Cadoul perfect – rochia de seară pentru petrecerea de Revelion

Publicat pe 17.12.2018 la 09:20 Actualizat pe 17.12.2018 la 09:24

Pretențiile sunt destul de mari când vine vorba de cadourile de sărbători și cu atât mai mult când vine vorba de rochii lungi de seara. Din fericire, există și surse accesibile și bogate în opțiuni, iar aici merită amintit de Dyfashion.

Femeile râvnesc după cadouri, au suflet de copil la astfel de experiențe și așteaptă cu nerăbdare să vadă cu vor fi răsfățate. Adevărul este că un cadou, mai ales unul bine gândit, poate fi în egală măsură și practic. Iar dacă tot se apropie luna cadourilor şi a sărbătorilor, cu nenumăratele petreceri tematice, un cadou perfect ar putea fi o rochie lungă de seară.

Pretențiile sunt destul de mari când vine vorba de cadourile de sărbători și cu atât mai mult când vine vorba de rochii lungi de seara. Acestea sunt ținutele exclusiviste, sunt menite să scoată în evidență notele feminine și dacă mai punem la socoteală că gusturile sunt atât de diverse alegerea este chiar una dilematică. Din fericire, există și surse accesibile și bogate în opțiuni, iar aici merită amintit de Dyfashion.

Rochia lungă, mereu în tendințe

Există anumite stiluri ce nu se vor pierde niciodată printre multitudinea de trenduri ce se înşiruiesc an de an. Printre acestea se numără și rochiile lungi. Acestea au marele avantaj de a fi potrivite pentru orice tip de siluetă, pentru orice femeie, indiferent de înălțime. Desigur, pentru fiecare caz în parte va trebui bine gândit croiul pentru a fi ce trebuie.

Din punct de vedere al lungimii o rochie lungă este evident imaginea eleganței, este un simbol pentru acest dresscode. Având în vedere varietatea la capitolul design, orice femeie se poate declara mulțumită de o astfel de ținută.

În plus, scoate din încurcătură estetică orice femeie. Când nu știe ce să poarte, rochia lungă este de efect.

Rochia lungă, pretențioasă

De regulă, rochia lungă nu este lipsită de atenție către partea de design, aplicații și detalii. În funcție și de stilul dorit, aceasta poate dispune de un șir de volane plasat strategic în zona bustului, în completare fiind vorba de un croi de tip sirenă. O astfel de rochie la Dyfashion se numește Sindy și este deosebită prin stilul minimalist.

Ceva mai sofisticate par să fie rochiile lungi cu pliuri, formă de A și fără crepeu – acea despicătură de-a lungul piciorului. Asta pentru că au acea alură de eleganţă pură și se impun prin însăşi linia neîntreruptă a fustei lungi. Pot însă compensa cu un decolteu de tip V, cu imprimeuri colorate.

Nici catifeaua nu ar trebui omisă. Acest tip de material este vedetă a sezonului, este chiar timpul său perfect de a fi etalat. În varianta unei rochii lungi catifeaua nu mai mare nevoie de alte artificii pentru că iese automat în evidență, prin strălucirea sa, prin textura sa bogată și lucioasă. Iar o rochie din catifea nu doar că este absolut elegantă, însă și atemporală, practic acel gen de ținută pe care orice femeie ar trebui să o aibă în garderobă.

Reține

O rochie de seară și mai ales una lungă poate că nu este atât de greu de ales, pe baza considerentelor vizuale. Însă contează în ce măsură se potrivește destinatarei. Fie îi faci surpriza în avans și îi lași mână liberă să aleagă ceva potrivit – o va încânta ideea că poate să își construiască ținuta pentru petrecerea de sărbători – fie riști, mizezi pe propriile gusturi, dar te axezi pe servicii care să îți permită să schimbi produsul în cazul în care este nevoie. Descoperă la Dyfashion colecțiile de rochii și verifică disponibilitatea lor, atât la achiziție, cât și în caz de schimbare.

În articolul

Cadoul perfect – rochia de seară pentru petrecerea de Revelion

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x