Cautare: 429 rezultate dupa tagul "spectacol"

Wilmark Entertainment Show, spectacol în pași de dans la Neatza cu Răzvan și Dani

acum 30 zile

Fetele de la Wilmark Entertainment Show au realizat un dans special în platoul Neatza cu Răzvan și Dani din Delta Dunării.

Irina Loghin, despre cum l-a cunoscut pe Paul Surugiu, Fuego: L-am cunoscut la Mamaia, la un spectacol!

acum 36 zile

Doamna muzicii româneşti, Irina Loghin, povesteşte l-a cunoscut pe Paul Surugiu, cel pe care toată lumes îl ştie de Fuego. De 15 ani colindă pământul şi îi încântă pe toţi iubitorii de cântec românesc.

Pipino de România, spectacol senzațional pe scena de la Neatza cu Răzvan și Dani

acum 36 zile

Pipino de România, fostul concurent de la iUmor, face un spectacol senzațional pe scena de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Neatza cu Răzvan și Dani. Diana Matei și Taraful Cleante au lansat un nou spectacol inedit, Babilonia

acum 42 zile

Diana Matei și Taraful Cleante au lansat albumul Babilonia, iar la Neatza au cântat o piesă din acest spectacol inedit.

Neatza cu Răzvan și Dani. "Spectacular" - un show cu dans, acrobaţie, jonglerie şi comedie vine şi în România

acum 48 zile

"Spectacular" - un show cu dans, acrobaţie, jonglerie şi comedie, care a făcut înconjurul lumii, vine şi în România! Spectacolul va fi pus în scenă la Piteşti, pe 3 iunie, în Bucureşti, pe 5 iunie şi pe 11 iunie la Ateneul Naţional din Iaşi.

Săftița, un spectacol marca Marius Mihalache: Pe 25 Mai ne vedem la Amfiteatrul Teatrului Național București

acum 56 zile

Marius Mihalache a primit Premiul Special UNITER pentru proiectul Săftița. Concertul este inclus, din 2018, în repertoriul permanent al Teatrului Național București.

Stelu Enache și Ovidiu Lipan Țăndărică cântă, la Neatza cu Răzvan și Dani", melodia Trece viața

acum 62 zile

Invitați la "Neatza cu Răzvan și Dani", Stelu Enache și Ovidiu Lipan Țăndărică au venit cu o invitație la teatru. Luni 24 iunie 2019 la Teatrul Național din București, ora 20.00 Stelu Enache și Ovidiu Lipan Țăndărică - “Două Lumi”.

Mihalis și Ansamblul Ellas fac spectacol în platoul Star Matinal

acum 66 zile

Mihalis și Ansamblul Ellas fac spectacol în platoul Star Matinal.

Silvia Dumitrescu, 35 de ani de carieră muzicală: Va fi un spectacol cu mulți invitați și prieteni

acum 72 zile

Silvia Dumitrescu sărbătorește 35 de ani de carieră muzicală prin intermediul unui spectacol. Evenimentul are loc în data de 10 noiembrie și va avea loc la Sala Palatului.

Magic Bubble Show by Claudia Stroe! Spectacol cu baloane de săpun în platoul de la Neatza cu Răzvan şi Dani!

acum 79 zile

Claudia Stroe a realizat un moment magnific la "Neatza cu Răzvan şi Dani". Aceasta a reuşit să îi ţină pe spectatori cu sufletul la gură şi a creat un număr deosebit cu baloane de săpun.

Diana Matei & Taraful Cleante, proiect nou: Pe 12 aprilie vă invităm la spectacol. Lansăm Babilonia!

acum 100 zile

Diana Matei a vorbit la Neatza despre noul ei proiect muzical, realizat împreună cu Taraful Cleante. ”Pe 12 aprilie vă invităm la spectacol. Lansăm Babilonia!”, a anunțat artista.

Festivalul Hâtz-ului cu Dorian Popa! Luminiţa Popa, mama artistului: "îmi datorează drepturi de autor"

acum 107 zile

Dorian Popa a susținut un show neobișnuit pe 28 martie, unde fanii l-au putea vedea în două ipostaze celebre: cea de entertainer și cea de cântăreț.

Actorul Vlad Zamfirescu, dezvăluiri în premieră: În fața publicului nu ai voie să minți. Mă țin cu dinții de regula asta

acum 111 zile

Actorul Vlad Zamfirescu a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări. În fața publicului nu ai voie să minți. Mă țin cu dinții de regula asta”, a dezvăluit acesta.

Actorul Vlad Zamfirescu, dezvăluiri în premieră: A fost un moment în care mă simțeam neputincios, la o repetițiie pentru un spectacol

acum 111 zile

Actorul Vlad Zamfirescu a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări. ”A fost un moment în care mă simțeam neputincios, la o repetițiie pentru un spectacol”, a dezvăluit acesta.

Gașca Zurli pregătește un turneu național: ”Spectacolele vor începe de afară. Copiii vor putea să intre în căsuța Zurli”

acum 127 zile

Gașca Zurli pregătește un turneu național. Aceștia vor ajunge în lunile martie și aprilie în 11 orașe din România.

Nae Niculae, băiatul cu Like-urile de la iUmor: ”După iUmor a urmat un val. A fost exact cum a venit ananasul după '90. De la liza din Dragon am ajuns să fac spectacole”

acum 127 zile

Nae Niculae, băiatul cu Like-urile de la iUmor, a venit la Star Matinal și a vorbit cum i s-a schimbat viața după ce a urcat pe scena de la iUmor. ”După a urmat un val. A fost exact cum a venit ananasul după '90. De la liza din Dragon am ajuns să fac spectacole”, a spus acesta.

Gică Gavrilă, revenire de senzație la iUmor: Vreau să fiu impresarul Deliei, o să-i organizez un spectacol la Sala Palatului

acum 130 zile

Gică Gavrilă, fost concurent în sezonul cinci, a revenit la iUmor cu o cerere pentru Delia. Bărbatul își dorește să fie impresarul artistei. Îi promite că îi va organiza un spectacol la Sala Palatului.

Mișcări de dans spectaculoase! Trupa Trouble Crew a făcut show în platoul de la Neatza

acum 131 zile

Invitați în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, trupa Trouble Crew a făcut show în platou. Mișcările lor de dans au realizat un adevărat spectacol.

Elena Gheorghe, spectacol cum nu s-a mai văzut la Sala Palatului: ”Va fi cel mai mare eveniment de muzică armânească. A fost dorința bunicii mele”

acum 138 zile

Pe 23 mai, la Sala Palatului, Elena Gheorghe pune în scenă cel mai ambițios eveniment de muzică armânească, de Ziua Națională a Armomânilor. ”Va fi cel mai mare eveniment de muzică armânească. A fost dorința bunicii mele”, a declarat artista.

Un "demon" a băgat spaimă în concurenţii de la Asia Express!

acum 141 zile

Concureţii de la Asia Express au participat la un spectacol local! Un demon a băgat spaimă în Seleşi, Copoţ, Ipate şi Jojo!

1
2
3
4
5
»