Cautare: 185 rezultate dupa tagul "televiziune"

Surpriză în showbiz! Mihaela Rădulescu şi-a anunţat retragerea din televiziune!

acum 5 zile

Mihaela Rădulescu a făcut marele anunţ! Diva de Monaco renunţă la televiziune, iar motivul este unul cât se poate de serios.

Eugenia Șerban, un exemplu de femeie puternică: ”Șase luni de zile am stat într-o cabină de machiaj”

acum 7 zile

Anul acesta, Eugenia Șerban, face 30 de ani de când a apărut pentru prima dată pe scenă. De asemenea, ea este primul și singurul Doctor în actoria de film și televiziune din România

Elena Merişoreanu, prima apariţie într-un platou de televiziune după ce a fost operată de urgenţă

acum 13 zile

Adevărul despre starea de sănătate a Elenei Merişoreanu. Artista este la prima apariţie într-un platou de televiziune după ce a fost operată de urgenţă.

Mădălin Voicu, un tată mândru și împlinit. Fiica lui, Ioana, are o carieră de succes în televiziune

acum 21 zile

Mădălin Voicu se declară un tată mândru și împlinit. Fiica lui, Ioana, are o carieră de succes în televiziune și muzică. Frumoasa șatenă a studiat vioara la Liceul George Enescu și la Conservator.

De ce a renunțat Andreea Raicu la televiziune: ”M-am simțit neiubită și neacceptată în relație”

acum 24 zile

În urmă cu ani buni, era prezentă zi de zi pe micile ecrane, însă acum Andreea Raicu a vorbit despre principalul motiv pentru care a ales să renunțe la televiziune.

Smiley News! Show-urile japoneze, cele mai "interesante" din istoria televiziunii

acum 64 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, un show japonez ieșit din comun.

Exercițiile care au ajutat-o pe Marina Dina să slăbească

acum 93 zile

Marina Dina, fosta asistentă de televiziune, a arătat fanilor ei cum a reușit să slăbeacă miraculos. Vedeta face la sala de fitness exerciții speciale care o ajută să scape de kilogramele în plus.

Monica Tatoiu, în platoul ”Răi da buni” după un an plin de necazuri. Vedeta, prima apariție după ”moarte”

acum 98 zile

Monica Tatoiu vine în platoul ”Rai da buni” și vorbește despre cele mai recente știri din presă. Vedeta a fost declarată moartă de o televiziune din România.

Andrei Gheorghe, povestea neștiută, spusă de soșie și copii. Andrei spunea: ”Eu i-am crescut, eu i-am mângâiat când au plâns, eu le știu problemele”

acum 102 zile

Soția și copii lui Andrei Gheorghe vorbesc cunoscutul om de radio. Aceștia rememorează cele mai frumoase momente petrecute alături de el.

Totul pentru dragoste! Daniel Pitei, producător al multor emisiuni TV, are nevoie de ajutor

acum 105 zile

Daniel Pitei a ajuns la doctor cu o durere de spate, dar a primit un diagnostic cumplit. Producătorul a fost diagnosticat cu cancer, iar toți colegii de televiziune i-au sărit în ajutor. Acesta are nevoie de ajutor pentru a se vindeca

Gabriela Cristea se întoarce în televiziune! Unde va avea emisiune frumoasa prezentatoare!

acum 114 zile

Gabriela Cristea se întoarce în televiziune! Unde va avea emisiune frumoasa prezentatoare!

Se anunță o nouă vedetă în televiziune! Andria dă proba prompterului în direct!

acum 121 zile

Se anunță o nouă vedetă în televiziune! Andria, românca crescută în Grecia, dă proba prompterului în direct!

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj de dor: ”Sunt niște bulbi pe care i-am cumpărat împreună din Olanda”

acum 132 zile

Fosta soție a marelui on de radio și televiziune, Andrei Gheorghe, a postat o fotografie cu o floare și un mesaj emoționant.

Totul pentru dragoste! Ela Crăciun, prezentatoare de televiziune, despre relația cu soțul ei: "Eu l-am cerut pe el în căsătorie"

acum 134 zile

Ela Crăciun, prezentatoarea emisiunii "Numai de bine" de la Antena 3, are o relație foarte frumoasă cu soțul ei, dar și cu cei doi copilași.

Mihai Călin s-a întors în televiziune. Actorul, în exclusivitate, despre viața lui personală

acum 135 zile

După o absenţă îndelungată de pe micile ecrane, Mihai Călin s-a întors în televiziune! Mereu discret în ceea ce priveşte familia, actorul vorbeşte în exclusivitate despre viaţa lui personală.

Francesca Lucarelli, despre experiența din Anglia

acum 136 zile

Francesca Lucarelli a fost plecată în Anglia pentru a studia. Vedeta a studiat în cadrul unor televiziuni importante din Regatul Unit.

Maria Iordănescu, pasiune pentru televiziune. Matinalii i-au pregătit o provocare de proporții

acum 142 zile

Maria Iordănescu, fiica lui Anghel Iordănescu, în platoul matinalilor! Noi i-am pregătit o provocare! Cum se descurcă mezina lui tata Puiu.

Andreea Raicu, despre cea mai cruntă experiență: ”Mă simțeam neiubită”

acum 150 zile

Andreea Raicu vorbește despre cea mai dificilă perioadă din viața ei. Vedeta de televiziune susține că se simțea neiubită.

Cosmina Păsărin vorbește deschis despre relația ei. Cine este marea dragoste a vedetei

acum 159 zile

Cosmina Păsărin vorbește despre marea ei dragoste. Vedeta vorbește despre trecut el și despre cariera pe care a avut-o în televiziune.

Răzvan Ciobanu, un bărbat asumat și nonconformist: ”Nu am vrut să fac televiziune niciodată, nu a fost un țel pentru mine”

acum 169 zile

Răzvan Ciobanu vorbește despre viața în televiziune și despre pisicile sale. Acesta are grijă de puișorii pisicii lui. Vedeta a decis să îi dea pe toți când se vor face suficient de mari.

1
2
3
4
5
»

Program TV

Happy Channel