Cautare: 3063 rezultate dupa tagul "xtra night show"

Cum au încercat românii să fenteze carantina

acum 2 zile

Președintele Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL, Cosmin Andreica, a fost dezvăluit la Xtra Night Show cum au încercat unii români să fenteze carantina.

Dr. Alexie din Las Vegas, metode noi de luptă împotriva coronavirsului

acum 2 zile

Dr. Alexie din Las Vegas a prezentat la Xtra Night Show câteva metode noi de luptă împotriva coronavirsului.

Avertismentul doctorului Adrian Marinescu: "Italia sau Spania pot fi nişte scenarii posibile pentru români, dacă nu respectă regulile!"

acum 2 zile

Doctorul Adrian Marinescu avertizează faptul că România ar putea ajunge în situaţia Spaniei sau a Italiei dacă nu respectă măsurile de urgenţă1

Carmen Dorobăţ, managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, despre cauzele care au dus la situaţia gravă de la Suceava

acum 2 zile

Carmen Dorobăţ, managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi a explicat la Xtra Nigh Show care au fost cauzele care au dus la situaţia gravă de la Suceava

Virgil Musta, medicul care a vindecat cei mai mulţi pacienţi: "Lumea trebuie să înţeleagă că nu există niciun tratament miraculos"

acum 2 zile

Doctorul Virgil Musta de la Spitalul din Timişoara ne dezvăluie secretele prin care a vindecat cei mai mulţi pacienţi de Covid-19.

Ce spuneau despre câştigători, Lia şi Maria, la plecarea în Asia

acum 3 zile

Echipa formată din Lia Bugnar şi Maria Buză a fost eliminată din competiție în această seară! iată ce spuneau cele două despre câştigători, la plecarea în Asia!

Gina Pistol, despre sezonul 3 din Asia Express: "Dacă până acum vi s-a părut că a fost greu, staţi să vedeţi ce s-a întâmplat în Taiwan"

acum 3 zile

Gina Pistol a făcut o comparaţie a sezonului 3 din Asia Express cu precedentele, în ceea ce priveşte gradul de dificulatate a probelor la care au fost supuşi concurenţii!

Ce face Gina Pistol la izolare: "Te ajută să descoperi cât de puternic eşti!"

acum 3 zile

Gina Pistol se află ca majoritatea populaţiei izolată la domiciliu. Vedeta a mărturisit la Xtra Night Show ce face ca să treacă mai uşor timpul petrecut în casă!

Pe ce criteriu au acordat punctele, Sorin Bontea şi Răzvan Fodor, la testul de popularitate: "Am votat după cum s-a comportat lumea şi cât de sinceri au fost"

acum 4 zile

Proba de popularitate, care a avut şi rolul de-a arăta care sunt cele mai îndrăgite și apreciate echipe din Asia Express, s-a lăsat cu cuvinte acide sau critici, mai ales după ce cărțile au fost date pe față!

Sorin Bontea, despre experienţa din Asia Express: "Îl bănuim pe Ristei că se lipea de cazări bune prin cântat!"

acum 4 zile

Sorin Bontea vorbeşte pentru prima dată la Xtra Night Show despre experienţa din sezonul 3 de la Asia Express.

Sorin Bontea şi Răzvan Fodor, cea mai iubită echipă din Asia Express! Cele mai tari replici ale celor doi în competiţie

acum 4 zile

Sorin Bontea şi Răzvan Fodor reprezintă cea mai iubită echipă din Asia Express, sezonul 3. Dan Capatos a extras o serie cu cele mai tari replici pe care le-au făcut cei doi!

Alina şi Carmen, despre proba "Prinde porcuşorul" din Asia Express: "Nu l-am ales pe cel mai uşor, ci pe cel care să fie în ton cu ţinuta"

acum 5 zile

Prinderea unui porc a fost o sarcină mai mult decât dificilă și totuși extrem de amuzantă pentru concurenții din Asia Express. Alina şi Carmen au povestit la Xtra Night Show cum a fost pentru ele această probă!

Trei concurenţi de la Asia Express dau cărţile pe faţă după votarea de la testul popularităţii!

acum 5 zile

Alina Ceuşan, Carmen Grebenişan şi Florin Ristei au spus cum au dat punctele cu adevărat la testul popularităţii din Asia Express.

Mireasa, emisiune nouă la Antena 1! Diana Dumitrescu: Băieții și fetele vor sta în aceeași casă

acum 9 zile

Diana Dumitrescu va fi prezentatoarea emisiunii Mireasa care va începe sâmbătă, 21 martie, la Antena 1.

Doctorul Adrian Marinescu, despre cazurile de coronavirus din România: Cei mai mulți pacienți sunt tineri, dar acest lucru se va schimba

acum 9 zile

Doctorul Adrian Marinescu de la Institutul Matei Balș vorbește despre pacienții cu coronavirus din România.Nu există niciun deces pentru că majoritatea persoanelor infectate cu virusul ucigaș sunt tinere.

Emilian Imbri, managerul spitalului de Boli Infecțioase Victor Babeș, despre infectarea românilor cu coronavirus: Suntem pregătiți să facem față primului val

acum 9 zile

Emilian Imbri, managerul spitalului de Boli Infecțioase Victor Babeș, susține că România este pregătită să facă față unui prim val mare de oameni infectați cu coronavirus.

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, măsuri de prevenire împotriva infectării cu coronavirus: Preocuparea mea o reprezintă bucureștenii și sănătatea lor

acum 9 zile

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, spune la Xtra Night Show ce măsuri de prevenție împotriva coronavirusului a luat în București.

Cum se ferește Loredana Groza de coronavirus: Românii să stea în casă, e cea mai bună metodă de a preveni și de a ne vindeca

acum 10 zile

Loredana Groza îndeamnă toți românii să stea în casă în tot acest timp în care coronavirusul face ravagii în toată lumea.

Silviu Prigoană, măsuri extreme împotriva coronavirusului! Ce a ajuns să facă omul de afaceri

acum 10 zile

Silviu Prigoană, celebrul om de afaceri, a luat măsuri drastice împotriva coronavirusului. A trimis angajații în concediu de odihnă, iar el s-a izolat în casă.

Ion Alexie, specialist în boli infecțioase în Las Vegas, despre virusul ucigaș: Anul acesta nu crede nimeni că va fi un vaccin corect

acum 10 zile

Ion Alexie, doctor specialist în boli infecțioase în Las Vegas, vorbește despre coronavirus. Medicul susține că anul acesta nu va apărea vreun vaccin corect.

1
2
3
4
5
»