Adio, lentile de contact! Acesta este regimul care îţi schimbă culoarea ochilor în 8 săptămâni
Publicat pe 09.03.2016 la 09:30 Actualizat pe 09.03.2016 la 10:11
Culoarea ochilor este o trăsătură moştenită genetic, iar ochii negri sau căprui sunt dominanţi la majoritatea oamenilor, pe când ochii de culoare albastră sau verde sunt din ce în ce mai rari şi apar datorită unei gene recesive.
Culoarea ochilor este o trăsătură moştenită genetic, iar ochii negri sau căprui sunt dominanţi la majoritatea oamenilor, pe când ochii de culoare albastră sau verde sunt din ce în ce mai rari şi apar datorită unei gene recesive.
Din fericire, culoarea irisului se poate schimba gradual de la căprui la verde deschis în două luni, dacă adopţi regimul alimentar vegan.
Iată ce alimente trebuie să consumi:
SPANAC
Îți întinerește ochii, iar datorită fierului devin mai strălucitori, În plus, o dietă bogată în spanac este o adevărată comoară pentru piele şi păr.
MIERE
O cantitate mai mare de miere în dietă ta zilnică îţi poate îmbunătăţi culoarea ochilor. Mierea trebuie să fie, însă, organică. Acest produs va da ochilor tăi o nuanţă mai deschisă. Este, totodată, o sursă bogată de zaharuri esenţiale, perfectă pentru sănătate.
FRUCTE ÎN COAJĂ LEGUMINOASĂ
În această categorie intră nucile, migdalele şi alunele. Include-le în dietă şi vei observa o schimbare a culorii irisului. Evită-le, însă, pe cele prăjite, pentru că nutrienţii pe care le conţin au fost distruşi de expunerea la temperaturi ridicate.
ULEI DE MĂSLINE
Uleiul de măsline conţine acid linoleic şi acid oleic, acestea oferind o nuanţă frumoasă şi deschisă culorii irisului.