Cautare: 31 rezultate dupa tagul "the motans"

Delia şi The Motans aşa cum nu i-aţi mai văzut niciodată!

acum 25 zile

Delia şi The Motans au jucat un joc moldovenesc! Mai exact, Denis a spus câteva expresii moldoveneşti, iar artista a trebuit să ghicească ce înseamnă. Vă spun doar atât: distracţia a fost la ea acasă.

Fosta lui Syda, mesaje cu subînțeles pentru afacerist

acum 86 zile

Fosta iubită a lui Syda arată suberb în rochie de mireasă şi cu zâmbetul pe care îl poartă, nici n-ai zice că n-a trecut peste despărţirea de afacerist... totuşi, frumoasa şatenă nu poate şterge trecutul cu buretele. Îmbrăcată în cele mai frumoase rochii de mireasă, este clar...

The Motans, cel mai ascultat artist al momentului

acum 163 zile

The Motans! Îi ştiţi piesele, adică este imposibil să nu-i ştiţi măcar o piesă, însă nu multă lume îl cunoaşte pe el, omul! Artistul a făcut dezvăluiri incendiare despre viaţa lui, de zi cu zi, şi despre cum a reuşit să se facă atât de plăcut publicului!

The Motans și-a luat singur interviu: "Îmi place foarte mult să visez"

acum 188 zile

Scoate hit după hit şi este apreciat de mii de fani! The Motans şi-a luat singur interviu şi a răspuns la întrebări incomode din viaţa sa. Artistul a dezvăluit care este cea mai mare dorinţă a sa, şi nu are legătură cu muzica!

AZI, la ”CulTOUR”, aveți întâlnire cu Denis, solistul trupei ”The Motans”, și cu Bogdan Naumovici

acum 238 zile

 Denis, vocalistul trupei ”The Motans” și publicistul Bogdan Naumovici sunt invitații ediției de astăzi, 27 septembrie, a emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de la ora 17.30 și în reluare, de la 23.00. Știați că denumirea trupei...

Ce nu ştiai despre artistul The Motans

acum 239 zile

The Motans - un artist super talentat, dar care nu pre vorbeşte despre viaţa lui personală

Povestea necenzurată a succesului trupei The Motans: "Muzică mi-am dorit să fac toată viața"

acum 263 zile

The Motans este dedicat carierei muzicale sută la sută, iar numele de scenă a fascinat o întreagă Românie. Priviţi de unde a pornit acest proiect şi cum s-a gândit Denis la acest nume.

Solistul trupei The Motans, scene de toată jena în public

acum 316 zile

Cu toate că era cu iubita lui la o întâlnire, Denis Roabeș, nu s-a ferit să facă nu gest nepotrivit în fața acesteia.

The Motans, povestea succesului: "În viaţa fiecărui bărbat adevărat, centura de siguranţă e mama"

acum 433 zile

Până în urmă cu doar câţiva ani era un simplu agent de vânzări, dar acum este unul dintre cei mai râvniţi artişti de la noi din ţară. A cucerit România cu piesele lui şi topurile muzicale cu hituri cântate împreună cu artişti valoroşi. Drumul către succes al "The Motans", îl...

Solistul trupei ”The Motans”, interviu cu cărțile pe față: ”De fiecare dată găsesc ceva mai interesant în ceea ce a fost”

acum 438 zile

Drumul spre succes e pavat de multe ori cu probleme, iar solistul trupei The Motans o ştie cel mai bine!

The Motans, povestea succesului: „Am scris piese din ură”

acum 479 zile

Drumul spre succes e pavat de multe ori cu probleme, iar el o ştie cel mai bine! The motans vorbeşte despre mesajele care se ascund în spatele pieselor sale! A scris piese din ură lşi a recunoscut fără nicio reţinere.

The Motans, povestea din spatele succesului: „Mama este sufletul meu”

acum 521 zile

Solistul trupei " The Motnas a dezvăluit câte sacrificii a făcut să ajungă cântăreţ. Asta nu este tot! Aristul a vorbit şi desprea cea mai importantă persoană din viaţa lui.

Denis Roabeș, solistul The Motans, vorbește despre ajutor și vânzări

acum 522 zile

Denis Roabeș, solistul The Motans, povestește numeroase momente din viața lui. Artistul povestește că a lucrat o perioadă în vânzări, dar nu poate mentiona mai multe informații.

The Motans - 1000 RPM. Vezi aici cum cântă Viorel Grecu, în Bootcamp, la X Factor!

acum 546 zile

În ediția a 12-a, din Bootcamp, a sezonului VII de la "X Factor", Viorel Grecu a cântat melodia "1000 RPM", interpretată de The Motans.

Solistul The Motans, o poveste de succes: „Inspirația mă găsește pe mine”

acum 547 zile

Cu toţii îi fredonăm piesele, dar se ştiu puţine despre omul din spatele hiturilor pe care le scoate. Denis, solistul trupei The Motans ne-a acordat un interviu în exclusivitate, în care ne-a vorbit despre. curaj.

The Motans, povestea neștiută până acum. Cum a reușit artistul să ajungă în top

acum 547 zile

Solistul trupei " The Motans" a dezvăluit de unde se inspiră când scoate hit după hit. Asta nu este tot! Fetelor, artistul este singur, singurel şi a spus cu arată pentru el femeia perfectă.

The Motans, dincolo de scenă. Lucruri neștiute despre solistul celebrei formatii: ”Sunt momente în care îți dai seama că ai doar o viață”

acum 578 zile

Solistul trupei The Motans şi-a deschis sufletul şi a lăsat să fie văzut cum este el dincolo de scenă. Cântăreţul a dezvăluit şi cine este persoana din spatele lui, care l-a sprijinit în tot acest timp.

Nu rata Ziua X! Ștefan Bănică, The Motans, Vescan, Julie Mayaya și mulți alți artiști urcă pe scena de la Palatul Culturii din Iași

acum 622 zile

Duminică, 10 septembrie, odată cu marea premieră „X Factor”, de la 20:00, pe Antena 1, Antena Group şi cea mai mare familie de vedete duc mesajul „Mereu cu tine” mai departe prin evenimentul care deschide toamna, Ziua X.

1
2

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv