Cautare: 1659 rezultate dupa tagul "sotie"

Smiley News: Cel mai milog câine din România

acum 5 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, cum un câine se roagă de stăpân să primească de mâncare.

Smiley News: Un câine își pune masca de protecție când aude un strănut

acum 5 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, cum un câine își pune masca de protecție când aude un strănut.

Smiley News: O femeie și-a dresat câinele să-i alerge soțul cu furtunul cu apă

acum 5 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, cum un câine își aleargă stăpânul cu furtunul cu apă.

Viorel nu se lasă! Vrea, cu orice preţ, să o facă pe Vulpița să se reîndrăgostească de el!

acum 14 zile

După ce Viorel a discutat cu Alina Petre, consilier de dezvoltare personală, acesta a pus în aplicare planul său de recucerire a soţiei şi a invitat-o pe Vulpiţa la joacă.

Viorel a cotrobăit în poșeta soției! Și-a rupt sau nu Vulpița buletinul?

acum 14 zile

Imediat după emisiune, reporterul Acces Direct, Doina Stina a luat-o pe Vulpiţa deoparte, să vadă dacă tânăra mai are sau nu buletinul. Totul, în timp ce Viorel fierbea în protocol, în aşteptarea unui răspuns. Şi-a rupt sau nu soţia sa, actul de identitate?

Mihai Albu şi-a revăzut fiica, după ce a făcut un apel public către fosta soţie

acum 15 zile

Mihai Albu şi-a revăzut şi îmbrăţişat fiica, după două luni! Şi asta, după ce a făcut un apel public către fosta soţie.

Soția lui Jimmy Dub a slăbit pese 30 de kilograme imediat după ce a născut

acum 21 zile

Monica ştie că are un trup de invidiat, din acest motiv nu evită să şi-l expună ori de câte ori are ocazia. Instagramul ei este plin de imagini sexy, fie în costumaţii provocatoare, fie în lenjerie intimă. iar Jimmy Dub este tare mândru de mama copilului său

Smiley News: Spaniolii au inventat telecomanda pentru bărbați

acum 27 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, un clip amuzant de pe net.

Imagini în exclusivitate cu ginerele lui Gigi Becali

acum 28 zile

Ginerele lui Gigi Becali a fost surprins de paparazzii alături de soţia sa, în timp ce, au ieşit să îşi rezolve câteva treburi. La un moment dat Teodora a intrat într-o bancă, iar Mihai a aşteptat-o la maşină.....şi nu oricum, ci destul de nervos. Ginerele latifundiarului a fost...

Tărăboi îngrozitor! Viorel a vrut s-o alunge pe Vulpiţa din casă!

acum 30 zile

A fost un weekend tumultos pentru soţii Stegaru. Veronica şi Viorel s-au certat cum nu au mai făcut-o, până acum. Ba chiar, la un moment dat, Viorel i-a scos din dulap hainele soţiei şi ar fi vrut s-o gonească din casă.

Valentin Sanfira şi viitoarea soţie, primul interviu în casa lor

acum 38 zile

Super interviu acasă la Valentin Sanfira. Artistul şi viitoarea lui soţie au pregătit preparate gustoase pentru masa de Paşte.

Cum arată soția internaționalului Răzvan Raţ

acum 39 zile

Pandemia pare că nu îi dă mari bătăi de cap lui Răzvan Raţ. Fostul internaţional a fost surprins la cumpărături alături de soţia sa, dar ceva le lipsea.

Trecutul se întoarce împotriva Petronelei. Iată ce are de împărțit cu soția fostului iubit

acum 41 zile

Trecutul se întoarce împotriva Petronelei de la Mireasă. Iată ce are de împărțit cu soția fostului iubit. Petronela Cinori s-a născut în Râșnov și are 32 de ani, iar spiritul său antreprenorial a ajutat-o să managerieze diferite afaceri. Concurenta a fost cerută în căsătorie...

Moment unic la Asia Express! Speak o cere în căsătorie pe Ștefania: Vrei să fii soția mea? Mă văd cu tine toată viața mea!

acum 43 zile

Speak o cere în căsătorie pe Ștefania, iubita și partenera sa de la Asia Express. Momenul este unic în toată istoria show-ului Asia Express.

Smiley news. Iată ce poţi să păţeşti dacă nu-ţi place mâncarea nevestei la carantizare

acum 44 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, un nou clip amuzant!

Cătălin Cojocarul și-a povestit copilăria la iUmor

acum 46 zile

Cătălin Cojocarul a venit la iUmor să-i facă pe jurați să zâmbească cu poveștile lui din copilărie.

Fosta soţie a lui Sabin Ilie a uitat de regulile de circulaţie

acum 47 zile

Când te loveşte foamea uiţi de toate. Chiar şi de regulile de circulaţie. Fosta soţie a lui Sabin Ilie a comis-o ziua în amiaza mare. Ghinionul ei că totul a fost filmat de către paparazzii.

Sotia lui Mihai Leu ne arată cum poţi ţine coronavirus la distanţă

acum 48 zile

Stam acasa si virusul ucigas nu ajunge la noi. Sotia italianca a campionului mondial Mihai Leu ne arata ca se poate. Familia ei sta in localitatea din Italia unde coronavirusul nu a patruns.

Primele imagini din apartamentul de lux al familiei Hanca

acum 49 zile

După ce am văzut în ce locuinţă stă o cântăreaţă celebră din muzica populară, vedem acum şi în ce apartamentul de lux stă un cuplu din fotbal. În timp ce ea îşi menţine formele în sarcină, el a lăsat mingea şi a trecut la cratiţă.

Chivu, tuns de soție

acum 54 zile

Familia Chivu înfruntă cu zâmbetul pe buze coronavirusul în inima pandemiei din Italia, la Milano. Chivu e printre primii care s-a lăsat pe mâna soției, că să scape de pletele care i-au crescut în izolare.

1
2
3
4
5
»