3 pași simpli pentru o coafură fresh și naturală, fără programare la coafor

Publicat pe 12.12.2018 la 09:50 Actualizat pe 12.12.2018 la 09:55

Indiferent de culoare, textură sau tunsoare, toate femeile își doresc un păr care să arate mereu fresh și proaspăt coafat, fără prea mult efort. Acest lucru este posibil cu ajutorul unor bucle lejere care să arate impecabil.

Indiferent de culoare, textură sau tunsoare, toate femeile își doresc un păr care să arate mereu fresh și proaspăt coafat, fără prea mult efort. Acest lucru este posibil cu ajutorul unor bucle lejere care să arate impecabil.

Buclele fac să arate senzațional orice nuanță de păr și aproape orice lungime, asta dacă nu ai o tunsoare pixie, iar părul tău este măcar până la umeri.

Dacă vrei să știi cum poti sa iti faci acasa bucle lejere rapid, trebuie doar sa urmezi pașii de mai jos și vei avea garantat un look natural cu un minimum de efort:

Pasul 1- Pregătirea părului înainte de coafare

Orice coafat începe cu spălarea părului. Dacă intenționezi să obții cele mai fresh și mai strălucitoare bucle la tine acasă, trebuie să ții cont de faptul că că spălatul zilnic poate distruge părul, mai ales dacă este degradat sau a fost decolorat de multe ori și a devenit uscat.

În acest caz, este indicat să te speli de cel mult trei ori pe săptămână și să folosești produse hidratante, pe bază de uleiuri nutritive. Dacă ai părul subțire, folosește un șampon blând, care să nu încarce firul de păr.

Pentru părul vopsit folosește produse speciale, care întrețin culoarea și evită-le pe cele care conțin sulfați și silicon. În același timp, nu uita să aplici masca de păr potrivită nevoilor părului tău.


Pasul 2- Uscarea corectă și folosirea protecției

Când usuci părul folosește întotdeauna produse care îi asigură protecția termică. Acestea nu numai că ocrotesc părul de efectele căldurii: în funcție de formula aleasă, te și ajută să-l coafezi mai ușor, lăsându-l strălucitor.

O altă regulă de aur a uscării corecte este păstrarea distanței de la care usuci părul, pentru a nu-l degrada. Ține uscătorul la o distanță de o palmă, pentru a preveni despicarea și degradarea firelor și usucă-le în totalitate, astfel încât să nu rămână nicio șuviță umedă când folosești ondulatorul, pentru preveni arderea.

Pasul 3- Realizarea buclelor lejere

Pentru a realiza buclele dorite, alege întotdeauna un ondulator automat usor de folosit. Este genul de produs care te va scoate mereu din încurcătură în momentele în care nu ai timp pentru o programare la coafor și trebuie să arăți impecabil.

Ondulatorul este foarte simplu de folosit - alege o șuviță de păr ( cu grosimea de doi-trei centimetri) și ruleaz-o în aparat apoi așteaptă semnalul sonor pentru a elibera bucla. Repetă această operațiune pentru fiecare șuviță de păr, până obții coafura pe care ți-o dorești.

Pe lângă timpul salvat, ondulatorul îți va proteja și părul de la degradare sau ardere și vei obține foarte repede bucle suple și mătăsoase, grație învelișului său ceramic protector cu infuzie de cheratină. După ce ai terminat de ondulat fiecare șuviță, folosește un spray de fixare pentru a rezista cât mai mult și desfă ușor fiecare buclă, astfel încât look-ul final să fie unul natural.

Mulțumită acestui ritual rapid de îngrijire și pregătire a părului, oricine poate obține o coafură naturală și îngrijită, perfectă pentru orice ocazie, într-un timp foarte scurt.

Sursa foto: Shutterstock

În articolul

3 pași simpli pentru o coafură fresh și naturală, fără programare la coafor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare. "Ar trebui interzise"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x