Cautare: 10 rezultate dupa tagul "stela bizdu"

Stela Bizdu s-a autoizolat de teama virusului covid 19, după ce s-a întors din Italia!

acum 23 zile

S-a autoizolat de teama virusului covid 19 după ce s-a întors din Italia! Imagini in direct din camera de izolare! Vedeta a ţInut morţis să se închidă în propria casă!

Star News. Stela Bizdu, vacanță în Italia în plină epidemie: Știam că Roma nu este afectată

acum 23 zile

O altă vedetă de la noi e în momentul de faţă în carantină. Stela Bizdu, tânăra cunoscută pentru povestea ei impresionantă de viaţă, s-a autoizolat, după ce s-a întors dintr-o vacanţă la Roma.

Viaţa a pus-o la grea încercare! Stela Bizdu şi-a pierdut piciorul într-un accident de maşină

acum 141 zile

Viaţa a pus-o la grea încercare! Într-un accident de maşină şi-a pierdut piciorul. Nu s-a dat niciodată bătută. A luptat şi a demonstrat cât este de puternică. Stela Bizdu a mai primit o lovitură. Ce s-a întâmplat în călătoria din Dubai şi prin ce accident nefericit a trecut ne...

A plecat în Dubai să-şi îndeplinească marele vis, dar a avut parte de o tragedie! Stela Bizdu nu mai poate purta proteza care o ajuta să meargă!

acum 146 zile

A plecat în Dubai să-şi îndeplinească marele vis, dar a avut parte de o tragedie! Nu mai poate purta proteza care o ajuta să meargă! Stela Bizdu vorbeşte pentru prima dată despre accidentul pe care l-a suferit pe tărâmul şeicilor!

Bucurie mare în viața Stelei Bizdu. S-a întâmplat minunea, la un an de la accidentul în care și-a pierdut un picior

acum 159 zile

Stela Bizdu este un exemplu de ambiție pentru oricine. Tânăra a trecut prin cele mai grele clipe din viața ei atunci când o mașina i-a retezat complet piciorul. De atunci, Stela a avut parte de momente de coșmar, dar a reușit rapid să treacă peste ele. Tânăra a decis că este momentul...

Stela Bizdu, artista fără un picior care îşi depăşeşte limitele! "Este foarte greu dacă nu ai un psihic tare!"

acum 218 zile

Stela Bizdu şi-a luat viaţa de la zero, după ce a fost la un pas de moarte şi a rămas fără un picior! La puţin timp după accident a condus pentru prima oară, în direct, iar astăzi îşi depăşeşte, din nou, limitele! Dansează cot la cot cu profesioniştii, în exclusivitate, la...

Cool Summer Nights. Lecţie de viaţă de la Stela Bizdu! Deşi a rămas fără un picior dansează cot la cot cu profesioniştii!

acum 218 zile

Stela Bizdu şi-a luat viaţa de la zero, după ce a fost la un pas de moarte şi a rămas fără un picior! La puţin timp după accident a condus pentru prima oară, în direct, iar astăzi îşi depăşeşte, din nou, limitele! Dansează cot la cot cu profesioniştii, în exclusivitate, la...

Agenţia VIP. La un an de la accidentul care a lăsat-o fără un picior, Stela Bizdu face sport, în direct: Înainte accident îmi era lene să merg la sală

acum 267 zile

Stela Bizdu, femeia cu un picior retezat, dublă provocare, la un an de la accidentul care i-a schimbat destinul. N ne arată că ambiţia învinge orice bariere, pe banda de alergat.

Stela Bizdu, detalii terifinte despre accidentul şocant pe care l-a suferit. "Mi-am văzut piciorul la un metru de mine"

acum 344 zile

Femeia cu chip angelic, poveste care îţi dă fiori pe şira spinării. Doar o minune dumnezeiască a salvat-o, iar acum a învăţat să meargă din nou, după ce i-a fost retezat un picior.

Stela Bizdu, povestea care îți dă fiori: O mașină a ricoșat și a intrat în mine

acum 361 zile

Se spune că Dumnezeu nu îţi dă în viaţă mai mult decât poţi duce. Aşa a fost şi în cazul ei. Într-o singură secundă, viaţa i s-a schimbat. O secundă care a făcut limita dintre viaţă şi moarte.