5 mituri despre unghiile cu gel

Publicat pe 08.07.2015 la 11:37 Actualizat pe 08.07.2015 la 11:42

Sunt sigură că au ajuns și la urechile dumneavoastră o mulțime de zvonuri și mituri legate de unghiile cu gel, înainte de a merge la salon sau chiar imediat după, pentru a va speria și a renunța definitiv la acest artificiu.

Sunt sigură că au ajuns și la urechile dumneavoastră o mulțime de zvonuri și mituri legate de unghiile cu gel, înainte de a merge la salon sau chiar imediat după, pentru a va speria și a renunța definitiv la acest artificiu.

Ei bine, miturile despre unghiile cu gel sunt apărute încă de la începuturile lor și ne-am gândit că ar fi foarte bine să le spulberăm pe rând și mai ales să explicăm cât de nefondate sunt.

1. Unghiile naturale mi se vor strică o data ce îmi voi aplica unghii cu gel

Nimic mai fals, dacă este să ne gândim că unghia este deja o extremitate moartă a organismului nostru. Luând în considerare și modul de aplicare dar și persoana avizată să facă acest lucru, da, ar trebui să vă revizuiți alegerea, dar gândindu-ne strict la produsele folosite, nimic din acelea nu vă vor afecta. Mai rău, este dacă începeți să va dați unghiile jos, acasă, singură, deoarece considerați că nu mai are rost un alt drum până la tehnician, când v-ați hotărât să renunțați la ele.

2. Unghiile cu gel denotă vulgaritate

Aici chiar că ține de gust și de ce își dorește fiecare persoană să scoată în evidență. Dar, având în vedere că puteți avea lungimea și modelul de unghii cu gel dorit, nu aveți de ce să vă gândiți măcar la acest aspect.

3. Nu mai pot munci ca inainte, daca imi pun unghii cu gel

Daca reusiti sa mergeti la un salon avizat, iar unghiile sa fie lucrate sau aplicate de un tehnician bun, in mod sigur, veti reusi sa le purtati, făcând aproape orice, o luna intreaga. Insă, dacă ne referim la cele pe care vi le puneti singura cu adeziv, este normal ca increderea in aceste produse, in general, să scadă considerabil.

4. Să porți unghii cu gel este un lux

Probabil acum câțiva ani, se aplică acest mit și chiar avea baze solide dar în momentul de față, chiar nu este cazul. Au apărut pe piață foarte multe persoane ce au terminat cursurile necesare, iar prețurile variază între 50- 130 lei, cel mai mare preț întâlnindu-l în saloane. Luând în calcul întreținerea care se face la 3-4 săptămâni și această ajunge undeva la 40-60 lei.

5. Nu se aplică unghii cu gel femeilor însărcinate

După cum am spus și mai sus, produsele nu au absolut nici un efect asupra organismului uman și mai ales asupra fătului. Razele UV se aplică doar pe zona unghiilor, așa că nici vorbă de efecte neplăcute.

În articolul

5 mituri despre unghiile cu gel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • ieri la 14:24
Actrița din “La Rosa de Guadalupe”, Marystell Molina, s-a stins din viață la vârsta de 76 de ani
Happy People • ieri la 12:35
Telenovele braziliene pe care orice femei trebuie să le vadă. Povești care te vor cuceri din prima secundă
Happy People • ieri la 10:46
Îţi mai aminteşti de Sol din Cameleonii? A devenit mamă de curând și este complet transformată
Happy People • pe 01.12 la 13:15
Imagine adorabilă cu Maite Perioni în copilărie. Cum arăta celebra vedeta când era doar un bebeluș
Happy People • pe 01.12 la 01:19
Allisson Lozz, protagonista din “În numele iubirii”, renunță la cariera din cinematografie. Declarațiile actriței cu privire la motivul care a împins-o să ia această decizie
Happy People • pe 01.12 la 00:48
Actorul din Rebelde, Roberto 'Puck' Miranda, s-a stins din viața la vârsta de 60 de ani