Cautare: 202 rezultate dupa tagul "televiziune"

Crina Abrudan, despre animale de companie, călătorii și carieră: ”Îmi e dor de televiziune”

acum 6 zile

De când s-a retras din televiziune, Crina Abrudan a intrat în afaceri. ”Îmi e dor de televiziune”, a afirmat aceasta.

Dani Oțil, despre anii de televiziune: "Am strâns din dinți la atâtea momente în această emisiune, încât Antena îmi datorează o proteză la bătrânețe"

acum 20 zile

Dani Oțil vrea o proteză dentară la bătrânețe, atunci când va fi la azil cu colegul Răzvan, de la Antena 1 pentru toate momentele în care a strâns din dinți în această emisiune.

Lucian Elgi, cântăreţul care făcea ravagii în anii 90', prima apariţie într-un platou de televiziune după ce a fost operat la nas

acum 27 zile

I-au tăiat din coastă şi i-au refăcut nasul! Lucian Elgi, cântăreţul care făcea ravagii în anii 90', prima apariţie într-un platou de televiziune după ce a fost operat! Atenţie! Urmează imagini după doar câteva ore de la intervenţie!

25 de Antena 1. Radu Herjeu: ”Când am intrat în televiziune nu aveam idee ce însemană. Am învățat alături de colegi”

acum 80 zile

Radu Herjeu a prezentat Observatorul timp de zece ani. ”Când am intrat în televiziune nu aveam idee ce însemană. Am învățat alături de colegi”, a spus acesta.

Pățaniile lui Horia Brenciu de la începuturile lui în televiziune: "Am rămas fără curent în timpul emisiunii"

acum 80 zile

Horia Brenciu povestește câteva dintre pațaniile lui de la începuturile lui în televiziune. Artistul susține că a rămas fără curent în timp ce era la "Duminica în Familie".

Andreea Berecleanu, primii pași în televiziune: "Eu am apărut pe sticlă când nici nu știam bine cine sunt"

acum 95 zile

Andreea Berecleanu este un exemplu pentru mulţi tineri din ziua de astăzi! Vedeta a vorbit despre începuturile carierei sale.

"Școala de Ucenice". Ardeleanca Georgiana Simionaș: ”M-am mutat la București ca să profesez în televiziune”

acum 96 zile

Ardeleanca Georgiana Simionaș este candidată la "Școala de Ucenice". ”M-am mutat la București ca să profesez în televiziune”, a spus aceasta.

Cea mai ciudată provocare din televiziune continuă, la "Agenția Vip"! Cristi Brancu și Majda Aboulumosha intră în ringul shot-urilor dezgustătoare

acum 101 zile

Cristi Brancu și Majda Aboulumosha intră în ringul shot-urilor dezgustătoare. Aflați dacă vor răspunde întrebărilor incomode sau vor bea "licorile" dubioase.

Vica Blochina, reporter special: "Cel mai greu job mi se pare în televiziune"

acum 102 zile

O ştim pe Vica Blochina din tabloide sau emisiuni la care îi sunt testate, atât abilităţile fizice, cât şi cele psihice, însă nu ne-am gândit niciodată că ar putea fi reporter

Dani Oțil, inițiatorul Flaviei în arta televiziunii: "Dacă nu eram eu, nu ar fi fost la emisiune"

acum 109 zile

Dani Oțil susține că datorită lui, Flavia este în ziua de astăzi la emisiune. El a ales-o să le devină colegă, iar acum nu mai scapă de ea.

Andreea Berecleanu, totul despre primii pași în televiziune: „Eu m-am pregătit pentru o altă carieră”

acum 117 zile

Andreea Berecleanu este un exemplu pentru mulţi tineri din ziua de astăzi! Şi pe lângă faptul că e una dintre cele mai apreciate şi frumoase femei din România, Andreea se mândreşte şi cu o carieră de succes. Cum a reuşit să ajungă prezentatoare Tv, dar şi multe alte lucruri...

Încep cursurile la Intact Media Academy! Alessandra Stoicescu: "Sunt mulți tineri interesați de televiziune"

acum 125 zile

Încep cursurile la Intact Media Academy! O nouă serie de studenți îi vor avea ca profesori pe Alessandra Stoicescu și Dani Oțil.

Cearta cu Dan Negru i-a schimbat radical viaţa Danei Războiu, în televiziune

acum 147 zile

Cearta cu Dan Negru i-a schimbat radical viaţa! Dana Războiu face mărturii complete despre ceea ce urma să fie un început de viaţă pentru vedetă, în televiziune, în Bucureşti.

Adevărul despre retragerea din televiziune a Mihaelei Rădulescu!

acum 177 zile

Faptul că Mihaela Rădulescu a plecat din TV a fost primit cu mult entuziasm de fanii emisiunii, cel puţin asta reiese din comentariile de pe paginile de socializare.

Imagini inedite cu Claudia Pătrășcanu în compania fiului ei

acum 177 zile

Claudia Pătrăşcanu şi-a schimbat radical viaţa de când a renunţat la televiziune. Vedeta a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro în ipostaze inedite.

Surpriză în showbiz! Mihaela Rădulescu şi-a anunţat retragerea din televiziune!

acum 190 zile

Mihaela Rădulescu a făcut marele anunţ! Diva de Monaco renunţă la televiziune, iar motivul este unul cât se poate de serios.

Eugenia Șerban, un exemplu de femeie puternică: ”Șase luni de zile am stat într-o cabină de machiaj”

acum 192 zile

Anul acesta, Eugenia Șerban, face 30 de ani de când a apărut pentru prima dată pe scenă. De asemenea, ea este primul și singurul Doctor în actoria de film și televiziune din România

Elena Merişoreanu, prima apariţie într-un platou de televiziune după ce a fost operată de urgenţă

acum 199 zile

Adevărul despre starea de sănătate a Elenei Merişoreanu. Artista este la prima apariţie într-un platou de televiziune după ce a fost operată de urgenţă.

Mădălin Voicu, un tată mândru și împlinit. Fiica lui, Ioana, are o carieră de succes în televiziune

acum 206 zile

Mădălin Voicu se declară un tată mândru și împlinit. Fiica lui, Ioana, are o carieră de succes în televiziune și muzică. Frumoasa șatenă a studiat vioara la Liceul George Enescu și la Conservator.

De ce a renunțat Andreea Raicu la televiziune: ”M-am simțit neiubită și neacceptată în relație”

acum 209 zile

În urmă cu ani buni, era prezentă zi de zi pe micile ecrane, însă acum Andreea Raicu a vorbit despre principalul motiv pentru care a ales să renunțe la televiziune.

1
2
3
4
5
»