Cautare: 32 rezultate dupa tagul "vadim"

Vadim și admnistratorul blocului: "Vrei să plătesc fondul de rulment?"

acum 628 zile

Vadim are o mare problemă cu admnistratorul blocului în care locuiește. Politicianul trebuie să plătească fondul de rulment, dar se ia la ceartă.

Altercație între studentul Vadim și colegul ungur

acum 657 zile

Studentul Vadim are un schimb de replici mai acid cu un ungur, care de fapt îi coleg la facultate.

Injurii ca la ușa cortului între studentul Vadim și profesorii de la facultate

acum 657 zile

Pentru că nu cunoaște răspunsurile la întrebările de pe foaia de examen, studentul Vadim încearcă să copieze, dar este prins de profesori.

Studentul Vadim și copiatul în sesiune

acum 657 zile

Studentul Vadim susține un examen la facultate. Din păcate, politicianul nu știe să rezolve subiectele, astfel încearcă să copieze.

După moartea lui Vadim, fiica a dobândit puteri paranormale. Ce i se întâmplă în fiecare noapte

acum 701 zile

După moartea lui Vadim Tudor, fiica lui cea mare a început să aibă puteri paranormale. Lidia vorbeşte, în exclusivitate la Antena Stars despre ce i se întâmplă în fiecare noapte

Fetele lui Vadim, fără tată, renegate de unchi!

acum 808 zile

Fiicele lui Corneliu Vadim Tudor, fără tată şi renegate de unchi. Ce poate fi în sufletul fetelor care îl loc să îşi ducă moştenirea mai departe se zbat pentru ce e al lor?

Ştefania, şefa de cabinet a lui CV Tudor: "Banii erau manageriaţi de soţia sa!"

acum 1520 zile

Ştefania, femeia care i-a fost Tribunului alături aproape un deceniu, în cadrul Partidului România Mare, susţine că banii au fost manageriaţi tot timpul de soţia lui Corneliu Vadim Tudor.

Oana Zăvoranu: ”Vadim mi-a cerut să-l ajut când i-a fugit fata de acasă cu un băiat”

acum 1528 zile

Doar cu câteva zile înainte de a înceta din viaţă, politicianul a ţinut morţiş să se întâlnească cu Oana Zăvoranu. Corneliu Vadim Tudor nu a reuşit să vorbească la telefon cu nonconformista vedetă, aşa că i-a trimis un SMS semnat "şeful tău". Apropierea dintre Oana Zăvoranu...

Funar: B.E.C. a fraudat pentru Vadim

acum 2074 zile

Scandal monstru imediat după ce Corneliu Vadim Tudor a fost acceptat în cursa electorală pentru europarlamentare. Adversarul său, Gheorghe Funar, îl acuză că s-a folosit de semnăturile strânse de el pentru a ajunge la europarlamentare.

B.E.C: Nereguli mari în listele lui Vadim

acum 2079 zile

BEC a respins şi candidaturile depuse de Corneliu Vadim Tudor, în numele PRM, în special deoarece candidaţii nu depuseseră la dosar şi declaraţiile pe propria răspundere în care să spună dacă au fost sau nu lucrători sau colaboratori ai Securităţii. Vadim Tudor a contestat şi el...

Anunţul BEC cu privire la LISTELE candidaţilor ACCEPTAŢI sau RESPINŞI pentru europarlamentare

acum 2081 zile

Biroul Electoral Central a anunţat, miercuri, listele de candidaţi depuse pentru alegerile europarlamentare care au fost acceptate, precum şi pe cele care au fost respinse. Candidaturile ADMISE de BEC sunt: alianţa PSD-UNPR-PC, PNL, PDL, PMP, UDMR, PPDD, Forţa Civică, PNŢCD, precum şi...

Vadim Tudor, la înmormântarea lui Florin Cioabă

acum 2303 zile

Corneliu Vadim Tudor a ajuns la locuinţa din Sibiu a familiei Cioabă, acolo unde este depus sicriul cu trupul neînsufleţit al autointitulatului rege al romilor, Florin Cioabă.

Sergiu Nicolaescu nu a vrut sa fie incinerat! C.V. Tudor: "Mai exista un fiu care a tacut!"

acum 2356 zile

La sase luni de la moartea lui Sergiu Nicoleascu, un scandal fara precedent arunca in aer lumea artistica! Iolanda, sora regretatului regizor sustine ca fratele ei nu a vrut sa fie incinerat! Despre acest subiect controversat a vorbit, astazi, la Acces Direct, Corneliu Vadim Tudor.

Corneliu Vadim Tudor: "Sergiu nu vroia sa stea intr-o scrumiera!"

acum 2356 zile

Un scandal fara precedent arunca in aer lumea artistica! Iolanda, sora regretatului regizor sustine ca fratele ei nu a vrut sa fie incinerat! Despre acest subiect controversat a vorbit, astazi, la Acces Direct, Corneliu Vadim Tudor.

Corneliu Vadim Tudor: "Sotia lui Sergiu Nicolaescu nu a respectat testamentul"

acum 2356 zile

La sase luni de la moartea lui Sergiu Nicoleascu, un scandal fara precedent arunca in aer lumea artistica! Iolanda, sora regretatului regizor sustine ca fratele ei nu a vrut sa fie incinerat! Despre acest subiect controversat a vorbit, astazi, la Acces Direct, Corneliu Vadim Tudor.

Randul 1: Catalin Balan vs. armata de printi si printese

acum 2550 zile

Catalin Balan, un pusti de 9 ani, “toba de carte”, pasionat de istorie si literatura. Este o mica enciclopedie cand vine vorba despre subiecte precum perioada nazista sau cel de-al doilea razboi mondial.Catalin nu rateaza nici un documentar care trateaza aceste teme. Ba mai mult, citeste tot...

Confruntare pe viata si pe moarte! Mariana, catre Vadim: "Tu furi de la Comisia Europeana"

acum 2611 zile

Cel mai aprig meci disputat la ceas de noapte, si pe marginea strazii a avut loc intre Mariara Zavoranu si Corneliu Vadim Tudor. A fost un adevarat taifun de amenintari si cuvinte dure mai rau ca pe stadion.

Vadim il ameninta pe Ogica

acum 2809 zile

Corneliu Vadim Tudor l-a amenintat pe Ogica ca in cazul in care isi mai bate nevasta il da afara din partid.

Vadim Tudor ii dedica lui Gigi si mamei lui un poem

acum 2823 zile

Vadim Tudor i-a dedicat un poem lui Gigi Becali si mai ales mamei lui.

Vadim Tudor si Andrei Paunescu, la Acces Direct

acum 2846 zile

Vadim Tudor si Andrei Paunescu au vorbit despre regretatul Adrian Paunescu

1
2