Ce COAFURI se poartă în această toamnă. ASTEA sunt trendurile sezonului!

Publicat pe 30.08.2016 la 12:29 Actualizat pe 30.08.2016 la 14:25

Toamna bate la ușă, motiv pentru care am consultat specialistul pentru a vedea ce se poartă în materie de hairstyle. Specialistul Cristi Pascu ne-a recomandat câteva coafuri, la care putem să apelăm cu încredere în noul sezon.

Toamna bate la ușă, motiv pentru care am consultat specialistul pentru a vedea ce se poartă în materie de hairstyle. Specialistul Cristi Pascu ne-a recomandat câteva coafuri, la care putem să apelăm cu încredere în noul sezon.

De la noduri, ca element de noutate în preferințele doamnelor, la coafuri cu influență retro, desprinse parcă din filmele de epocă, iată ce recomandă specialistul.

Împletituri și noduri
“În acest sezon, laitmotivul este “back în time” și la mare căutare sunt împletiturile. Se poartă părul ușor romantic, accesorizat cu agrafe sau bentițe cu iz antic, prezente acum în colectile unor case de modă cunoscute. Pentru femeile cu păr lung se poartă coafurile pe bază de noduri. Vorbim despre un nod mare, la spate, sau despre noduri făcute dintr-o șuvița, asta pentru femeile care își doresc coafuri mai moderne și mai avangardiste”, declară Cristi Pascu.



Beach Waves

“Femeilor cu părul mai scurt le recomand “beach waves” sau acele cute retro, întâlnite foarte mult la doamnele din perioadă interbelică. Acest tip de coafură conferă un aer misterios posesoarei”, continuă Cristi Pascu.

Cărarea exagerată pe stânga sau dreaptă

“Doamnele cu păr lung pot opta pentru cărările mult date într-o parte, care pun foarte bine în evidența o rochie prețioasă și conferă întregii apariții un plus de dramatism. Acestea sunt genul de coafuri de Oscar, când părul este dat foarte mult într-o parte, cu o cărare exagerată pe dreaptă sau pe stânga. Va puteți coafa așa la o premieră de film sau la o seară de gală de la Operă, când etichetă impune o rochie de seară elaborată, cu decolteu adânc și cu umerii goi”, mai declară Cristi Pascu.

Cristi Pascu este unul dintre cei mai experimentați hairstylisti din România, pe mâinile responsabil pentru coafurile mai multor vedete din România, printre care și Carmen Brumă, Iuliana Tudor și Adina Buzatu. Cristi Păscu este fondatorul “Academiei de Coafură Cristi Pascu” ce se pregătește acum pentru a patra serie de cursuri.

În articolul

Ce COAFURI se poartă în această toamnă. ASTEA sunt trendurile sezonului!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x