Cautare: 90 rezultate dupa tagul "taximetrist"

Ce s-a descoperit în casa criminalului din Caracal? Giorgiana Hosu, procuror şef adjunct al DIICOT: inculpatul a agresat-o suplimându-i viaţa atunci când a surprins-o cu telefonul în mână

acum 53 zile

" În urma percheziţiei efectuate, la domiciliu inculpatului Dincă Gheorghe, în cenuşa aflată într-un butoi metalic au fost identificate, prin cernere mai multe fragmente de oase calcinate şi dinţi de natură umană. Alături de aceste fragmente au fost găsite 3 inele, un lănţişor,...

Imagini în exclusivitate cu momentul în care Alexandra a fost răpită de criminalul din Caracal!

acum 53 zile

Detalii şocante referitoare la modul în care a fost gestionat apelul Alexandrei, adolescenta ucisă de criminalul din Caracal! Tânăra a sunat de patru ori la 112, ca să-i anunţe pe poliţişti ca a fost răpită şi agresată fizic şi sexual. La ultimul apel, adolescenta a primit...

Alexandra Stan a fost implicată într-un accident rutier

acum 62 zile

Cântăreaţa Alexandra Stan a fost implicată într-un accident rutier în Bucureşti. Cântăreaţa neacordând prioritate unui taximetrist.

CulTour. Oase, interviu de neratat: Mi-ar plăcea foarte tare să fiu taximetrist

acum 99 zile

Oase a oferit un interviu de excepție pentru emisiunea CulTour. ”Mi-ar plăcea foarte tare să fiu taximetrist”, a declarat acesta

Familia Balotă la Chefi la Cuțite: Vrem să ajungem în finală!

acum 136 zile

Familia Balotă a venit la "Chefi la Cuțite" să-i cucerească pe jurați cu preparatul lor de familie, pentru un loc în finală.

Răzvan și Dani, păcăliți de un taximetrist: ”Când am văzut că Dâmbovița ne-a apărut și pe stânga și pe dreapta de mai multe ori, am zis...”. Câți bani le-a cerut pe cursă

acum 310 zile

Răzvani și Dani au păcăliți de un taximetrist. ”Când am văzut că Dâmbovița ne-a apărut și pe stânga și pe dreapta de mai multe ori, am zis...”, a declarat Răzvan.

O șoferiță de TIR din Brăila, amendată pentru că a criticat poliția pe Facebook

acum 340 zile

O şoferiţa de TIR a fost indignată de imaginile în care un poliţist părea că agresa un taximetrist. Şi părerea nu a ţinut-o doar pentru ea, ci a împărtăşit-o printr-un comentariu pe Facebook.

Răzvan și Dani, păcăliți de un taximetrist: ”Ne-a luam cam jumătate de chirie!”

acum 365 zile

Răzvan și Dani au fost păcăliți de un taximetrist, chiar la prima lor vizită în București. ”Ne-a luam cam jumătate de chirie! Ne-a lăsat lângă niște tomberoane”, a spus Răzvan.

Micutzu și taximetristul cocalar

acum 572 zile

Micutzu a revenit pe scena de la iUmor cu un număr senzațional de stand up comedy. Mihai Bendeac nu se poate abține din râs.

Micutzu și taximetristul care dă detalii din viața personală

acum 572 zile

Micutzu a revenit pe scena de la iUmor cu un număr senzațional de stand up comedy. Mihai Bendeac nu se poate abține din râs.

Micutzu și taximetristul cu "căscuță" în ureche

acum 572 zile

Micutzu a revenit pe scena de la iUmor cu un număr senzațional de stand up comedy. Mihai Bendeac nu se poate abține din râs.

Competiţia cere sacrificii! Liviu Vârciu şi-a dat lanţul de argint unui taximetrist!

acum 577 zile

Competiţia cere sacrificii! Liviu Vârciu şi-a dat lanţul de argint unui taximetrist!

Liviu Vârciu către Andrei Ștefănescu: "Cât de prost mă simt! Gogule, a plătit taximetristul bani la pod pentru noi"

acum 585 zile

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au un mare noroc. În cursa lor către Hai Phong, cei doi concurenți dau peste un taximetrist binevoitor care le plătește taxa de pod din banii personali.

Violator sau taximetrist? O cunoscută vloggeriță din România a povestit clipele de groază prin care a trecut

acum 612 zile

La un pas de viol! O cunoscută vloggeriță din România a povestit clipele de groază prin care a trecut. Fata, care abia a împlinit 18 ani, a vorbit despre ziua în care un taximetrist a fost cât pe ce să o. violeze. Ce s-a întâmplat mai departe, cum a reușit să scape din ghearele...

Smiley News! Taximetristul ahtiat dupa tehnologie. Și-a împânzit bordul mașinii cu tot felul de gadgeturi

acum 618 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, la Neatza, un nou clip inedit.

Elevă, aproape violată de un taximetrist

acum 619 zile

O elevă a fost aproape violată de un taximetrist. A scăpat ca prin minune, în ultimul moment! Mărturiile cutremurătoare ale tinerei, chiar acum.

Smiley News! Cum recunoști un taximetrist român în New York

acum 637 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, la Neatza, un nou clip amuzant.

Șoferul Stelei Popescu, dezvăluiri din ziua zero

acum 665 zile

Obişnuia să plece la evenimente, dar şi să se întoarcă acasă, cu un taximetrist. Tot el este şi omul care a adus-o marţi acasă pe Stela Popescu.

Taximetristul care i-a vândut substanța toxică Mădălinei Manole, a ieșit din închisoare

acum 666 zile

Taximetristul care a vândut substanța toxică în urma căreia Mădălina Manole a murit, a fost eloberat după doi ani de închisoare cu executare, în urmă cu câteva zile.

Dani face cel mai tare interviu cu Sanan, din Azerbaijan! Răzvan către colegul său: "Ai un accent de taximetrist de New York, băi băiatule!"

acum 672 zile

Dani îi ia interviu lui Sanan, din Azerbaijan, în limba engleză. Colegul său, Răzvan, face glume pe seama accentul său.

1
2
3
4
5