Ce ai de facut pentru a beneficia mereu de un ten cu aspect luminos?

Publicat pe 02.07.2018 la 17:25 Actualizat pe 02.07.2018 la 17:30

Bucurandu-se de un foarte mare succes pe plan international, produsele cosmetice coreene au lansat trenduri si continua sa aiba un ritm ascendent, creand noi oportunitati si, totodata, stimuland inovatia.

Inca din cele mai vechi timpuri, femeile au fost in permanenta preocupate de modul in care arata, dar si de modalitatile diverse de a se ingriji. O vorba arhicunoscuta ne aminteste constat ca frumusetea vin din interior. Evident ca, din acest aspect profund analizat, reies o sumedenie de criterii si factori care influenteaza direct modul in care ne raportam la conceptul de frumusete, care, de altfel, este foarte subiectiv.

Insa, ingriijirea pielii si aspectul sanatos al acesteia se obtine cu multa atentie, in fiecare zi. Si fara doar si poate include deopotriva obiceiurile noastre cotidiene, alimentare, si, nu in ultimul rand, pe cele de odihna. Tenul perfect este dorit de orice femeie, iar asta putem afirma cu certitudine, insa mai mult decat atat putem spune ca pastrarea acestuia cat mai tanar, vreme indelungata, este o dorinta la fel de fireasca.
Suntem supusi comparatiilor si asta ne impulsioneaza si ne indeamna sa ne raportam la reusitele celor mai buni decat noi, ori poate doar ceva mai experimentati.

Cultura coreana confera o mare importanta atingerii unui ideal de frumusete

Bucurandu-se de un foarte mare succes pe plan international, produsele coreene au lansat trenduri si continua sa aiba un ritm ascendent, creand noi oportunitati si, totodata, stimuland inovatia. Pentru ca promoveaza un tip de frumusete naturala, pura, ele introduc concepte noi privind ritualurile de frumusete (cei 10 pasi ai rutinei de infrumusetare) si utilizeaza tehnologia de fermentare cu ingrediente deosebite.
Daca cel putin ti-am starnit curiozitatea, poti comanada si tu cosmetice coreene pe authentic-plaza.ro si in timp, cu siguranta vei remarca diferentele.

Pe langa produse de foarte buna calitate, specialistii in frumusete indeamna sa introducem ritmul de viata cateva reguli de aur care sunt conforme stilului si varstei si se pot adapta rapid personalitatii si mediului in care activam.
Iata la ce trebuie sa mai ai grija daca iti doresti un ten luminos, vreme indelungata:

  1. Controleaza alimentatia si consuma produse care iti asigura suportul nutritional de care ai nevoie. Nu uita de vitamine si minerale si consuma cat mai mult peste, ulei de masline si nuci. Toate contin acizi grasi Omega 3, esentiali tenului tau pentru un aspect curat si luminos.
  2. Odihneste-te eficient, cel putin 8 ore pe noapte, si creeaza un ambient placut inainte de culcare. Somnul corect este cel care ajuta negresit la regenerarea pielii.
  3. Hidrateaza-te corespunzator cu apa plata si adauga in ea, daca iti place, si lamaie. Citrice au proprietati miraculoase atat pentru ten, cat si pentru corp si pentru digestie.
  4. Renunta la fumat, alcool, solar si bronzul fara factor de protectie. Nu te expune la soare in intervalele nepotrivite, caci pe langa faptul ca este nociv, soarele iti poate lasa pete si urme inestetice la nivelul tenului.
  5. Exfoliaza tenul si utilizeaza produse specifice care te ajuta sa indepartezi stratul de celule moarte de la suprafata lui.
  6. Demachiaza-te corect in fiecare seara si dimineata, aplica tonic sau o apa micelara, iar apoi hidrateaza-te cu o crema buna de zi.
  7. Consuma citrice. Acestea au vitamina C, esentiala pentru luminozitatea tenului.
  8. Ai grija la igiena si evita sa atingi fata prea des, mai ales daca in prealabil nu te-ai spalat pe maini.
  9. Curata si dezinfecteaza constant pensulele, buretii si aplicatoarele pentru fardurile din trusa de machiaj.
  10. Aplica masti saptamanal si mergi la un centru de ingrijire profesionala macar o data pe luna.


Sursa foto: pixabay.com

În articolul

Ce ai de facut pentru a beneficia mereu de un ten cu aspect luminos?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Aroganţa fiului românului care e coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai. Apariţie de sute de mii de euro în Bucureşti
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x