Cautare: 797 rezultate dupa tagul "zodie"

Horoscopul chinezesc al lunii mai. Ce se întâmplă cu fiecare zodie și de ce trebuie să ne ferim

acum 9 zile

Averizări pentru toate zodiile! Luna mai este o lună a controverselor. De ce trebuie să ne ferim şi la ce să ne aşteptăm în această lună ne spune specialistul în feng shui Anca Dimancea.

Horoscopul Dragostei, 10 mai 2019. Gemenii își fac griji exagerate

acum 9 zile

Berbec. Apare o discuție aprinsă cu partenerul de viață, în legătură cu schimbările pe care le vrei să le faci acasă, dar și în stilul de viață.

Horoscopul Zilei 10 mai 2019. Cum sunt influențate zodiile de Luna Neagră

acum 9 zile

Berbec. O zi mai linistita pentru voi: preferati parca sa stati pe ganduri si sa faceti o retrospectiva a ultimelor evenimente, sa le puneti cap la cap si sa pregatiti un plan de actiune. Idee sau invitatie de ultim moment: va fi o seara placuta in compania familiei, a fiinteti iubite, a...

Horoscopul Zilei 10 mai 2019. Zi bună pentru a rezolva probleme complicate

acum 9 zile

Berbec. Ai mari șanse de reușită în tot ce faci. Astăzi voința și încrederea te ajută să depășești cu bine eventualele dificultăți.

Horoscop Carieră și Bani, 9 mai 2019. Pentru nativii pești se anunță multe probleme la locul de muncă

acum 10 zile

Berbec. O activitate în plan profesional îți poate aduce avantaje materiale. Ai grijă cum comunici cu superiori pentru a nu porni o discuție în contradictoriu.

Horoscopul Zilei 9 mai 2019. Două zodii ajung unde au visat! Cine face un pas înapoi

acum 10 zile

Berbec. Vi se face o plata, se deblocheaza suma pentru care o asteptati ca urmare a prestatiei voastre. Apar timpi de odihna pentru voi sau poate ca in aceste zile veti pune accentul pe socializare, pe intretinerea sau consolidarea unor relatii.

Horoscopul Zilei 9 mai 2019. Nu este indicat să luați decizii importante

acum 10 zile

Berbec. Ai putea să te odihnești mai mult, chiar dacă problemele pe care le ai azi de rezolvat sunt multe. Schimbările vor fi benefice în plan profesional.

Horoscopul Dragostei, 8 mai 2019. Scorpionii sunt lipsiți de romantism

acum 11 zile

Berbec. Vă cam îndoiți de perosna iubită și nu puteți avea încredere totală în ea. Încă nu știți exact de ce, însă inima vă dictează asta.

Horoscopul Zilei 8 mai 2019. Azi pot interveni schimbări surprinzătoare cu efecte pe termen lung

acum 11 zile

Berbec. Cineva apropiat poate să fie într-o dispoziție proastă. Încearcă să-i fi alături și să va faceți un program împreună.

Horoscopul Zilei 7 mai 2019. Nativii taur s-ar putea să aibă probleme la serviciu

acum 12 zile

Berbec. Nu ești într-o dispoziție prea bună, însă prietenii încearcă să te scoată din această stare. Îți va face bine dacă ieși puțin din casă și să te bucuri de oamenii din jur.

Horoscopul Zilei 6 mai 2019. Taurii vor avea parte de surprize plăcute

acum 13 zile

Berbec. O persoană din familie vă poate ajuta în rezolvarea problemelor casnice. Spre finalul zilei primiți vești bune de la o rudă.

Horoscop: Ce trebuie să faci pentru a avea o săbătoare frumoasă în funcţie de zodia ta

acum 20 zile

Ce trebuie să faci pentru a avea o săbătoare frumoasă în funcţie de zodia ta! Berbecii nu sunt pretenţioşi şi nu vor nimic special cu ocazia acestei sărbători. Le e groază de excesele alimentare, de rudele care îi întreabă acelaşi lucru şi vor să fie doar o zi obişnuită

Horoscopul zilei 26 aprilie 2019. Vinerea marilor decizii. Atenție mare la cheltuieli pentru nativii Pești!

acum 23 zile

Berbec. Mesaje, salutari: va simte lipsa cineva cu care ati fost apropiati o buna perioada si s-ar bucura sa va revedeti intr-una din zilele urmatoare. Continua o perioada frumoasa in sfera sentimentala, in special pentru cei care se afla la inceputurile unei relatii.

Horoscopul Financiar 25 aprilie 2019. Taurii s-ar putea să se certe la locul de muncă

acum 24 zile

Berbec. Ar fi bine să nu semnați documente oficilae și să nu luați decizii importante la locul de muncă sau în afaceri

Horoscopul zilei 25 aprilie 2019. Se anunță schimbări importante. Racii încep discuțiile despre viitorul relației

acum 24 zile

Nativul Berbec, pentru că despre acesta este vorba, vă trăi cele mai speciale momente, iar anul acesta sărbătorile pascale vor fi şi mai speciale pentru el.

Horoscopul Financiar 24 aprilie 2019. Gemenii, indispuși din cauza problemelor cu banii

acum 25 zile

Berbec. O rudă apropiată vă propune o colaborare pe termen lung. Dacă acceptați vă puteți îmbunătăți situația financiară.

Horoscopul Zilei 24 aprilie 2019. Leii sunt pragmatici și ambițioși în activitatea profesională

acum 25 zile

Amalia Ștefania, frumușica de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a realizat Horoscopul Dragostei de 24 aprilie, pentru fiecare zodie în parte. Leii sunt pragmatici și ambițioși în activitatea profesională. Vor rezolva cu ușurință toate problemele de la serviciu și din familie.

Horoscopul Dragostei 22 aprilie 2019. Berbecii au parte de armonie pe toată durata zilei

acum 27 zile

Amalia Ștefania, frumușica de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a realizat Horoscopul Dragostei de 22 aprilie, pentru fiecare zodie în parte. Berbecii au parte de armonie pe toată durata zilei.

Horoscopul zilei 21 aprilie 2019. La ce trebuie să fim atenți! Mesajul trimis de astre

acum 28 zile

Nativul Scorpion, pentru că despre acesta este vorba, va trăi clipe dificile în acest weekend. Deşi aştepta cu sufletul la gură să vină zilele libere, nativul Scorpion nu se va bucura de ele.

Horoscopul zilei 20 aprilie 2019. Sâmbăta în care nu trebuie să te bazezi pe intuiție. Ascultă-ți inima!

acum 29 zile

Berbec. Momentul ideal pentru dovezi si fapte prin care sa ii aratati celui drag cat de mult tineti la el. Un colt de natura ar putea fi fundalul ideal pentru deschiderea sufletelor, eventual pentru o discutie referitoare la o neintelegere recenta.

1
2
3
4
5
»