Ce culori li se potrivesc blondelor?

Publicat pe 22.07.2020 la 17:23 Actualizat pe 22.07.2020 la 18:03

Fie că ești blondă natural, vopsită sau intenționezi să alegi o nuanță de blond la următoarea vopsire, trebuie să înveți ce culori poți purta pentru a te pune în evideță. De asemenea, de reținut faptul că subtonul pielii tale contează foarte mult în alegerea nuanței de blond, respectiv culorilor pe care le porți. Dacă subtonul tău este cald, recomandat ar fi să-ți alegi un blond cald, blond miere și blond căpșună. În cazul în care ai un subton rece, blondul rece, glaciar e perfect pentru tine. Blondul rece e reprezentat în general de celebrul blond platinum. Subtonului neutru i se potrivesc atât nuanțele de blond cald, cât și cele de blond rece.

Ce culori li se potrivesc blondelor

Bejul

Bejul este o culoare de tranziție pentru blonde, indiferent de nuanța de blond, fiind derivat din paleta de galben. Nu ai cum să dai greși cu bejul, dar de reținut este faptul că nu vei ieși în evidență purtând acestă culoare, îți va oferi mai mult un look neutru, de trecere.

Blond cald

Persoanele cărora le stă bine cu blond cald au cel mai probabil o carnație caldă, se bronzează ușor, îți transmit senzația de căldură prin subtonul pe care îl au. Acestor femei li se potrivesc culorile calde, tot ce derivă de la nuanța primară roșu, precum: roz, mandariniu, portocaliu, galben, galben pal etc.

Culorile reci pe o femeie cu părul blond cald vor crea o discrepanță mare între zona capului și restul corpului și vor da senzația de oboseală, îmbătrânire.

Blond rece

La polul opus avem persoanele cu un subton rece, care se pot bucura de o imagine de porțelan în momentul în care decid să apeleze la un blond galciar. Rece la rece trage, mai exact la culorile reci, o femeie cu un ten lăptos va fi pusă întotdeauna în valoare de albastru, bleu, verde, lila, mov etc.

Atenție la un lucru însă, toate culorile menționate mai sus se pot bucura de un subton cald, deși ele sunt culori reci la bază, și invers. De exemplu, roșul poate să fie atât cald, cât și rece. Cum? Prin adăugarea unei nuanțe de albastru în roșu, acesta devine roșu rece. Roșul cald se obține prin amestecul cu o nuanță de galben.

Culorile calde pe o femeie cu un subton rece îi creează un mare disconfort, deoarece o arată mult mai palită decât este de fapt, prin constrastrul de cald cu rece.

CITEȘTE ȘI

Cum știi ce subton are pielea ta?- 5 metode de a afla

Cum alegi balsamul de păr potrivit pentru tine?

În articolul

Ce culori li se potrivesc blondelor?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x