Cautare: 10 rezultate dupa tagul "sonia"

Roxana Baicu Popovici încearcă să se sinucidă

acum 4 zile

Roxana Baicu Popovici a ajuns la capătul puterilor. Mama Soniei vrea să scape de toate problemele, astfel decide să se sinucidă, dar mai întâi trebuie să se machieze ca să fie frumoasă.

Vlad Gherman, dialog cu cea mai în vogă actriță a momentului, Michaela Prosan (”Fructul Oprit”), la ”Povești COOL!”

acum 14 zile

Cum este personajul Sonia, văzut prin ochii actriței Michaela Prosan, dar și detalii inedite din spatele camerelor de luat vederi, le aflați urmărind interviul de mai jos!

S-a născut cu inima pe partea dreaptă şi cu alte malformaţii cardiace, însă medicii români au reuşit să o ţină în viaţă

acum 86 zile

Sonia, fetiţa care a ajuns pe prima pagină a ziarelor americane, după ce a fost operată de medicii din Boston, are acum 10 ani şi o viaţă normală. Îşi doreşte să dea înapoi măcar puţin din ce a primit atunci, iar cu ajutorul mamei, porneşte una dintre cele mai mari campanii pentru...

Vreau să ajut! Sonia Maria, o fetiţă frumoasă, cu inima pe partea dreaptă

acum 785 zile

Sonia a primit un diagnostic crunt la numai câteva zile după ce a venit pe lume. Are inima în partea dreaptă, are o malformaţie gravă şi nu se ştie dacă va trăi. Asta le-au spus părinţilor medicii dintr-un spital din Capitală. Sonia este însă o învingătoare. După două operaţii...

"Am ceva să-ţi spun" debutează joi la Antena 1! Sonia Simionov, invitată în platoul de la Observator

acum 873 zile

Ea este Sonia Simionov, colega noastră pe care am urmarit-o pas cu pas cum a crescut în carieră, de la filmări în exclusivitate, până la relatări în condiţii grele. Am vazut-o susţinându-şi cu fermitate punctul de vedere în legătură cu munca ei, dar şi cu lacrimi în ochi,...

Sonia s-a născut cu o malformaţie cardiacă gravă, fără arteră pulmonară

acum 1046 zile

Pentru o fetiţă de şapte ani, inima înseamnă iubire. Iar în pieptul ei, iubirea bate în partea dreaptă. Sonia s-a născut cu o malformaţie cardiacă gravă, fără arteră pulmonară.

Sonia, încă o operație estetică

acum 1420 zile

Magicienii există. Ei sunt medicii care ne scapă de imperfecţiunile estetice. Iar Sonia Trifan ştie asta pentru că astăzi, s-a hotărărât să se lase pe mâna esteticianului.

SPECIAL! Voluntari de meserie

acum 1475 zile

Senia şi Ionela au lucrat în străinătate, dar s-au întors în sătucul natal. Acum fac parte dintr-un proiect al Crucii Roşii, menit să aducă asistenţă medicală în zonele izolate şi defavorizate ale României.

Iată prin ce metodă sexy îsi lucrează abdomenul, Xonia!

acum 1546 zile

Mircea Badea a prezentat în cadrul emisiunii În Gura Presei o fotografie în care apare solista Xonia lucrandu-şi abdomenul într-un mod foarte sexy.

Sonia Trifan se marita

acum 2448 zile

Sonia Trifan - cantareata si designer vestimentar - se marita! Iubitul ei, un tanar afacerist, a cerut-o in casatorie intr-un cadru extrem de romantic, la Istanbul. Si ca tot veni vorba despre vacanta, Sonia ne-a aratat si ultimele achizitii vestimentare din strainatate.

Observator.TV