Ce bijuterii se poartă în 2020? – 5 bijuterii pe care trebuie să le ai

Publicat pe 06.07.2020 la 11:11 Actualizat pe 06.07.2020 la 11:22

profimedia

Anul acesta, desi începutul părea promițător, din martie lucrurile au luat o întorsătură neașteptată și parcă nimănui nu i-a mai stat gândul la tendințele în modă. E dificil să te asortezi când trebuie să porți și mască. Cu toate acestea, la cumpărăturile online femeile nu renunță niciodată. Printre preferințe s-au aflat comenzile de haine noi și bijuterii.

În 2020 bijuteriile subtile par a fi de domeniul trecutului. Bineinteles, acestea depend și de stilul tău. Pe catwalk au fost promovate bijuteriile mari și solide. Iată ce bijuterii se poartă în 2020.

Ce bijuterii se poartă în 2020?

1.Perle

Cu siguranță ai umblat prin caseta de bijuterii a bunicii și ai găsit la un moment dat niște perle care te-au încântat. Trebuie să știi că perlele la modă în 2020 nu seamănă cu acelea. Anul ăsta se poartă perlele cu forme neregulate.

2.Scoici

Bijuteriile cu scoici sunt preferate în special vara, fiind în tendințe de mai mulți ani. Cu toate acestea, în 2020 se poartă scoicile mari, aproape exagerate.

3.Un singur cercel

Pentru că găsirea acelui “the one” a fost mereu o muncă dificilă, la fel este și în cazul cerceilor. Purtarea unui singur cercel, cu o formă și culoare inedită, care să complimenteze ținuta pe care o porți, te-ar putea ajuta să-ți reinventezi stilul. De asemenea, poți alege să porți cercei diferiți, poate unul supradimensionat în pereche cu unul mic.

4.Bijuterii florale

Cele mai potrivite și feminine bijuterii sunt cele cu motive florale, care subliniază latura ta romantică și diafană. Alege bijuteriile boho chic din flori hiperrealiste sau pe cele cu flori din sticlă sau porțelan. Mixurile de texturi și materiale vor reprezenta piesa de rezistență a oricărei ținute simple de vară.

5.Choker din lanț gros

În acest sezon, chockerele din lanțuri groase, cu influențe din anii ’90, sunt din nou la modă. Acestea sunt perfecte pentru a fi purtate seara, cu o ținută de vară. Poți alege combinații cu elemente din aur și argint sau unul mai mare și mai gros și altul mai subțire și poate mai strălucitor.

CITEȘTE ȘI

Cum îți alegi hainele în funcție de forma corpului?

Coafuri 2020 – 5 coafuri simple la modă în 2020

În articolul

Ce bijuterii se poartă în 2020? – 5 bijuterii pe care trebuie să le ai

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x