Cautare: 68 rezultate dupa tagul "statele unite"

''Rădăcini - Kunta Kinte'' - o producție care a făcut istorie! Finalul, cel mai vizionat episod în Statele Unite

acum 30 zile

Când directorii rețelei de televiziune ABC au decis să producă o miniserie bazată pe romanul ‘’Rădăcinile: Saga unei familii americane’’ al lui Alex Haley, în 1977, au luat toate măsurile de precauție posibile pentru a-și reduce pierderile. Chiar dacă personajele negre au fost mai proeminente ca niciodată în televiziunea din SUA - Good Times și The Jeffersons dădeau lovitura- președintele canalului de divertisment, Fred Silverman, a fost deranjat că la televizor se difuza o dramă despre o familie africană, deoarece era vorba despre înrobire și în cele din urmă obținerea libertății.

Smiley News: Câțiva polițiști din Statele Unite au arestat, din greșeală, un ofițer FBI

acum 36 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, Câțiva polițiști din Statele Unite care au arestat, din greșeală, un ofițer FBI.

Câți bani face sora Anamariei Prodan. Locuiește de 15 ani în America

acum 37 zile

Nu se ocupă doar de impresariat! Mai nou, şi-a luat echipă, dar nici sora ei nu se lasă mai prejos! Fetele din familia Prodan chiar ştiu cum să facă avere! Anca are şi ea câştiguri fabuloase. Cu ce se ocupă, în America, aflaţi chiar acum! (BETA)

Xonia, artistă româncă născută în Australia, se află în izolare în Los Angeles, Statele Unite: Nu îmi lipsește nimic aici!

acum 66 zile

Aflată în Los Angeles, Xonia lansează împreună cu Drei Rus, Alive, o piesă sensibilă cu un mesaj puternic, care arată situația în care află întreaga planetă.

Cum își păstrează condiția fizică Anamaria Ferentz, aflată în autoizolare în Los Angeles, California

acum 95 zile

Anamaria Ferentz este stabilită de aproape 10 ani în Statele Unite, în Los Angeles. În autoizolare, artista încearcă să-și păstreze condiția fizică în casă, alături de cățelul ei.

Mic dejun pentru echipa de la Neatza cu Răzvan și Dani pregătit de Ionela Guzic, direct din Statele Unite

acum 106 zile

Ionela Guzic, cântăreața de muzică populară, s-a adaptat regulilor și stă în casă, în Gilroy, California, unde face vlogging, gimnastică, yoga, dar și gătește.

Neatza cu Răzvan și Dani. Irisha i-a furat un sărut lui Dani Oțil: Nu o să uit niciodată! A venit momentul să-mi furi și tu unul!

acum 248 zile

Pe lângă muzică, Irisha este pasionată de vlogging și de călătorii, artista a fost în Statele Unite, Mexic, Israel, Emiratele Arabe Unite și Grecia.

iUmor. Crezi că știi să cânți la pian? Ca Tom Franek nu o poate face nimeni

acum 281 zile

Tom Franek din Statele Unite ale Americii cântă senzațional la pian, cum nimeni altcineva nu o face. Jurații rămân profund impresionați de numărul lui.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cântărețul Antonio s-a întors din Statele Unite să-și lanseze proiectul solo, Do you Wanna

acum 292 zile

Antonio, fiul lui Mihăiță Manu, fondatorul trupei Gipsy Casual, lansează primul său proiect solo, Do you Wanna.

Raoul, turneu de două luni în Statele Unite și Canada: Am fost de 29 de ori în America

acum 443 zile

Raoul s-a întors dintr-un turneu de două luni, care s-a desfășurat în Statele Unite și Canada. Artistul a lansat de curând două albume noi, Charisma și O inimă ca a mea.

Loredana Groza, interzisă în America! Celebra solistă nu a primit viza pentru a cânta în Statele Unite

acum 458 zile

Loredana Groza a primit interzis în America! Artista era anunţată cap de afiş la un festival din Las Vegas, însă nu a primit viza! Cu ocazia acestui festival, blondina şi-a anunţat şi micul turneu pe care urma să îl ţină în State. Însă, se pare că ceea ce se credea o simplă...

Obezitatea, una dintre cele mai mari probleme ale omenirii

acum 526 zile

Gianluca Mech, nutriționistul italian al vedetelor, a început, alături de Ivana Trump, campania care susține un stil de viață sănătos în Statele Unite ale Americii.

Florin Ristei, amorezat de o tânără din Statele Unite: "M-am supărat când a venit un domn și a luat-o de braț!"

acum 542 zile

Florin Ristei a fost în Statele Unite. La hotelul unde a fost cazat, artistul a văzut o tânără extrem de frumoasă, dar din păcate nu era singură, un domn îi stătea alături.

Monica Tatoiu a vizitat recent Statele Unite și Canada: "E mai ieftin acolo decât la Poiana Brașov"

acum 633 zile

Monica Tatoiu a vizitat recent Statele Unite și Canada. Femeia de afaceri își organizează în fiecare an plecări din țară. Vedeta susține că adoră să călătorească cât mai mult.

Șase tineri fantastici, din România, au învins Japonia și Statele Unite la Campionatul Mondial de Robotică

acum 659 zile

Șase tineri fantastici, din România, au participat la Campionatul Mondial de Robotică. Elevii au reușit să ocupe locul 1 surclasând echipele din Japonia și Statele Unite.

Răzvan Pascu, consultant în Marketing Turistic: "Îmi place foarte mult în Statele Unite, m-aș duce de 400 de ori acolo"

acum 667 zile

Răzvan Pascu, consultant în Marketing Turistic, întors de curând din Statele Unite susține că această locație este una dintre preferatele lui, mai ales Coasta de Vest.

Caius Covrig este singurul român care joacă în Statele Unite, în prima divizie de baschet

acum 703 zile

A renunțat la confortul de acasă pentru a trăi visul american. După ani de muncă, departe de cei dragi, eforturile îi sunt răsplătite. Caius Covrig este singurul român care joacă în Statele Unite, în prima divizie de baschet si a vorbit în exclusivitare pentru Antena Stars despre...

”Kim Kardashian de România” și viitorul soț, aventuri de neuitat înainte de nunta

acum 740 zile

Francisca vorbește despre plecarea ei din România. Vedeta vrea să-și încerce norocul la Hollywood. Vedeta planuiește să se mute cu iubitul ei în Statele Unite.

Minola, despre industria muzicală și participarea la un concurs de muzică din Statele Unite

acum 782 zile

Minola Szikszai, fostă componentă a trupei Pops, vine în platoul Neatza și vorbește de despre participarea la Internațional Songwriting Competition din Nashville, Statele Unite.

Carmen Harra a ajuns în Statele Unite cu 40 de dolari în buzunar, dar a făcut milioane: "Banii sunt o formă energetică, la fel ca oamenii"

acum 787 zile

Carmen Harra a ajuns în Statele Unite cu 40 de dolari în buzunar, dar a făcut milioane. Femeia de afaceri susţine că oricine poate reuşi. Prezicătoarea dezvăluie metoda! Atenţie, spune că aşa fac milionarii lumii.

1
2
3
4