Cautare: 254 rezultate dupa tagul "televiziune"

Exercițiile care au ajutat-o pe Marina Dina să slăbească

acum 7 zile

Marina Dina, fosta asistentă de televiziune, a arătat fanilor ei cum a reușit să slăbeacă miraculos. Vedeta face la sala de fitness exerciții speciale care o ajută să scape de kilogramele în plus.

Monica Tatoiu, în platoul ”Răi da buni” după un an plin de necazuri. Vedeta, prima apariție după ”moarte”

acum 13 zile

Monica Tatoiu vine în platoul ”Rai da buni” și vorbește despre cele mai recente știri din presă. Vedeta a fost declarată moartă de o televiziune din România.

Andrei Gheorghe, povestea neștiută, spusă de soșie și copii. Andrei spunea: ”Eu i-am crescut, eu i-am mângâiat când au plâns, eu le știu problemele”

acum 16 zile

Soția și copii lui Andrei Gheorghe vorbesc cunoscutul om de radio. Aceștia rememorează cele mai frumoase momente petrecute alături de el.

Totul pentru dragoste! Daniel Pitei, producător al multor emisiuni TV, are nevoie de ajutor

acum 20 zile

Daniel Pitei a ajuns la doctor cu o durere de spate, dar a primit un diagnostic cumplit. Producătorul a fost diagnosticat cu cancer, iar toți colegii de televiziune i-au sărit în ajutor. Acesta are nevoie de ajutor pentru a se vindeca

Gabriela Cristea se întoarce în televiziune! Unde va avea emisiune frumoasa prezentatoare!

acum 28 zile

Gabriela Cristea se întoarce în televiziune! Unde va avea emisiune frumoasa prezentatoare!

Se anunță o nouă vedetă în televiziune! Andria dă proba prompterului în direct!

acum 36 zile

Se anunță o nouă vedetă în televiziune! Andria, românca crescută în Grecia, dă proba prompterului în direct!

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj de dor: ”Sunt niște bulbi pe care i-am cumpărat împreună din Olanda”

acum 46 zile

Fosta soție a marelui on de radio și televiziune, Andrei Gheorghe, a postat o fotografie cu o floare și un mesaj emoționant.

Totul pentru dragoste! Ela Crăciun, prezentatoare de televiziune, despre relația cu soțul ei: "Eu l-am cerut pe el în căsătorie"

acum 48 zile

Ela Crăciun, prezentatoarea emisiunii "Numai de bine" de la Antena 3, are o relație foarte frumoasă cu soțul ei, dar și cu cei doi copilași.

Mihai Călin s-a întors în televiziune. Actorul, în exclusivitate, despre viața lui personală

acum 49 zile

După o absenţă îndelungată de pe micile ecrane, Mihai Călin s-a întors în televiziune! Mereu discret în ceea ce priveşte familia, actorul vorbeşte în exclusivitate despre viaţa lui personală.

Francesca Lucarelli, despre experiența din Anglia

acum 50 zile

Francesca Lucarelli a fost plecată în Anglia pentru a studia. Vedeta a studiat în cadrul unor televiziuni importante din Regatul Unit.

Maria Iordănescu, pasiune pentru televiziune. Matinalii i-au pregătit o provocare de proporții

acum 56 zile

Maria Iordănescu, fiica lui Anghel Iordănescu, în platoul matinalilor! Noi i-am pregătit o provocare! Cum se descurcă mezina lui tata Puiu.

Andreea Raicu, despre cea mai cruntă experiență: ”Mă simțeam neiubită”

acum 64 zile

Andreea Raicu vorbește despre cea mai dificilă perioadă din viața ei. Vedeta de televiziune susține că se simțea neiubită.

Cosmina Păsărin vorbește deschis despre relația ei. Cine este marea dragoste a vedetei

acum 73 zile

Cosmina Păsărin vorbește despre marea ei dragoste. Vedeta vorbește despre trecut el și despre cariera pe care a avut-o în televiziune.

Răzvan Ciobanu, un bărbat asumat și nonconformist: ”Nu am vrut să fac televiziune niciodată, nu a fost un țel pentru mine”

acum 84 zile

Răzvan Ciobanu vorbește despre viața în televiziune și despre pisicile sale. Acesta are grijă de puișorii pisicii lui. Vedeta a decis să îi dea pe toți când se vor face suficient de mari.

Geanina Ilieș a renunțat la celebritate pentru a fi femeie de afaceri

acum 95 zile

O vedeai zilnic la tv, dar a renunţat la celebritate pentru a fi femeie de afaceri. Geanina Ilieș, o apariţie rară, dar spectaculoasă. Fosta prezentatoare face declaratii, în exclusivitate, pentru Antena Stars, despre viaţa de acum, despre iubire, dar şi despre revenirea în televiziune.

Tu ţi-ai fi dat seama? "Omul Vârcolac", pentru prima oară într-un platou de televiziune din România

acum 96 zile

Pentru prima dată într-un platou de televiziune din România se află Chuy, un artist de circ mexican, supranumit “Omul Vârcolac”. Chuy suferă de o afecțiune rară, care îi acoperă cu păr întregul corp. "Credeţi-mă, o să vi se aburească ochelarii", spune Dan Negru.

Intact Media Academy, şcoala de televiziune a trustului nostru, continuă înscrierile pentru prima serie din acest an a cursurilor de Prezentator şi Reporter TV

acum 97 zile

Absolvenţi din generaţiile anterioare sunt deja jurnalişti recunoscuţi şi lucrează în redacţia Antena 3/Observator dar şi în toate celelalte televiziuni. Timp de trei luni, cursanţii IMA vor învăţa, printre alţii, de la Alessandra Stoicescu, Mihaela Călin, Carmen Avram, Dan Negru,...

Andreea Berecleanu, cea mai frumoasă prezentatoare de televiziune, un model al ambiției și perseverenței: "Întotdeauna am ales simplitatea"

acum 99 zile

Interviu în exclusivitate la Agenția Vip! Andreea Berecleanu, prezentatoarea știrilor de la ora 19, de la Antena 1, vorbește liber despre viața sa personală.

Șapte cupluri de vedete iau startul în aventura vieții lor! Asia Express, cel mai dur show de televiziune

acum 99 zile

Vietnamul este prima destinație a celor 7 cupluri de vedete care au acceptat provocarea inedită de a parcurge aproape 5000 de kilometri pe teritoriul unui continent necunoscut, cu doar un singur euro pe zi.

“A doua șansă” are PREMIERA pe 26 februarie la Happy Channel

acum 105 zile

Începând de luni(26 februarie), în premieră și în exclusivitate,“A doua șansă” va putea fi urmărit de telespectatori la Happy Channel!

1
2
3
4
5
»