Cautare: 291 rezultate dupa tagul "trafic"

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Cel mai nou model de stergători de parbriz

acum 5 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", un nou clip amuzant.

CulTour. Regizorul Cătălin Mitulescu, despre scurtmetrajul Trafic

acum 28 zile

Regizorul Cătălin Mitulescu a vorbit la ”CulTour” despre scurtmetrajul ”Trafic”.

Star la mare fitză. Elena Ionescu a făcut un show de zile mari în trafic

acum 29 zile

Face senzaţie pe scenă, dar stai să vezi de ce e în stare în oraş. Elena Ionescu a făcut un show de zile mari în trafic. Paparazii au fost de faţă şi au filmat totul.

Neatza cu Răzvan și Dani. Recomandări pentru deplasările cu mașina în concediu. Ce trebuie să facă șoferii care își pierd actele în vacanță

acum 67 zile

Valentin Ioniță, comisar șef în cadrul Direcției Rutiere a Poliției Române, explică la Neatza cu Răzvan și Dani ce trebuie să știm înainte de a pleca cu mașina la drum, în concediu.

Star Matinal. Mihai Costea a încălcat regulile în trafic

acum 96 zile

Mihai Costea, fostul Danielei Crudu, a venit în România şi şi-a făcut de cap. Îşi trăieşte viaţa după propriile reguli, bineînţeles. "Nilă" s-a urcat la volan şi a încălcat legilea.

Neatza cu Răzvan și Dani. Dani Oțil, scandal în trafic pe ploaie: Nu mă dau jos la bătaie!

acum 117 zile

Dani Oțil, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a povestit, în direct, cum s-a certat în trafic cu un șofer, pentru că nu l-a lăsat să-i taie față.

Dani Oțil, întâmplare neplăcută în trafic: Pupa unul la una într-o mașină de... Și le-am dat două claxoane

acum 129 zile

Cu ceva timp în urmă, Dani Oțil a avut parte de o întâmplare neplăcută în trafic. Într-o mașină, la un semafor din București, doi tineri aveau parte de momente romantice. Pentru a le strica dimineața, prezentatorul le-a dat doua claxoane.

Tot ce trebuie să știi despre simpatica trotinetă

acum 130 zile

Adina Lăcătușu, reporter "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, din București, a aflat de la Geo Culda, importator de trotinete, ce însemană să mergi pe trotinetă în București.

Interviu de colecție cu regizorul Cătălin Mitulescu, la ”CulTOUR”

acum 130 zile

Regizor, producător, scenarist, Cătălin Mitulescu este invitatul Irinei Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”. O revedere atât de așteptată, după cum a mărturisit gazda emisiunii de la Happy Channel.

Recomandările poliției pentru minivacanța de Paște: Să se asigure înainte de orice manevră în trafic

acum 149 zile

Sfaturi pentru o vacanță sigură. Poliția Română face câteva recomandări pentru minivacanța de Paște.

Imagini de senzație cu Gigi Becali. Milionarul a fost filmat de paparazzi cu saci de bani la vedere

acum 149 zile

Gigi Becali face legea, aşa că faceţi loc, căci milionarul e mereu pe primul loc. Afaceristul şi-a scos banii la vedere, iar paparazii au surprins imagini de senzaţie. Pentru Latifundiarul din Pipera banii nu sunt o problemă, iar ce a făcut înainte de Paşte, este uimitor.

Smiley news: Situație neobișnuită în trafic! Un șofer a mușcat un polițist de deget

acum 155 zile

Inspectorii de patrulare trec prin situații neordinare. Asta o demonstrează o secvență video, în care un șofer a mușcat un reprezentant al poliției de deget. Deși oamenii legii i-au spus bărbatului să renunțe la idee, șoferul nu s-a lăsat convins.

Traficul din Mumbai le pune bețe în roate concurenților: Nu cred că nu facem rost de cineva care să ne ducă de aici

acum 157 zile

Traficul din Mumbai îi încurcă pe concurenți extrem de rău. Aceștia nu găsesc transport până la următoarea locație.

Traficul din România, pistol cu apă față de cel din Mumbai! Concurenții trebuie să ajungă la Dadar Food Market: Nu ne ia nimeni în nebunia asta

acum 158 zile

Traficul din România este mic copil față de cel din Mumbai! Concurenții trebuie să ajungă la piața din Dadar, dar din păcate găsesc foarte greu transport.

Traficul din India este extrem de periculos. Cocuța: Am făcut preinfarct!

acum 166 zile

Cocuța se sperie îngrozitor de fiecare dată când este în trafic. De această dată simte că a făcut un preinfarct, atât de frică îi este concurentei de la Asia Express.

Fiul lui Andrei Pleșu, cercetat într-un dosar de trafic de droguri

acum 168 zile

Fiul cel mare al lui Andrei Pleşu este cercetat, într-un dosar pentru trafic şi consum de droguri. Acesta a fost ridicat în această dimineaţă de poliţia antidrog, împreună cu alte 7 persoane implicate în acelaşi dosar. În urma percheziţiilor, polistiştii au găsit jumătate de...

Gigi Becali, prins pe picior greşit! Latifundiarul din Pipera a trecut pe roşu la semafor

acum 171 zile

Gigi Becali a fost prins pe picior greşit! Latifundiarul din Pipera a fost filmat într-o ipostază scandaloasă. Patronul de la FCSB n-ar vrea să vadă aceste imagini şi, cu siguranţă, nici oamenii legii, doar că au ajuns în mâinile reporterilor Spynews.ro!

Smiley News. Batman a fost oprit, în trafic, de poliție

acum 176 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, cum a fost oprit Batman, în trafic, de poliție.

Traficul, cel mai nou mod de a invita o femeie în oraș. Amalia: Am fost invitată la o cafea de un bărbat de pe contrasens

acum 179 zile

Bărbați sunt extrem de inventivi atunci când își doresc să scoată în oraș o domnișoară drăguță. Traficul a devenit o metodă foarte bună de a intra în vorbă cu o femeie.

Dani, extrem de prezent în viața oamenilor din trafic: Când văd bărbați care dau un like unei urâte sufăr și eu!

acum 179 zile

De pe scuter, Dani are ocazia să vadă ce se întâmplă în mașinile participanților la trafic. Prezentatorul de la Neatza susține că nu are timp să-și vadă de viața sa pentru că se implică prea mult în viețile șoferilor.

1
2
3
4
5
»