Cautare: 95 rezultate dupa tagul "taximetrist"

Tată mort în accident de mașină! Vinovatul este încă în libertate!

acum 37 zile

Doi fraţi susţin că vieţile li s-au schimbat radical, după ce tatăl lor şi-a dat ultima suflare, în urmă cu doi ani. Bărbatul, care lucra ca taximetrist, şi-a pierdut viaţa într-un accident de maşină. Iar cel care ar fi provocat accidentul ar fi fost un tânăr care ar fi gonit cu...

Smiley news. Aplauze și mulțumiri pentru taximetristul din Spania care transportă pacienți la spital, gratis

acum 86 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, aplauze și mulțumiri pentru taximetristul din Spania care transportă pacienți la spital, gratis.

Agenția Vip. Saveta Bogdan a trecut prin clipe de teroare. Un taximetrist i-a pus gând rău în miez de noapte

acum 233 zile

A trecut prin clipe de groază! O vezi tot timpul la TV cu zâmbetul până la urechi, dar acum trăieşte o adevărată dramă! Saveta Bogdan, hotărâtă să-i bage în închisoare pe cei care au prădat-o!

Star News. Matteo Politi, primele declarații după ce s-a spus că e taximetrist: Am nevoie să lucrez

acum 285 zile

După ce a ieşit din închisoare, Matteo Politi s-a reprofilat! Am aflat din ce îşi câştigă traiul cel poreclit medicul parcagiu. Pentru a supravieţui, Politi s-a apucat de taximetrie. Şi a făcut dezvăluiri în exclusivitate pentru Antena Stars!

Ce s-a descoperit în casa criminalului din Caracal? Giorgiana Hosu, procuror şef adjunct al DIICOT: inculpatul a agresat-o suplimându-i viaţa atunci când a surprins-o cu telefonul în mână

acum 352 zile

" În urma percheziţiei efectuate, la domiciliu inculpatului Dincă Gheorghe, în cenuşa aflată într-un butoi metalic au fost identificate, prin cernere mai multe fragmente de oase calcinate şi dinţi de natură umană. Alături de aceste fragmente au fost găsite 3 inele, un lănţişor,...

Imagini în exclusivitate cu momentul în care Alexandra a fost răpită de criminalul din Caracal!

acum 352 zile

Detalii şocante referitoare la modul în care a fost gestionat apelul Alexandrei, adolescenta ucisă de criminalul din Caracal! Tânăra a sunat de patru ori la 112, ca să-i anunţe pe poliţişti ca a fost răpită şi agresată fizic şi sexual. La ultimul apel, adolescenta a primit...

Alexandra Stan a fost implicată într-un accident rutier

acum 362 zile

Cântăreaţa Alexandra Stan a fost implicată într-un accident rutier în Bucureşti. Cântăreaţa neacordând prioritate unui taximetrist.

CulTour. Oase, interviu de neratat: Mi-ar plăcea foarte tare să fiu taximetrist

acum 398 zile

Oase a oferit un interviu de excepție pentru emisiunea CulTour. ”Mi-ar plăcea foarte tare să fiu taximetrist”, a declarat acesta

Familia Balotă la Chefi la Cuțite: Vrem să ajungem în finală!

acum 435 zile

Familia Balotă a venit la "Chefi la Cuțite" să-i cucerească pe jurați cu preparatul lor de familie, pentru un loc în finală.

Răzvan și Dani, păcăliți de un taximetrist: ”Când am văzut că Dâmbovița ne-a apărut și pe stânga și pe dreapta de mai multe ori, am zis...”. Câți bani le-a cerut pe cursă

acum 610 zile

Răzvani și Dani au păcăliți de un taximetrist. ”Când am văzut că Dâmbovița ne-a apărut și pe stânga și pe dreapta de mai multe ori, am zis...”, a declarat Răzvan.

O șoferiță de TIR din Brăila, amendată pentru că a criticat poliția pe Facebook

acum 639 zile

O şoferiţa de TIR a fost indignată de imaginile în care un poliţist părea că agresa un taximetrist. Şi părerea nu a ţinut-o doar pentru ea, ci a împărtăşit-o printr-un comentariu pe Facebook.

Răzvan și Dani, păcăliți de un taximetrist: ”Ne-a luam cam jumătate de chirie!”

acum 665 zile

Răzvan și Dani au fost păcăliți de un taximetrist, chiar la prima lor vizită în București. ”Ne-a luam cam jumătate de chirie! Ne-a lăsat lângă niște tomberoane”, a spus Răzvan.

Micutzu și taximetristul cocalar

acum 871 zile

Micutzu a revenit pe scena de la iUmor cu un număr senzațional de stand up comedy. Mihai Bendeac nu se poate abține din râs.

Micutzu și taximetristul care dă detalii din viața personală

acum 871 zile

Micutzu a revenit pe scena de la iUmor cu un număr senzațional de stand up comedy. Mihai Bendeac nu se poate abține din râs.

Micutzu și taximetristul cu "căscuță" în ureche

acum 871 zile

Micutzu a revenit pe scena de la iUmor cu un număr senzațional de stand up comedy. Mihai Bendeac nu se poate abține din râs.

Competiţia cere sacrificii! Liviu Vârciu şi-a dat lanţul de argint unui taximetrist!

acum 876 zile

Competiţia cere sacrificii! Liviu Vârciu şi-a dat lanţul de argint unui taximetrist!

Liviu Vârciu către Andrei Ștefănescu: "Cât de prost mă simt! Gogule, a plătit taximetristul bani la pod pentru noi"

acum 884 zile

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au un mare noroc. În cursa lor către Hai Phong, cei doi concurenți dau peste un taximetrist binevoitor care le plătește taxa de pod din banii personali.

Violator sau taximetrist? O cunoscută vloggeriță din România a povestit clipele de groază prin care a trecut

acum 911 zile

La un pas de viol! O cunoscută vloggeriță din România a povestit clipele de groază prin care a trecut. Fata, care abia a împlinit 18 ani, a vorbit despre ziua în care un taximetrist a fost cât pe ce să o. violeze. Ce s-a întâmplat mai departe, cum a reușit să scape din ghearele...

Smiley News! Taximetristul ahtiat dupa tehnologie. Și-a împânzit bordul mașinii cu tot felul de gadgeturi

acum 918 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, la Neatza, un nou clip inedit.

Elevă, aproape violată de un taximetrist

acum 918 zile

O elevă a fost aproape violată de un taximetrist. A scăpat ca prin minune, în ultimul moment! Mărturiile cutremurătoare ale tinerei, chiar acum.

1
2
3
4
5