Cautare: 198 rezultate dupa tagul "vulpita"

Dansatoarea Emy și Viorel au o relație de prietenie extrem de puternică. Vulpița face crize de gelozie: Amândoi să se ducă în țările calde! Paște Fericit!

acum 17 ore

Viorel nu vrea să renunțe la relația lui de prietenie cu dansatoarea Emy, iar Vulpița face crize de gelozie. Veronica vrea să se despartă de soțul ei pentru că acceptă să fie înșelată.

Dansatoarea Emy, motiv de despărțire între Vulpița și Viorel: Să nu mă minți! Spune-mi ce i-ai scris pe bilet, altfel ne despărțim!

acum 17 ore

Vulpița și Viorel vor să afle cine le-a lăsat biletul misterios în ușă. Dansatoarea Emy este printre suspecții principali de aceea a fost testată de soții Stegaru.

Vulpița și Viorel vor să afle autorul biletului care i-a băgat în panică. Dansatoarea Emy şi Marian, suspecții principali, s-au lăsat testați: Să vedem dacă se aseamănă scrisul!

acum 17 ore

Bănuiţi de Vulpiţa şi de Viorel că unul dintre ei ar putea fi autorul biletului care i-a băgat în panică, dansatoarea Emy şi Marian s-au lăsat testaţi!

Soţul Vulpiţei s-a transformat în detectiv! Viorel a urcat pe blocul unde a zărit silueta suspectă: Aici e toată treaba! De aici pleacă!

acum 17 ore

Extrem de speriaţi! Aşa au plecat de la emisiune Veronica şi Viorel. De frica misterioşilor urmăritori, soţii Stegaru au luat măsuri drastice, iar Viorel a decis să meargă pe urmele celor din cauza cărora, de două zile, nu mai are linişte. Mai exact, în locul de unde el şi soţia...

Vulpiţa are gânduri mari după ce a lansat primul videoclip! "Mi-ar plăcea să am concerte în Bucureşti"

acum 23 ore

Vulpiţa a înregistrat prima ei melodie alături de Axinte. Un vis care nu s-ar fi gândit niciodată ca va deveni realitate! Acum vrea să treacă la următorul nivel: să susţină primul concert LIVE!

Vulpița, devastată după scandalul cu soacra: Viorele, eu vreau fata, nu vreau alţi copii!

acum 1 zile

Vulpița este extrem de supărată că nu are fetița lângă ea, iar după scandalul cu socrii, tănăra este devastată. Veronica crede că nu o să-și mai vadă copila niciodată.

Vulpița îi face ochi dulci lui Marian de față cu Viorel: Ce ai vrea să facem noi amandoi?

acum 1 zile

Vulpița și Viorel au găsit un bilet misterios în ușă. Marian, fostul iubit al Veronicăi, se află printre suspecții principali. Vulpița încearcă să-și facă soțul gelos cochetând cu fostul amant.

Vulpița și Viorel, ipoteze și versiuni șocante despre biletul misterios! Dansatoarea Emy, printre suspectele principale: Îi rog să nu îmi mai bage fapte pe gât!

acum 1 zile

Vulpița și Viorel au câteva ipoteze și versiuni șocante despre biletul pe care l-au găsit în ușă. Dansatoarea Emy se află printre suspectele principale.

Investigație ca la carte, în casa soților Stegaru! Cine le vrea răul Vulpiței și lui Viorel?

acum 1 zile

Dis de dimineaţă, Sorin Ovidiu Bălan a ajuns la apartamentul în care locuiesc Veronica şi Viorel, ca să-i ajute să descopere autorul misteriosului bilet. Aşa că, soţii Stegaru i-au explicat de-a fir a păr, tot ce s-a întâmplat

Vulpița și soțul ei au tras o sperietură soră cu moartea! Soții Stegaru au găsit un bilet misterios: Viorele, cum dorm eu în seara asta?

acum 1 zile

Când au ajuns acasă, Vulpiţa şi Viorel au găsit un bilet misterios care le-a dat fiori de gheaţă pe şira spinării! Îngroziţi, cei doi au chemat echipa Acces Direct la ei acasă, să le arate surpriza neplăcută.

Un bilet misterios i-a panicat cumplit pe Vulpiţa şi pe Viorel. Soţii Stegaru au făcut noapte albă: Mi-e frică!

acum 1 zile

Clipe de groază pentru soţii Stegaru. După ce Veronica şi Viorel au spus că se simt urmăriţi de nişte persoane, când au ajuns acasă, au trăit un mare şoc. Soţii Stegaru au găsit în uşa apartamentului în care locuiesc un bilet.

Vulpiţa, emoţii şi lacrimi amare, în timpul orei de religie, din sufragerie. Preotul Emilian Prodan le-a deschis ochii și sufletul

acum 2 zile

Într-un moment de sinceritate maximă, Vulpiţa a făcut dezvăluiri pe care, până acum, le-a ţinut bine ascunse în sufletul ei în fața preotului Emilian Prodan.

Vulpița și Viorel, daruri culinare pentru preotul Emilian Prodan

acum 2 zile

Vulpița și Viorel îl primesc în casa lor pe preotul Emilian Prodan. Cei doi soți îi dau părintelui câteva daruri culinare.

Vulpiţa şi Viorel, în stare de şoc! Tinerii soţi sunt urmăriţi, pas cu pas, de mai mulţi indivizi: Ne e frică să mai ieşim singuri!

acum 2 zile

Teama a pus stăpânire pe soţii Stegaru. Veronica şi Viorel susţin că ar fi fost urmăriți de oameni necunoscuţi care le-ar vrea răul. Tocmai din acest motiv, Veronica şi Viorel spun că le este frică să mai meargă şi până la magazin.

Vulpita și Viorel Stegaru, reguli de supraviețuire în cuplu

acum 5 zile

Continuăm să vă arătăm cum a fost la şedinţa de terapie în cuplu a celor doi, dar şi la ce concluzie au ajuns, chiar acum.

Soţii Stegaru au dat-o din plâns în râs şi-n tachinări, la temele pentru acasă!

acum 5 zile

Tensiunea ajunge la cote maxime în familia Stegaru. Scandalul de ieri, cauzat de pasiunea lui Viorel pentru dansatoarea Emy, a luat amploare, iar gelozia Veronicăi pare, în aceste condiţii, de nevindecat. Viorel se simte "încătuşat" de soţia sa, iar Veronica nu încetează să îl scalde...

Vulpiţa, între lacrimi și crize crunte de gelozie!

acum 5 zile

Spiritele s-au aprins mai tare ca niciodată, ieri, între Vulpiţa şi Viorel! Şi să nu vă imaginiţi că în timpul pauzei de publicitate a fost linişte şi pace între ei. Nu, nu! Nici vorbă! Veronica a sărit la gâtul lui Viorel şi i-a spus tot ce a avut pe suflet! Motivul? Aţi...

Soţul Vulpiţei şochează România! Transformat din cap până-n picioare

acum 5 zile

Pregăteşte o surpriză cum n-a mai văzut România! Viorel vrea să rupă gura târgului cu planul său secret. E clar că apariţia sa în videoclipul Veronicăi, videoclip care azi a depăşit 3.500.000 de vizualizări pe youtube, l-a inspirat şi l-a făcut să se gândească la ce ar putea...

Viorel Stegaru, jongler de inimi! Vulpița s-a înfoiat!

acum 6 zile

Când credeam că lucrurile s-au liniştit, o nouă scânteie a aprins războiul. Veronica şi Viorel s-au certat cumplit, aseară, după emisiune. Cei doi soţi şi-au aruncat cuvinte grele şi şi-au făcut reproşuri pe bandă rulantă.

Viorel Stegaru, prins între blonda Emy și soția Vulpiță!

acum 6 zile

Când credeam că lucrurile s-au liniştit, o nouă scânteie a aprins războiul. Veronica şi Viorel s-au certat cumplit, aseară, după emisiune. Cei doi soţi şi-au aruncat cuvinte grele şi şi-au făcut reproşuri pe bandă rulantă. La scandal, a asistat şi dansatoarea Emy.

1
2
3
4
5
»