Cautare: 11 rezultate dupa tagul "victor rebengiuc"

Victor Rebengiuc, la ”CineCOOL”: ”Făceam munca asta de actor amator cu mare plăcere”

acum 188 zile

Invitat la ”CineCOOL”, marele actor Victor Rebengiuc a povestit la Happy Channel cum a ajuns el actor. A început din liceu, când mergea la cursuri de actorie și era... actor amator.

Irina Margareta Nistor, interviu de excepție cu marele actor Victor Rebengiuc, la Happy Channel

acum 190 zile

Irina Margareta Nistor, gazda ”CineCOOL” vă invită să urmăriți un interviu de excepție, realizat cu marele actor Victor Rebengiuc. În elegantul și fascinantul spațiu nou din TNB: Librarium, cei doi au depănat amintiri frumoase.

La ”CineCOOL”, Victor Rebengiuc vorbește despre iubire: ”Amorul e un lung prilej de durere”

acum 250 zile

Invitatul acestei ediții de ”CineCOOL”, realizată de Irina Margareta Nistor, este Victor Rebengiuc, marele actor ce a interpretat mai mult de 50 de personaje de teatru și a jucat în peste 70 de filme.

La ”CineCOOL”, Victor Rebengiuc vorbește despre cum și-a întâlnit femeia iubită: “Ciudat este faptul că noi locuiam în același bloc”

acum 253 zile

A interpretat mai mult de 50 de personaje de teatru și a jucat în peste 70 de filme. Un actor român legendar, în platoul ”CineCOOL”. Invitatul acestei ediții a emisiunii realizate de Irina Margareta Nistor este Victor Rebengiuc.

Irina Margareta Nistor, interviu de excepție cu marele actor Victor Rebengiuc la Happy Channel

acum 257 zile

Îndrăgitul critic de film Irina Margareta Nistor trăiește, la Happy Channel, una dintre cele mai fericite întâlniri din viața sa. Duminică (10 iunie), de la ora 15.30, Irina Nistor îl are invitat, la “CineCOOL”, pe unul dintre cei mai mari actori...

Andreea Marin i-a purtat noroc lui Tuncay. Terapeutul a ajuns să trateze milionarii României

acum 302 zile

Victor Rebengiuc și Mariana Mihuț, pacienții lui Tuncay Ozturk. Cei doi actori s-au tratat de dureri reumatice la fostul sot al Andreei Marin.

Marți(10 octombrie), de la ora 22.30, la Happy Channel: “Happy Night”, ediție specială despre “Octav”

acum 498 zile

In aceasta seara, de la ora 22.30, telespectatorii pot urmari Happy Night la postul de televiziune Happy Channel! Fii cu ochii pe Happy!

Piesa "Umbre" a dramaturgului spaniol Marilia Samper reuneşte trei generaţii de actori geniali!

acum 628 zile

Pastila de COOLtură vă aduce în prim-plan un spectacol care reuneşte nume sonore din spaţiul artistic românesc şi nu numai: Umbre. Piesa, care-i aparţine  Mariliei Samper, dramaturg și regizor spaniol, se bucură de o distribuţie inedită: nu ma puţin de...

Mihai Bendeac: "Eu pe Victor Rebengiuc îl consider cel mai mare actor român"

acum 735 zile

Mihai Bendeac consideră că Victor Rebengiuc este cel mai mare actor român din toate timpurile.

La mulți ani, Victor Rebengiuc! Celebrul actor este trezit de echipa de la Neatza

acum 1106 zile

Celebrul actor român Victor Rebengiuc împlinește astăzi venerabila vârstă de 83 de ani, iar matinalii de la Neatza i-au pregătit o surpriză.