Cautare: 214 rezultate dupa tagul "televiziune"

Cum arată locuinţa Stelei Popescu la șase luni de la moartea ei

acum 2 zile

Am intrat în casa Stelei Popescu! Cum arată locuinţa după moartea marii actriţe! Antena Stars e singura televiziune care a filmat în vila ei.

Agenția Vip. Daniela Gyorfi a acceptat testul suprem al frumuseții! Se demachiază în direct

acum 8 zile

Cea mai curajoasă provocare din televiziune continuă la "Agenţia VIP"! Victima serii este Daniela Gyorfi! După ce a fost pusă la zid pentru intervenţiile estetice pe care le are, artista se demachiază, în direct şi îşi arată adevărata faţă!

Dani Oțil renunță la televiziune și îmbracă hainele preoțești: Bunica și-a dorit să mă vadă popă

acum 22 zile

Dani Oțil își vede visul împlinit. Încă din copilărie, prezentatorul și-a dorit să devină preot, astfel, azi, de 1 Mai, s-a hotărât să-și schimbe meseria și să îmbrace hainele preoțești.

Roxana Nemeș se demachiază, în direct, și își arată adevărata față

acum 34 zile

Cea mai curajoasă provocare din televiziune continuă la "Agenţia VIP"! Roxana Nemeş se demachiază, în direct, şi ne arată adevărata ei faţă, fără strop de fard.

Ce face Luana Ibacka de când a renunţat la televiziune

acum 45 zile

Am aflat care este viaţa Luanei Ibacka de când a renunţat la televiziune! Şi am avut o surpriză! Dezvăluiri din viaţa ei!

Răzvan Simion, extrem de bine îmbrăcat și frezat! Dani Oțil: De ce ți-ai dat cu parfum dublu, te vezi și cu altă televiziune, mai ai și alt matinal?

acum 57 zile

Dani Oțil face glume la adresa vestimentației colegului său, Răzvan. Prenzentatorul nu înțelege de ce este atât de bine îmbrăcat, dar mai ales de ce și-a dat cu atât de mult parfum.

Cristina Cioran, noua prezentatoare de la Acces Direct: Îmi era dor să mă întorc în televiziune

acum 66 zile

Cristina Cioran a devenit noua prezentatoare de la Acces. Vedeta îi ține locul Simonei Gherghe care este însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Răzvan și Dani au pornit căutările pentru "Cea mai sexy mămică". Melinda Bilașco, candidată în această ediție

acum 69 zile

Emisiunea Neatza lansează concursul “Cea mai sexy mamică!” Cerințe minime: mamică, zâmbet fermecător și veselie naturală. Dacă frumusețea și veselia ta sunt apreciate de public ... ai luat titlul ! Înscrie-te în cea mai frumoasă competiție dintr-o emisiune de televiziune! Acest...

Răzvan și Dani au pornit căutările pentru "Cea mai sexy mămică". Ana Maria Rotaru, candidată în această ediție

acum 70 zile

Emisiunea Neatza lansează concursul “Cea mai sexy mamică!” Cerințe minime: mamică, zâmbet fermecător și veselie naturală. Dacă frumusețea și veselia ta sunt apreciate de public ... ai luat titlul ! Înscrie-te în cea mai frumoasă competiție dintr-o emisiune de televiziune! Acest...

Andreea Tonciu revine în televiziune: Îmi este dor să fiu la TV

acum 70 zile

Veste bombă în showbiz! Andreea Tonciu se întoarce la marea ei dragoste. Vedeta a hotărât să se revină în televiziune. Soțul ei a înțeles cât de importantă este cariera pentru ea.

Răzvan și Dani au pornit căutările pentru "Cea mai sexy mămică". Rodica Alexandra Bivolaru, candidată în această ediție

acum 71 zile

Emisiunea Neatza lansează concursul “Cea mai sexy mamică!” Cerințe minime: mamică, zâmbet fermecător și veselie naturală. Dacă frumusețea și veselia ta sunt apreciate de public ... ai luat titlul ! Înscrie-te în cea mai frumoasă competiție dintr-o emisiune de televiziune! Acest...

Actorul Emil Mitrache: ”De zece ani nu am mai lucrat în televiziune”

acum 78 zile

Americanu' a renunţat la taximetrie şi a revenit la marea lui pasiune! Agenţii VIP îl supun la o probă de foc. Dacă va face faţă celebrul actor aflaţi din clipul de mai sus.

Crina Abrudan, despre animale de companie, călătorii și carieră: ”Îmi e dor de televiziune”

acum 101 zile

De când s-a retras din televiziune, Crina Abrudan a intrat în afaceri. ”Îmi e dor de televiziune”, a afirmat aceasta.

Dani Oțil, despre anii de televiziune: "Am strâns din dinți la atâtea momente în această emisiune, încât Antena îmi datorează o proteză la bătrânețe"

acum 115 zile

Dani Oțil vrea o proteză dentară la bătrânețe, atunci când va fi la azil cu colegul Răzvan, de la Antena 1 pentru toate momentele în care a strâns din dinți în această emisiune.

Lucian Elgi, cântăreţul care făcea ravagii în anii 90', prima apariţie într-un platou de televiziune după ce a fost operat la nas

acum 122 zile

I-au tăiat din coastă şi i-au refăcut nasul! Lucian Elgi, cântăreţul care făcea ravagii în anii 90', prima apariţie într-un platou de televiziune după ce a fost operat! Atenţie! Urmează imagini după doar câteva ore de la intervenţie!

25 de Antena 1. Radu Herjeu: ”Când am intrat în televiziune nu aveam idee ce însemană. Am învățat alături de colegi”

acum 175 zile

Radu Herjeu a prezentat Observatorul timp de zece ani. ”Când am intrat în televiziune nu aveam idee ce însemană. Am învățat alături de colegi”, a spus acesta.

Pățaniile lui Horia Brenciu de la începuturile lui în televiziune: "Am rămas fără curent în timpul emisiunii"

acum 175 zile

Horia Brenciu povestește câteva dintre pațaniile lui de la începuturile lui în televiziune. Artistul susține că a rămas fără curent în timp ce era la "Duminica în Familie".

Andreea Berecleanu, primii pași în televiziune: "Eu am apărut pe sticlă când nici nu știam bine cine sunt"

acum 190 zile

Andreea Berecleanu este un exemplu pentru mulţi tineri din ziua de astăzi! Vedeta a vorbit despre începuturile carierei sale.

"Școala de Ucenice". Ardeleanca Georgiana Simionaș: ”M-am mutat la București ca să profesez în televiziune”

acum 191 zile

Ardeleanca Georgiana Simionaș este candidată la "Școala de Ucenice". ”M-am mutat la București ca să profesez în televiziune”, a spus aceasta.

Cea mai ciudată provocare din televiziune continuă, la "Agenția Vip"! Cristi Brancu și Majda Aboulumosha intră în ringul shot-urilor dezgustătoare

acum 197 zile

Cristi Brancu și Majda Aboulumosha intră în ringul shot-urilor dezgustătoare. Aflați dacă vor răspunde întrebărilor incomode sau vor bea "licorile" dubioase.

1
2
3
4
5
»

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv