Ce făcea Audrey Hepburn să arate așa de bine. Iată câteva dintre secretele ei

Publicat pe 05.03.2020 la 10:29 Actualizat pe 05.03.2020 la 15:04

Audrey Hepburn era o actriță britanică, recunoscută drept icon în materie de film și fashion. Actrița rămâne și în zilele noastre un model de eleganță și feminitate. Frumusețea ei naturală a clasat-o printre cele mai frumoase femei din lume, iar simplitatea a fost întotdeauna criteriul ei de bază.

Audrey Hepburn, Roman Holiday 1953

instagram/audrey hepburn

Audrey Hepburn era o actriță britanică, recunoscută drept icon în materie de film și fashion. Ea rămâne și în zilele noastre un model de eleganță și feminitate. Frumusețea ei naturală a clasat-o printre cele mai frumoase femei din lume, iar simplitatea a fost întotdeauna criteriul ei de bază.

Audrey Hepburn a dat nu numai un exemplu al frumuseții exterioare, ci și unul al bunătății și generozității: ‘’Pentru a avea buze frumoase, vorbește cu bunătate”.

Într-un interviu pentru Yahoo, fiul său, Luca Dotti, vorbește despre câteva dintre secretele miraculoase ale mame sale, cu ocazia lansării cărții "Audrey at Home: Memories of My Mother’s Kitchen’’ în 2015.

Prima sa regulă în ceea ce privește îngrijirea este hidratarea.

Ea susținea că hidtratarea ajută la regenerarea pielii și la curățarea celulelor. Nimic mai simplu. Tenul actriței era tot timpul impecabil, dovadă că acest proces are efecte reale.

Pasul următor: dieta alcătuită din cartofi. Da, ai auzit bine. Fiul său i-a dezvăluit această preferință culinară: ‘’Cartofii erau pentru ea ca untul și pâinea’’. Sărac în grăsimi, cartoful are multă vitamina C, antioxidanți și magneziu, toate acestea contribuind la efectul de strălucire a pielii.

Fructele și legumele de sezon nu lipseau din meniul ales de Audrey Hepburn. Tot fiul său vorbește despre obiceiul pe care aceasta îl avea, acela de a merge în piață în căutare de fructe și legume proaspete. Pe timpul iernii, se orienta către fructele și legumele bogate în minerale și vitamina C. Vara se aproviziona cu acele legume și fructe zemoase, care conțin multă apă.

Ce mai făcea frumoasa actriță pentru a-și menține echilibrul în viață? Era mândră de vârsta ei.

“Nu se temea deloc de fapul că va îmbătrâni. Desigur că existau momente în care se plângea de ridurile care îi apar sau de părul alb, dar reușea să se bucure de anii de bătrânețe’’, a spus Luca.

Audrey nu era fana produselor din carne, însă nu a renunțat la carne definitiv. Totuși, o consuma în cantități mici. ‘’Consuma carne, dar foarte puțină, în porții mici’’.

Genele ei sunt marcă înregistrată

Pentru a obține efectul fals al genelor fără prea mult chin, makeup artistul starului, Alberto De Rossi, îi definea genele cu pensete, înainte de a aplica rimel. Genele sale au devenit propria semnătură, obișnuind să folosească un truc foarte simplu ce a devenit celebru.

Moștenirea sa are miros de Givenchy

Parfumul iconic Interdit de la Givenchy a fost realizat în 1957 cu vedeta de la Hollywood, fiind numit după exclamația sa, „Mais je vous l’interdis” (dar ți-am interzis), atunci când parfumul urma să fie vândut.

Pe Audrey Hepburn o puteți urmări în rolul său din ’’Breakfast at Tiffany’s’’ pentru care a primit premiul Oscar, duminică de la 20:00 la Happy Channel.

În articolul

Ce făcea Audrey Hepburn să arate așa de bine. Iată câteva dintre secretele ei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x