Care sunt beneficiile apei micelare asupra tenului?

Publicat pe 02.08.2018 la 10:14 Actualizat pe 02.08.2018 la 10:54

Apa micelara este solutia recomandata de numeroasi dermatologi care poate elimina toate urmele de machiaj, sebum si alte impuritari, fara a agresa sau irita tenul, buzele si conturul ochilor.

Ce este apa micelara?

Apa micelara este solutia recomandata de numeroasi dermatologi care poate elimina toate urmele de machiaj, sebum si alte impuritari, fara a agresa sau irita tenul, buzele si conturul ochilor. Impreuna cu toate infredientele de origine naturala, apa micelara ofera pielii sensibile efectul calmant si contribuie la hidratarea si regenerarea acesteia pana in profunzimea porilor.

Apa contine particule sferice microscopice numite miceli. Acestea formeaza structuri care imita membrana celulara a pielii, care au rolul de a elimina murdaria de la nivelul tenului lasand pielea curatata si revigorata. Agentii de curatare capteaza distrug substantele grase (care nu pot fi indepartate doar cu ajutorul apei normale) si asigura functionarea naturala a pielii.

Cum actioneaza apa micelara si ce efect are la nivelul structurii fetei?

Cum si cand poti utiliza apa micelara?

Asa cum am mai precizat, odata ce alegi sa folosesti apa micelara nu vei mai avea nevoie de niciun alt demachiant. Pe langa solutia in sine, o sa mai ai nevoie de cateva dischete din bumbac.

Zona ochilor este mult mai sensibila, asadar atunci cand te vei demachia nu agresa genele si efectueaza miscari circulare, curatand mascara aplicata, de la radacina si pana la vrafuri. Tenul trebuie curatat in profunzime, deci aplica apa micelara atat pe frunte cat si pe obraji, respectiv barbie. Efectueaza intregul proces cu miscari circulare, delicate si fii atenta la nari si zona gatului, deoarece sunt zone unde in care machiajul se acumuleaza destul de mult. Nu uita de buze! Acestea au si ele nevoie de ingrijire, asadar indeparteaza urmele de ruj si asigura-le si lor o hidratare optima.

Pentru a beneficia de un ten perfect curatat, luminos si lipsit de impuritati, utilizeaza apa micelara de doua ori pe zi, atat dimineata cat si seara. In plus, utilizata cu regularitate, ea te va ajuta sa mentii aspectul frumos si sanatos al tenului vreme indelungata. Transforma acest procedeu intr-o rutina zilnica si cu siguranta vei avea parte de efecte garantate, atat pe moment, dar mai ales in timp.

Sursa foto: pexels.com

În articolul

Care sunt beneficiile apei micelare asupra tenului?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x