Cautare: 35 rezultate dupa tagul "the motans"

Star Matinal. Soţul Deliei şi-a sărbătorit ziua de naştere în stil mare. The Motans, Puya, Dan Bittman, Selly, invitaţi la party

acum 37 zile

Soţul Deliei, Răzvan Munteanu, şi-a sărbătorit ziua de naştere în stil mare! Băuturi alese, un tort pe măsură şi invitaţi de marcă! The Motans, Puya, Dan Bittman, Şelly au fost invitaţi la petrecere!

Denis Roabeș, solistul The Motans, despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru muzică

acum 54 zile

Cine este femeia pe care inima lui The Motans o recită fără cuvinte! Versurile din piesele lui care au milioane de vizualizări sunt inspirate din propriile experienţe de viaţă. Urmărim un interviu de excepţie cu artistul şi aflăm cine l-a făcut să sufere din dragoste, pe cine...

Cel mai sincer interviu cu The Motans! Denis Roabeş: Am trecut prin multe greutăți

acum 58 zile

Artistul vorbeşt, pentru prima dată, despre succes, sacrificii şi greutăţi! Denis Roabeş a povestit despre momentele în care a dus cea mai aprigă luptă, momentele în care a lăsat totul, ca să o ia de la capăt.

The Motans a făcut show pe scena Forza Zu

acum 83 zile

The Motans a făcut show pe scena Forza Zu. Artistul a întreţinut atmosfera şi a vorbit despre cum era el acum nouă ani, dar şi despre povestea de succes.

Delia şi The Motans aşa cum nu i-aţi mai văzut niciodată!

acum 111 zile

Delia şi The Motans au jucat un joc moldovenesc! Mai exact, Denis a spus câteva expresii moldoveneşti, iar artista a trebuit să ghicească ce înseamnă. Vă spun doar atât: distracţia a fost la ea acasă.

Fosta lui Syda, mesaje cu subînțeles pentru afacerist

acum 171 zile

Fosta iubită a lui Syda arată suberb în rochie de mireasă şi cu zâmbetul pe care îl poartă, nici n-ai zice că n-a trecut peste despărţirea de afacerist... totuşi, frumoasa şatenă nu poate şterge trecutul cu buretele. Îmbrăcată în cele mai frumoase rochii de mireasă, este clar...

The Motans, cel mai ascultat artist al momentului

acum 249 zile

The Motans! Îi ştiţi piesele, adică este imposibil să nu-i ştiţi măcar o piesă, însă nu multă lume îl cunoaşte pe el, omul! Artistul a făcut dezvăluiri incendiare despre viaţa lui, de zi cu zi, şi despre cum a reuşit să se facă atât de plăcut publicului!

The Motans și-a luat singur interviu: "Îmi place foarte mult să visez"

acum 274 zile

Scoate hit după hit şi este apreciat de mii de fani! The Motans şi-a luat singur interviu şi a răspuns la întrebări incomode din viaţa sa. Artistul a dezvăluit care este cea mai mare dorinţă a sa, şi nu are legătură cu muzica!

AZI, la ”CulTOUR”, aveți întâlnire cu Denis, solistul trupei ”The Motans”, și cu Bogdan Naumovici

acum 324 zile

 Denis, vocalistul trupei ”The Motans” și publicistul Bogdan Naumovici sunt invitații ediției de astăzi, 27 septembrie, a emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de la ora 17.30 și în reluare, de la 23.00. Știați că denumirea trupei...

Ce nu ştiai despre artistul The Motans

acum 325 zile

The Motans - un artist super talentat, dar care nu pre vorbeşte despre viaţa lui personală

Povestea necenzurată a succesului trupei The Motans: "Muzică mi-am dorit să fac toată viața"

acum 349 zile

The Motans este dedicat carierei muzicale sută la sută, iar numele de scenă a fascinat o întreagă Românie. Priviţi de unde a pornit acest proiect şi cum s-a gândit Denis la acest nume.

Solistul trupei The Motans, scene de toată jena în public

acum 402 zile

Cu toate că era cu iubita lui la o întâlnire, Denis Roabeș, nu s-a ferit să facă nu gest nepotrivit în fața acesteia.

The Motans, povestea succesului: "În viaţa fiecărui bărbat adevărat, centura de siguranţă e mama"

acum 519 zile

Până în urmă cu doar câţiva ani era un simplu agent de vânzări, dar acum este unul dintre cei mai râvniţi artişti de la noi din ţară. A cucerit România cu piesele lui şi topurile muzicale cu hituri cântate împreună cu artişti valoroşi. Drumul către succes al "The Motans", îl...

Solistul trupei ”The Motans”, interviu cu cărțile pe față: ”De fiecare dată găsesc ceva mai interesant în ceea ce a fost”

acum 524 zile

Drumul spre succes e pavat de multe ori cu probleme, iar solistul trupei The Motans o ştie cel mai bine!

The Motans, povestea succesului: „Am scris piese din ură”

acum 565 zile

Drumul spre succes e pavat de multe ori cu probleme, iar el o ştie cel mai bine! The motans vorbeşte despre mesajele care se ascund în spatele pieselor sale! A scris piese din ură lşi a recunoscut fără nicio reţinere.

The Motans, povestea din spatele succesului: „Mama este sufletul meu”

acum 607 zile

Solistul trupei " The Motnas a dezvăluit câte sacrificii a făcut să ajungă cântăreţ. Asta nu este tot! Aristul a vorbit şi desprea cea mai importantă persoană din viaţa lui.

Denis Roabeș, solistul The Motans, vorbește despre ajutor și vânzări

acum 608 zile

Denis Roabeș, solistul The Motans, povestește numeroase momente din viața lui. Artistul povestește că a lucrat o perioadă în vânzări, dar nu poate mentiona mai multe informații.

The Motans - 1000 RPM. Vezi aici cum cântă Viorel Grecu, în Bootcamp, la X Factor!

acum 631 zile

În ediția a 12-a, din Bootcamp, a sezonului VII de la "X Factor", Viorel Grecu a cântat melodia "1000 RPM", interpretată de The Motans.

1
2