(P) Beneficiile bijuteriilor in special brățărilor cu cristale, diamante care aduc pozitivitate !

Publicat pe 29.03.2021 la 11:09 Actualizat pe 29.03.2021 la 11:13

Cu toții suntem atrași de aceasta lume a bijuteriilor prețioase si în special in ultima perioada si de bijuteriile cu diverse cristale, oricum ar fi toate ne aduc pozitivitate atunci când le purtăm si abia așteptăm cu toții sa investim.

e-crystals

Pentru ca bijuteriile să fie considerate o investiție, trebuie să vă selectați cu atenție piesele pentru a vă asigura cel mai mare potențial de revânzare sau valoare crescută pe termen lung. Nu orice bijuterie este considerată bijuterie de investiție doar pentru că este făcută din aur. Valoarea principală a bijuteriei constă în valoarea diamantului, care trebuie să aibă anumite criterii pentru a fi adecvat ca piesă de investiții. De asemenea, trebuie să fie realizat dintr-un metal prețios, cum ar fi aurul sau platina și setat cu pietre prețioase fabuloase sau diamante.

Coerența prețurilor aurului de-a lungul timpului și faptul că aurul s-a dovedit a fi rezistent la inflație și un activ real fără risc, îl face o investiție perfectă. Combinați-l cu pietre prețioase de înaltă calitate sau diamante speciale și aveți un câștigător! Haideți sa vedem acum câteva sfaturi despre cum să vă protejați investițiile! Odată ce ți-ai cumpărat o bijuterie perfectă, chiar dacă este posibil să o porți zilnic, este important să știi cum să o protejezi. Există protecția zilnică simplă, în care trebuie să fiți atenți la activitățile pe care le întreprindeți în timp ce purtați inelul sau altă bijuterie. Ar trebui să evitați orice activitate riscantă sau una care implică anumite substanțe care ar putea deteriora piatra, de exemplu. Și atunci când depozitați obiectul, este important să îl depozitați individual într-o cutie sau o pungă moale sau să vă asigurați că are propriul loc în cutia de bijuterii pentru a evita zgârierea.

Apoi, trebuie să luați în considerare protecția articolului pe termen lung și să vă gândiți să cumpărați în cele din urmă un seif, unde să vă puteți păstra bijuteria pe perioade mai lungi sau când nu sunteți acasă. Seiful nu trebuie să fie unul foarte mare, nici măcar un SMA. De-a lungul istoriei, au fost create cristale vindecătoare pentru a valorifica elementele dătătoare de viață ale Pământului și ale universului. În termeni moderni, este o tehnică pseudoștiințică de medicină alternativă care folosește pietre și cristale semiprețioase pentru a vindeca corpul intern. Pietrele naturale, cum ar fi cuarțul, ametistul sau opalele, sunt adesea piese obișnuite. Deși nu există o bază științifică pentru aceste afirmații, există o serie de afirmații care afirmă că aceste tehnici au anumite puteri de vindecare. Aceste pietre sunt adesea folosite pentru a extrage energie negativă, pentru a echilibra energia sau pentru a acționa ca o ancoră în timpul procesului meditativ.

Se știe că fiecare piatră prețioasă are o putere secretă unică pentru a induce vindecarea divină. Această practică datează de secole în urmă, de la Ayurveda indiană la medicamente antice chinezești, precum și la alte câteva civilizații antice. Au făcut brățări cu mărgele cu pietre naturale pe care să le poarte pentru a purta această putere mistică cu ele în fiecare zi. Fiecare brățară avea un element diferit, fie că era vorba de sănătate, prosperitate, curaj, putere, avere sau încredere. Urmează sa trecem împreună prin 5 domenii ale modului în care aceste brățări de mărgele de piatră, bratari barbati e-crystals sau brățări femei sunt benefice pentru dumneavoastră și vă aduc pozitivitate. Nu spune că va vindeca Coronavirusul, dar poate aduce o influență pozitivă în viața ta în aceste vremuri grele. Proprietăți de vindecare.

Credința acestor pietre prețioase naturale care au puteri de vindecare provine din ideea că energia a fost absorbită de piatră de milioane de ani. Prin crearea de brățări cu mărgele pe care oamenii să le poarte, aceste pietre prețioase naturale vor ajuta la crearea unei vibrații cosmice pozitive care va influența foarte mult mintea, corpul și sufletul. Brățările cu margele realizate cu pietre prețioase naturale ajută la crearea vibrațiilor cosmice pozitive care afectează foarte mult corpul, mintea și sufletul. De exemplu, brățara cu mărgele de cuarț trandafir este renumită pentru atragerea iubirii, precum și evocarea acelor sentimente.

O altă piatră frumoasă, care este cunoscută pentru că aduce energii pozitive, precum și protecție spirituală, este brățara cu margele Lapis Lazuli. Se știe că este piatra logicii, a comunicării și a adevărului. Se crede că energia pietrei vă îmbunătățește abilitățile și idealurile comunicative. Nuanțele vibrante de albastru ale pietrei sunt pline de emoții profunde care se leagă de inima ta. Culturile antice foloseau pietre naturale pentru capacitatea lor de a oferi nu numai forță spirituală și boli de luptă. Dar nu cred că acestea vor vindeca coronavirusul. Bolile care se luptă cu puterile conform legendelor sunt mai degrabă pentru vindecarea tulburărilor de tensiune arterială, migrene, afecțiuni cardiace, corpuri reci / calde și așa mai departe, mai degrabă decât bolile virale. Gândiți-vă mai mult la o echilibrare internă a corpului. Teoria din spatele ei este că pietrele naturale au un mod neobișnuit de a calma și armoniza oamenii.

Se știe că pietrele pentru ochi de tigru oferă curaj și conferă persoanei un sentiment de calm. Un stil popular, precum și echilibrarea spirituală a acestor brățări de mărgele de piatră, trebuie să le combine cu argintul despre care se crede că afectează echilibrul hormonal. Aceasta înseamnă că este mai probabil să echilibreze anumite emoții. Vă va fi de folos și dacă vă dați peste un vârcolac. Meditația. În afară de energiile spirituale pe care le oferă piatra. Mărgelele de rugăciune din piatră au fost folosite de secole ca ancoră pentru meditație. Călugării cred că interacționează activ cu mintea subconștientă. Medicii spirituali cred că pietrele măresc fluxul intern de energie al corpului pentru a vă îmbunătăți procesul de meditație. Pietrele naturale plasate pe corpul tău activează și energizează chakrele, mintea și corpul pentru a experimenta o mai mare creativitate și pace interioară.

Pietrele pentru meditație care rezolvă conflictele interioare și îți activează chakrele sunt ametistul, Lapis Lazuli, piatră de lavă, fluorită, ochi de tigru, turcoaz și chihlimbar. Aceste pietre naturale au împământat o persoană prin consolidarea conexiunii cu Mama Pământ. Acționează ca o busolă internă care te ghidează prin forța emoțională de care ai nevoie. Prin echilibrare, precum și prin meditație, vă va ajuta să vă odihniți mai bine noaptea, fiind puterea de a vă sincroniza ritmul circadian.

În articolul

(P) Beneficiile bijuteriilor in special brățărilor cu cristale, diamante care aduc pozitivitate !

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x