Cautare: 831 rezultate dupa tagul "zodie"

Neatza cu Răzvan și Dani. Horoscopul Zilei - 17 iulie 2019. Ar fi bine să fiți puțin mai precaut în toate activitățile desfășurate

acum 5 zile

Berbec. Ai tendința să îți impui cu orice preț părerile în fața celorlalți. Nu răspunzi cu bine presiunilor din exterior.

Neatza cu Răzvan și Dani. Horoscopul Zilei 16 iulie 2019. Nativii rac au tendința să își asume prea multe riscuri

acum 6 zile

Berbec. Energia te ajută să finalizezi un proiect deja început. În prima parte a zilei un prieten îți propune o colaborare avantajoasă.

Neatza cu Răzvan și Dani. Horoscopul Zilei - 15 iulie 2019. Astăzi este bine să amânați luarea unor decizii importante

acum 7 zile

Berbec. Inteligența este la cote maxime, însă ai tendința de a-ți impune cu forța ideile, ceea ce te poate dezavantaja pe termen lung.

Lumea nevazută. Horoscopul săptămânii 14 - 20 iulie 2019. Leii pot avea probleme de sănătate

acum 8 zile

Iată ce ne rezervă predicţiile astrale pentru fiecare zodie în parte în săptămâna 14 - 20 iulie.

Star Matinal. Horoscopul zilei, 14 iulie 2019. Întâlniri emoționante în iubire

acum 8 zile

Berbec. Intuitie, experienta? Simtiti in forul vostru interior ca vor urma schimbari destul de mari in viata voastra sau poate chiar nevoia voastra de noutate, aventura si stimulare va face sa le initiati. Casa, locuinta, intemeierea unei familii sunt prioritatile voastre acum.

Star Matinal. Horoscopul zilei, 13 iulie 2019. Cum ne-a afectat luna plină în Capricorn. Suprize din partea astrelor

acum 9 zile

Berbec. Aveti sansa sa intalniti oameni de valoare cu ocazia unei deplasari si veti gasi destule subiecte de discutie. Curiozitate maxima din partea voastra, sunteti atenti la tot ce auziti, aflati, vedeti. Si poate veti folosi cate ceva in viitoarele voastre activitati sau planuri.

Neatza cu Răzvan și Dani. Horoscopul Dragostei 5 iulie 2019. Nativii pești pot avea parte de discuții tensionate cu persoana iubită

acum 17 zile

Berbec. Treci printr-o perioadă în care în loc să te bucuri de lucrurile bune care se întâmplă în relația ta, reușești să scoți în evidență tot ce este rău.

Neatza cu Răzvan și Dani. Horoscopul Dragostei 4 iulie 2019. Balanțele vor încheia un capitol din relația lor

acum 18 zile

Berbec. Lucrurile par să devină foarte serioase în relația ta și prima tendință este să te întorci și să fugi cât te țin picioarele. Dacă faci asta, vei regreta mai târziu!

Neatza cu Răzvan și Dani. Horoscopul Dragostei 3 iulie 2019. Taurii vor avea parte de o confruntare cu persoana iubită

acum 19 zile

Berbec. Uneori lucrurile se rezolvă pe căi misterioase. Se pare că relația ta trece printr-o perioadă nu tocmai normală, dar mai târziu vei vedea că nu a fost un lucru rău.

Neatza cu Răzvan și Dani. Horoscopul zilei 3 iulie 2019. Astăzi găsești soluții ingenioase la anumite probleme

acum 19 zile

Berbec. Familia îți cere ajutorul și nu vei putea spune nu. De aici vor începe toate problemele de astăzi, pentru că te simți forțat să faci ceva.

Neatza cu Răzvan și Dani. Horoscopul Dragostei 2 iulie 2019. Taurii se simt atrași de un coleg de serviciu

acum 20 zile

Berbec. De obicei nu ai încredere deloc în persoanele care promit luna de pe cer la început de drum și nici actualul partener nu iese din tipar. Mia bine îi spui că vrei să fie sincer.

Neatza cu Răzvan și Dani. Horoscopul zilei 2 iulie 2019. Este o zi favorabilă punerii în aplicare a unor planuri mai vechi

acum 20 zile

Berbec. Impulsivitatea s-ar putea să-ți facă probleme, să-ți dea orice plan peste cap. Încearcă să nu te stresezi pentru a nu amplifica starea de agitație interioară.

Neatza cu Răzvan și Dani - Horoscopul Zilei - 1 iulie 2019. Vărsătorii sunt sfătuiți să amâne deciziile importante

acum 21 zile

Berbec. Sfaturile prietenilor îți pot fi foarte utile pentru aplanarea unui conflict în familie. Poți avea realizări deosebite în activități care se bazează pe creativitate.

Neatza cu Răzvan și Dani. Horoscopul zilei 19 iunie 2019. Nativii lei vor avea parte de o grera încercare

acum 33 zile

Berbec. Ești din din ce în ce mai mult de o perioadă foarte bună pentru tine și pentru viitorul tău. Este momentul să cauți soluții

Neatza cu Răzvan și Dani. Horoscopul Dragostei, 18 iunie 2019. Nativii berbec nu trebuie să aibă rețineri în a-și arăta sentimentele

acum 34 zile

Berbec. Este o influență pozitivă în atmosferă care transformă o întâlnire care începe cu stângul în una interesantă și palpitantă.

Star Matinal. Horoscopul Zilei, 18 iunie 2019. Zodiile care au parte de surprize în dragoste

acum 34 zile

Astrologul Remus Ionescu a prezentat la Star Matinal zodiile care au parte de surprize în dragoste în ziua de 18 iunie 2019.

Neatza cu Răzvan și Dani. Horoscopul pentru Carieră și Bani, 17 iunie 2019. Taurii primesc propuneri tentante

acum 35 zile

Berbec. Un prieten de familie vă propune să vă asociați cu el într-o afacere promițătoare. Nu lua hotărâri în grabă.

Neatza cu Răzvan și Dani. Horoscopul Dragostei, 17 iunie 2019. Racii ar trebui să asculte de persoana iubită

acum 35 zile

Berbec. În relația cu persoana iubită nu este exclus ca atmosfera tensionată din ultimele zile să se accentueze. Nu este cazul să te descurajezi.

Horoscopul zilei 17 iunie 2019. Se anunță o zi bună pentru luarea deciziilor importante

acum 35 zile

Berbec. În prima parte a zilei s-ar putea să fii nevoit să faci câteva drumuri scurte care nu suportă amânare și care îți cam dau programul peste cap.

Star Matinal. Horoscopul Zilei 8 iunie 2019. O zi de sâmbătă cu planuri interesante

acum 44 zile

Berbec. Pofta de viata, chef sa iesiti cu ai vostri la o terasa, un restaurant ori sa va revedeti cu prieteni, colegi. Finalizarea renovarii casei sau un alt succes recent ar putea fi un pretext cum nu se poate mai bun pentru o mica petrecere.

1
2
3
4
5
»