar de data aceasta l-au surprins pe Dan Diaconescu, în timp ce a oprit la o benzinărie să-şi alimenteze bijuteria pe patru toţi. Până aici nimic neobişnuit! Dar ce să vezi, bolid de lux, milionar cunoscut şi...când să alimenteze a scos...

Dorul de casă, extrem de dureros pentru Dj Rynno: Mă doare că nu pot să vin să-mi văd părinții, au o anumită vârstă și nu vreau să pățească ceva

acum 90 zile

Celebrul Dj a făcut muzică de film, iar în prezent lucrează ca șofer pe autobuz în Goteborg. Artistul este stabilit în Suedia din 2018.

Iubita lui Ciprian Marica nu se teme de nimeni și nimic

acum 93 zile

Ar putea oricând să trimită un şofer să-i facă toate cumpărăturile, dar nici vorbă de aşa ceva. Logodnica lui Ciprian Marica este hotărâtă şi nu se teme să iasă din casă pentru binele familiei.

Dani Oțil a rămas fără permis auto: Am renunțat singur la el!

acum 99 zile

Dani Oțil, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a povestit cum a rămas fără permis auto în tinerețe.

Smiley news. Vatmanul unei locomotive a oprit trenul ca să-și cumpere cafea de la magazin

acum 107 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat, la rubrica "Smiley News", un șofer de locomotivă care a oprit trenul ca să-și cumpere cafea de la magazin.

1
2
3
4
5
»