5 produse cosmetice care te vor face sa radiezi pe timp de vara

Publicat pe 18.06.2018 la 17:10 Actualizat pe 18.06.2018 la 17:15

Daca tot am intrat intr-un ritm rapid in sezonul cald, iata un minumum de produse cosmetice pe care trebuie sa le ai si tu.

La fel ca si piesele vestimentare, accesoriile sau parfumurile, produsele cosmetice sunt incadrate negresit pe lista tuturor femeilor care se ingrijesc si care se respecta si din punct de vedere estetic. Industria acestor produse este in continua transformare si inovatie, asadar daca ne referim la frecventa cu care acestea se reinterpreteaza cu siguranta putem vorbim despre milioane de teste, graduri de intrebuintare, eficacitate si nu in ultimul rand, mentinerea echilibrului si starii de bine.

Daca ne referim la tara noastra, putem afirma cu certitudine ca romancele sunt femei extrem de frumoase si preocupate de infatisare. Atat din punct de vedere estetic, vestimentar, dar si cu atitudine potrivita, ele se situeaza in topul celor mai admirate femei din intreaga lume si lucrul acesta este in continuare recunoscut de cei care ne traverseaza granitele. Mai mult decat atat, ele pun accent pe aspectul fizic si modalitati de infrumusetare, ca atare sunt consumatoare infocate ale produselor de beauty si tratamentelor asociate.

Si daca tot am intrat intr-un ritm rapid in sezonul cald, iata un minumum de produse cosmetice pe care trebuie sa le ai si tu:

Fond de ten sau BB cream

Sunt o componenta esentiala in realizarea oricarui machiaj, acestea fiind esentiale daca iti doresti ca fata ta sa aiba un aspect sanatos, unfiorm. Pe langa faptul ca acesta iti poate acoperi cicatricile, cosurile sau alte imperfectiuni ale chipului tau, este bine sa retii ca un fond de ten de calitate este practic o bariera impotriva razelor soarelui, vantului si aerului conditionat, protejandu-ti fata intreaga zi. Asadar, alege unul in concordanta cu tipul si culoarea tenului tau, creat din ingrediente de calitate superioara, cu o textura usoara, care nu incarca tenul si totodata ofera machiajului tau un aspect profesional. Foloseste-l impreuna cu baza de machiaj si bucura-te de un ten luminos si catifelat.

Fard de ochi

Alege pentru machiajul ochilor tai nuante vibrante, sidefate, care sa se preteze anotimpului in care tocmai am intrat, in functie de culoarea ochilor, opteaza pentru o paleta care sa o complimenteze. Ai grija sa iti selectezi culoarea potrivita, care sa fie destul de pigmentata si care sa aiba o aderenta buna cu restul produselor pe care le utilizezi.

Mascara pentru priviri patrunzatoare

Indiferent de anotimp, acest produs nu ar trebui sa iti lipseasca din trusa de farduri. Inventat in Franta secolului al XIX-lea, produsul a devenit rapid unul dintre cele mai apreciate cosmetice. Daca in aceasta vara iti doresti si tu gene lungi si voluminoase, opteaza pentru un produs magic, rezistent la apa, care sa ii confere privirii tale cel putin o doza de mister si senzualitate. Mai mult decat atat, pentru rezultate remarcabile, serul pentru gene Bonilash este recomandat pentru cresterea numarului de gene, fortificarea si sanatatea lor, intensificarea culorii naturale a genelor, indesirea si ingrosarea firelor. De asemenea, el previne caderea excesiva a firelor, hraneste, hidrateaza si regenereaza fibra firului.

Blush in nuante naturale

Disponibil intr-o multime de forme iluminatoare, pudre compacte fardul de obraz contine ingrediente pretioase pentru ingrijirea si armonizarea tenului. El garanteaza chipului un aspect fin, matasos si o stralucire aparte daca stii sa il aplici corect. Mergi pe nuante de piersica sau zmeura si nu uita sa adaugi un plus de glow aparitiilor tale estivale.

Gloss sau ruj colorat

Niciun machiaj nu este finalizat daca buzele nu au parte de ingrijire pe masura. Daca vara asta ti-ai propus ca punctul de atractie sa fie cel al buzelor tale, nu ar strica sa iti completezi colectia de rujuri si gloss-uri, cu unele hidratante si mai ales, in nuante electrizante. Indrazneste mai mult si alege sa iesi in evidenta cu un zambet stralucitor si frumos conturat.

Sursa foto: pixabay.com

În articolul

5 produse cosmetice care te vor face sa radiezi pe timp de vara

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x