Cautare: 80 rezultate dupa tagul "telespectatori"

Vlad Gherman, dialog cu cea mai în vogă actriță a momentului, Michaela Prosan (”Fructul Oprit”), la ”Povești COOL!”

acum 104 zile

Cum este personajul Sonia, văzut prin ochii actriței Michaela Prosan, dar și detalii inedite din spatele camerelor de luat vederi, le aflați urmărind interviul de mai jos!

Telespectatorii au votat! Naty se transformă în pasăre!

acum 125 zile

În urma voturilor telespectatorilor, Naty a fost aleasă pentru a fi transformată în pasăre.

Superize pentru telespectatorii Antenei Stars. Maria Simion ne-a arătat că se pricepe la cântat

acum 149 zile

Superizele pentru telespectatorii Antenei Stars continuă. A venit şi rândul Mariei Simion să ne arate cât de pricepută e la cântat.

În premieră, imnul Star Matinal

acum 150 zile

Matinalii noștri, Naty, Ralu și Bote, au pregătit cea mai frumoasă surpriză pentru telespectatori. La cei 4 ani împliniți, imnul Star Matinal răsună tare în difuzoare.

Surpriză pentru telespectatorii Antenei Stars. Adriana Bahmuțeanu și-a arătat talentul muzical

acum 150 zile

O nouă surpriză pentru telespectatorii Antenei Stars. Adriana Bahmuțeanu și-a arătat talentul muzical, dar nu i-a ieșit din prima. Repetiţia e mama învăţăturii, aşa că vedeta încearcă din nou! Şi ca melodia să sune şi mai bine, i-a sărit şi Adi în ajutor!

Vedetele Antenei Stars, surpriză pentru telespectatori. Cum s-a descurcat Laura Micovschi

acum 152 zile

Prezentatorii Antenei Stars v-au pregătit o super surpriză de sărbători. Acum vă arătăm cum s-a descurcat la filmări frumoasa prezentatoare de ştiri, Laura Micovschi.

Surpriză pentru telespectatorii Antena Stars. Ce ți-au pregătit vdetele de sărbători

acum 153 zile

Aşezaţi-vă comod pentru că urmează ceva ce nu aţi mai văzut! Prezentatorii Antenei Stars v-au pregătit o super surpriză de sărbători.

Cei trei chefi de la ”Chefi la cuție”, șefii audiențelor

acum 451 zile

Cei trei chefi au fost şefii audienţelor, aseară, când peste două milioane de telespectatori au savurat showul lor culinar. Cătălin Scărlătescu a avut parte de o dedicaţie pusă la cale de colegii săi. Un lăutar a improvizat versurile amuzante, care l-au lăsat fără cuvinte pe...

Andrei părăseşte casa Mireasă pentru fiul meu, în urma voturilor telespectatorilor

acum 466 zile

În urma voturilor telespectatorilor, Andrei părăseşte casa Mireasă pentru fiul meu. Concurentul îşi dorea cu ardoare să plece acasă.

Special! Carmen Brumă se întoarce în televiziune, la Happy Channel

acum 631 zile

Este cunoscută pentru stilul de viaţă sănătos pe care l-a adoptat. Iar pasiunea ei pentru mişcare este nemărginită. Tocmai de aceea, din această toamnă, Carmen Brumă le va împărtăşi telespectatorilor toate secretele ei.

VIDEO / Ea e cea mai nouă asistentă TV! E dansatoarea Andrei şi arată într-un mare fel!

acum 665 zile

Gabriela şi Zizika s-au întrecut la "Star Matinal", pentru a obţine postul de asistentă TV de weekend, iar după mai multe probe telespectatorii au decis. Au încercat să arate că sunt pregătite şi într-ale bucătăritului, dar şi într-ale televiziuni, iar după câteva ore, timp...

Veşti #happy: Happy Channel, creşteri importante de audienţă, pe primul semestru 2016!

acum 684 zile

Postul nostru de televiziune a înregistrat în luna iunie creșteri importante de audiență pe toate intervalele orare, comparativ cu primul semestru al anului trecut.

Mihaela, către telespectatori: ”Vă rog să o votați să plece, că-i irascibilă și are nevoie de tratament!”

acum 711 zile

În urmă cu două luni Natașa a avut o ciocnire violentă cu Florin. Recent, istoria s-a repetat. De data aceasta Constantin a fost cel care nu a avut loc de Natașa.

Aurel, eliminat din competiție de către telespectatori!

acum 806 zile

În urma voturilor telespectatorilor Aurel a fost eliminat din competiție!

Valentina, amenințată de telespectatori cu rămânerea în competiție fără Aurel!

acum 807 zile

O parte dintre telespectatorii emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu” doresc ca Valentina să rămână în competiție fără Aurel!

Oamenii Antenelor se întâlnesc cu telespectatorii în Piața Constituției

acum 821 zile

Mai sunt două ore până la marea întâlnire a Antenelor cu telespectatorii. Şi 24 de ore până expiră notificarea ANAF de evacuare a sediilor tv. Azi, de la ora 15, în Piaţa Constituţiei.

Televiziunile Intact, creşteri importante pe publicul comercial

acum 991 zile

Intact Media Group îşi păstrează primele locuri, pe intervale orare cheie, în intervalul ianuarie -august 2015, pe targeturi importante, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. “Antenele” au creşteri de audienţă pe toate intervalele orare în rândul publicului commercial, în primele opt luni ale anului.

Au încălcat regula 25!? Elly şi Cristian, surprinşi în ipostaze fierbinţi! Imaginile au creat isterie printre fani

acum 1011 zile

Au mai rămas mai puţin de trei săptămâni până la Marea Finală, însă Elly şi Cristian nu-şi mai pot stăpâni hormonii. Recent, aceştia au fost surprinşi în ipostaze fierbinţi, iar numeroase voci au spus că cei doi îndrăgostiţi au încălcat celebra regulă 25.

1
2
3
4

Observator.TV