Cautare: 2779 rezultate dupa tagul "vremea"

Veşti bune de la meteorologi şi pentru începutul de weekend

acum 8 ore

Veşti bune de la meteorologi şi pentru începutul de weekend. În zonele joase din estul şi sud-estul ţării în primele ore ale dimineţii şi seara va fi ceaţă, dar în restul timpului cerul va deveni mai mult senin.

Prognoza Meteo, 17 octombrie 2019 - Neatza cu Răzvan și Dani

acum 1 zile

Meteo 17 octombrie 2019. Ramona Olaru, frumoasa vecină de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, ne aduce cele mai bune vești meteo.

Prognoza meteo. Octombrie cu temperaturi de luna mai. Florinela Georgescu, director ANM: Ploile nu vor veni curând

acum 1 zile

Floriana Iacob, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, de la Administratia Nationala de Meteorologie, a aflat de la Florinela Georgescu, director meteorologie operațională ANM, prognoza vremii pentru următoarele zile.

Vremea se menţine caldă în toată ţara! Temperaturile sunt peste media perioadei

acum 2 zile

Vremea se menţine caldă în toată ţara! Temperaturile rămân mai ridicate decât media acestei perioade. În estul şi sud-estul ţării, local, va fi ceaţă, îndeosebi în primele ore ale dimineţii şi din noaptea.

Prognoza Meteo, 15 octombrie 2019 - Neatza cu Răzvan și Dani. Ramona Olaru: Vreme frumoasă cu 23 de grade

acum 3 zile

Meteo 15 octombrie 2019. Ramona Olaru, frumoasa vecină de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, ne aduce cele mai bune vești meteo.

Prognoza Meteo, 14 octombrie 2019 - Neatza cu Răzvan și Dani. Ramona Olaru: Temperaturi ridicate în toată țara

acum 4 zile

Meteo 14 octombrie 2019. Ramona Olaru, frumoasa vecină de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, ne aduce cele mai bune vești meteo.

Prognoza Meteo, 11 octombrie 2019 - Neatza cu Răzvan și Dani. Vremea se anunță frumoasă în majoritatea zonelor țării

acum 7 zile

Cerul va fi variabil, cu înnorări ziua și pe arii restrânse, ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări temporare la munte.

Prognoza Meteo, 10 octombrie 2019 - Neatza cu Răzvan și Dani. Ramona Olaru: Vremea se încălzește

acum 9 zile

Meteo 10 octombrie 2019. Ramona Olaru, frumoasa vecină de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, ne aduce cele mai bune vești meteo.

Începutul de săptămână vine cu vreme deosebit de rece în cea mai mare parte a ţării

acum 11 zile

După un weekend ploios şi instabil, iată că nici la început de săptămână nu ne dezicem de vreme deosebit de rece în cea mai mare parte a ţării. Cerul rămâne noros şi va ploua pe aerii extinse!

În doar o zi am trecut de la vară la toamnă! Cum va fi vremea în weekend!

acum 14 zile

Meteorologii prognozează temperaturi în scădere drastică și ploi pe arii exinse. Vremea pe 4 octombrie aduce vești proaste pentru toată ţara! În Capitală, temperatura a scăzut cu 16 grade Celsius!

Zilele de vară din octombrie s-au cam terminat! Ne aşteaptă un weekend cu ploi şi temperaturi scăzute!

acum 15 zile

Zilele de vară din octombrie s-au cam terminat! La un pas de weekend vremea va fi instabilă cu înnorări temporar accentuate şi perioade în care se vor semnala averse ce vor caracter torenţial cu descări electrice şi intensificări ale vântului.

Prognoza Meteo, 26 septembrie 2019 - Neatza cu Răzvan și Dani. Vremea se menține neobișnuit de caldă pentru această dată

acum 16 zile

Mijlocul săptămânii ne aduce vreme mai caldă decât în mod obșnuit la această dată. Cerul va fi variabil, mai mult senin ziua, dar cu înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice în timpul nopții!

Prognoza Meteo, 1 octombrie 2019 - Neatza cu Răzvan și Dani. Ramona Olaru: Vreme frumoasă și mai caldă

acum 17 zile

Meteo 1 octombrie 2019. Ramona Olaru, frumoasa vecină de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, ne aduce cele mai bune vești meteo.

Prognoza Meteo, 30 septembrie 2019 - Neatza cu Răzvan și Dani. Ramona Olaru: Aspect de vară cu cer senin și grade multe

acum 18 zile

Meteo 30 septembrie 2019. Ramona Olaru, frumoasa vecină de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, ne aduce cele mai bune vești meteo.

Meteo 28/09/2019

acum 20 zile

Prognoza Meteo, 26 septembrie 2019 - Neatza cu Răzvan și Dani. Vremea se menține în general închisă și temporar va ploua

acum 22 zile

Vremea se menține în general închisă și temporar va ploua. Local se vor acumula cantități de apă mai însemnate, soarele va lipsi în aproape toate zonele, iar vântul va sufla slab și moderat.

Meteo 22/09/2019

acum 26 zile

Meteo 21/09/2019

acum 27 zile

1
2
3
4
5
»