Ce produse de ingrijire nu trebuie sa iti lipseasca in aceasta primavara?

Publicat pe 03.07.2018 la 10:25 Actualizat pe 03.07.2018 la 11:03

Hidratarea este importanta pentru fiecare organism viu. Apa are proprietati miraculoase, stabileste calitatea microbiologica si totodata ajuta la pastrarea elasticitatii vaselor de sange.

Primavara capata multiple forme in imaginatia fiecareia dintre noi. Sarbatorind culorile vibrante, machiajul aduce abordari extrem de feminine si delicate. Buzele, ochii si obrajii sunt accentuati in culori pastelate de sezon: verde crud, roz si piersica, iar indrazneala intregeste imaginea femeii din sezonul primavara/vara 2018.

Un nou sezon inseamna asumare si dedicare pentru o alta etapa de ingrijire, adaptata temperaturilor mai ridicate. Asadar, subliniem ca pielea hidratata si luminoasa confera intotdeauna un aspect mai tanar si stralucitor.

Hidratarea este importanta pentru fiecare organism viu. Apa are proprietati miraculoase, stabileste calitatea microbiologica si totodata ajuta la pastrarea elasticitatii vaselor de sange. Prin urmare, profesionistii in domeniul cosmetic inteleg foarte bine acest lucru, iar azi majoritatea compusilor din cosmetice sunt naturali si faciliteaza echilibrarea nivelurile de PH, permitand proprietatilor miraculoase sa intervina activ in piele.

Iata o lista de produse cosmetice si de ingrijire care ar trebui sa se gaseasca si pe lista ta:

  1. Cosmeticele Andalou Naturals nu folosesc organisme modificate genetic si în prezent sunt brandul numarul 1 de ingrijire naturala a pielii din SUA. Transformand ceea ce este mai bun din natura in produse eficiente, formulele de ingrijire a pielii, parului si corpului imbina ingredientele naturale si organice. AntioxidanIi puternic bioactivi activeaza regenerarea celulara si a incetinesc procesul de imbatranire. Incearca si tu cateva produse si cu siguranta vei vedea diferanta!
  2. Mastile de par si fiolele nutritive pentru par redau aspectul natural si imbogatesc firul in profunzime cu substante hranitoare. Nu este nimic mai potrivit pentru un par iesit dintr-un anotimp rece, decat o crema de tip masca destinata hranirii, fortifierii lungimilor si care accelereaza si cresterea. Aplica aceaste masti o data pe saptamana sau de doua ori daca situatia o impune, si cu siguranta vei observa rezultate in timp scurt.
  3. Uleiurile esentiale (din extract de cocos, migdale dulci, jojoba) pentru corp ajuta pielea sa aiba un aspect sanatos. De acest aspect e ideal sa te ingrijesti pe tot parcursul vietii si nu uita ca trebuie sa complezi armonios procesul si cu alte elemente importante precum: alimentatia, insusirea unui ritm de viata echilibrat, relaxare, energie pozitiva si mai ales, odihna suficienta.
  4. Crema pentru fata de zi este bogata in antioxidanti si ofera protectie impotriva razelor de soare. Ea poate fi utilizata ca baza pentru machiaj si hidrateaza pielea, ajutand-o sa-si mentina elasticitatea si stralucirea.
  5. Crema pentru fata de noapte spre deosebire de cea pentru zi are o consistenta mult mai grasa, asadar este ideala daca ai un ten uscat. Ea ajuta la regenerarea celulelor si stimuleaza producerea de colagen, evitand procesul de imbatranire.

In final, nu uita ca pielea noastra, in general, traieste in echilibru cu natura. Mentinerea radianta si stralucitoare incepe din vreme si sa dezvolta diferit pentru fiecare etapa de varsta. De aceea, formulele de tratare au nevoie sa isi dovedeasca eficacitatea in timp pentru a oferi rezultate vizbile si durabile.

Retine ca exista cel putin un nou mod la indemana de a intineri si hidrata natural pielea, asadar totul se rezuma la o chestiune de alegere si intelegere corecta a mecanismelor.

Sursa foto: pixabay.com

În articolul

Ce produse de ingrijire nu trebuie sa iti lipseasca in aceasta primavara?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x