Cautare: 971 rezultate dupa tagul "star news"

Star News. Dani Oţil, primele declaraţii despre cererea în căsătorie: Am așteptat momentul potrivit

acum 2 zile

Dani Oţil, primele declaraţii despre cererea în căsătorie. Prin ce încercări a trecut până a reuşit să pună marea întrebare. Cine l-a sabotat de fiecare dată când a încercat să-i dea inelul iubitei sale.

Star News. Viorel Lis îi spulberă Oanei visul de a deveni mamă: Mi-aș fi dorit acum 20 de ani

acum 2 zile

Viorel Lis îi spulberă Oanei visul de a deveni mamă alături de el. Fostul edil al Capitalei explică de nu a lăsat-o niciodată însărcinată.

Star News. Ce sacrificii a făcut românca care l-a înnebunit pe excentricul Dan Bilzerian

acum 2 zile

Românca super faimoasă care l-a înnebunit pe excentricul Dan Bilzerian a făcut sacrificii imense până să ajungă unde a azi. Bruneta a recunoscut prin ce a trebuit să treacă până să cunoască succesul în America.

Star News. Detalii despre averea lăsată în urmă de Cristina Ţopescu. Cine o teroriza şi hărţuia în propria casă

acum 2 zile

După incinerarea Cristinei Ţopescu au ieşit la iveală detalii despre averea lăsată în urmă de jurnalistă. Prietena ei de suflet ne-a dezvăluit de ce a fost nevoită vedeta să locuiască în chirie şi cine o teroriza şi hărţuia în propria casă!

Star News. Gest sfâşietor al mamei Cristinei Ţopescu. Ce i-a pus jurnalistei în sicriu

acum 3 zile

Gest sfâşietor al mamei Cristinei Ţopescu! Ce i-a pus jurnalistei în sicriu, dar şi modul cutremurător în care a aflat de moartea fiicei sale.

Star News. Gigi Becali îşi cere reabilitarea, după executarea pedepsei cu închisoarea

acum 3 zile

Gigi Becali a fost prezent la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde a cerut magistraţilor să fie reabilitat. După executarea pedepsei, Becali are mai multe interdicţii, mai exact interzicerea dreptului de a fi ales într-o funcție publică și a dreptului de a vota. Milionarul a...

Star News. Marius Elisei explică ce s-a întâmplat între el şi Oana Roman: Nu este cazul ca ei să intervină în relația noastră

acum 3 zile

Interviul în care Marius Elisei explică ce s-a întâmplat între el şi Oana Roman. Ce trebuie să facă pentru ca soţia lui să-l ierte şi să fie totul ca înainte. Cum au ajuns la despărţire, dar şi cui i-a interzis Marius să se bage în căsnicia lui.

Star News. Maria Dragomiroiu şi soţul, 30 de ani de căsnicie. Cum au sărbătorit evenimentul

acum 3 zile

Maria Dragomiroiu şi soţul ei, Bebe Mihu, au plecat în luna de miere, în America! Cei doi soţi au ales cele mai frumoase locuri pentru a se distra şi sărbători 30 de ani de căsnicie.

Star News. După scandalul cu Poliția, What's Up are probleme de sănătate

acum 4 zile

După scandalul care l-a dus la Poliţie, What's Up se confruntă cu probleme de sănătate! Ce a recunoscut artistul despre suferinţa lui.

Star News. Ionuţ Dolănescu, în război cu Poliția. Artistul ajunge în fața judecătorilor

acum 4 zile

Ionuţ Dolănescu, în scandal total cu Poliţia. Artistul ajunge azi în faţa judecătorilor, în procesul controversat.

Star News. Scene dramatice! Mama Cristinei Ţopescu, scoasă pe brațe din crematoriu

acum 4 zile

Scene dramatice la crematoriu, acolo unde a fost incinerată Cristina Ţopescu. Ce s-a întâmplat cu mama jurnalistei şi cum şi-a făcut apariţia Ştefan Bănică

Star News. Din ce vor trăi prințul Harry și Meghan Markle după retragerea din Casa Regală

acum 4 zile

S-a aflat din ce vor trăi Meghan Markle şi Prinţul Harry! Şi-au anunţat retragerea din Casa Regală, dar au şi un plan bine pus la punct pentru a-şi asigura veniturile.

Star News. Oana Lis s-a testat să vadă dacă mai poate face copii

acum 4 zile

Oana Lis a primit vestea care o face cea mai fericită femeie. Prietenii suspectează o sarcină şi îi cer să spună totul public.

Star News. Brigitte Pastramă, aproape distrusă de tinerelul Corneluş. Cum a ajuns să piardă investiţia făcută de Ilie Năstase

acum 4 zile

Brigitte Pastramă dezvăluie că a fost aproape distrusă de tinerelul Corneluş. Cum a ajuns să o falimenteze şi să piardă investiţia făcută de Ilie Năstase. A fost minţită, înşelată şi umilită, dar nu se potoleşte. Cum îl susţine pe actualul soţ şi de ce a fost nevoită...

Star News. Adriana Bahmuţeanu, despre nuntă și bărbatul vieții ei: Nu este ceva extraordinar să fii măritată

acum 4 zile

După ce s-a căsătorit şi a divorţat de mai multe ori, Adriana Bahmuţeanu a decis: se mărită din nou! Cei dragi i-au cântat deja vedetei "Ia-ţi mireasă ziua bună".

Star News. Ilie Năstase investește sute de mii de euro în afacerea soției

acum 4 zile

Ilie Năstase îi asigură viitorul soţiei sale! Au anulat nunta, dar fostul tenismen o ajută pe Ioana Simion să îşi îndeplinească cel mai mare vis. Iar pentru asta investeşte o sumă colosală.

Star News. Dragoş Săvulescu a ajuns în spatele gratiilor

acum 4 zile

Spera să scape repede, dar se complică situaţia! Dragoş Săvulescu a ajuns în spatele gratiilor.

Star News. Scene incredibile la căpătâiul Cristinei Ţopescu. Preoţii refuză să citească rugăciunea Tatăl nostru

acum 5 zile

Scene incredibile la căpătâiul Cristinei Ţopescu! Se spunea că preoţii ar refuza să citească rugăciunea Tatăl nostru şI că mama jurnalistei ar fi făcut scandal!

Star News. Lora, mesaj îngrijorător: Există suferințe în fața cărora iubirea privește neputincioasă

acum 5 zile

Mesaj îngrijorător postat de Lora. Artista a anunţat că o perioadă va renunţa la activitatea online şi că trece printr-o mare suferinţă. "Există suferințe în fața cărora iubirea privește neputincioasă. Poate fi doar un martor. O perioadă va prelua casa mea de discuri accesul la...

Star News. Cum poate scăpa de închisoare Dragoş Săvulescu

acum 5 zile

De ce s-a predat Dragoş Săvulescu în Italia! Cum poate scăpa de închisoare în România! Şmecheria prin care avocaţii îl pot salva! Cu informaţii de ultimă oră despre milionarul fugar vine Daniela Mireanu.

1
2
3
4
5
»