Ce tunsori se poartă vara aceasta. TOP 5 trenduri pentru păr în sezonul estival

Publicat pe 24.05.2017 la 06:46 Actualizat pe 24.05.2017 la 06:50

Sfaturi pretioase de la hairstylist!

Vara acestui an aduce cu sine o serie de noutăți în ceea ce privește coafurile. Hairstylistul Cristi Pascu ne spune care sunt tendințele în sezonul cald, exemplificând în ce mod ne putem tunde, coafa sau vopsi pentru a fi la modă.

Coafurile Pixie
“În cazul femeilor care au sau vor părul scurt se poate apela la coafura de tip Pixie. Scurt și chiar exagerând puțin. Vă puteți rade pe lateral sau la spate pentru un plus de avangardism”, spune Cristi Pascu.

Bobul texturizat
“În cazul femeilor care au părul mediu, bobul texturizat este coafura vedetă. Acesta poate fi mai mult sau mai puțin lung, însă foarte franjurat la vârfuri pentru a permite versatilitate. Poți să-l aranjezi drept, să-i dai volum, poți să-i faci bucle gen beach waves, care se poartă și în această vară”, adaugă specialistul.

Wet Look
“Aceasta este o coafură cool, simplă și spectaculoasă, care nu necesită un efort deosebit. Este recomandată în special femeilor cu păr mediu sau lung. Ai nevoie de o cremă de păr, un gel și un fixativ puternic. Coafura wet look va fi vedetă anul acesta la petrecerile de pe plajă, fie că sunt ele pe timp de zi sau noaptea în club”, spune Pascu.

Împletiturile
“Sunt mereu în vogă, însă totul depinde de cantitatea și calitatea părului. Se poartă nodurile sau coada de cal în variațiuni, de la o coafură de zi la una de seară”, explică specialistul

Blond și arămiu
“Atunci când vorbim despre nuanțe, sezonul cald este mult mai darnic. Putem merge de la un blond platinat, alb sau gri pentru cele care vor să fie în tendințe, la un arămiu închis pentru femeile care vor să fie în ton cu sezonul estival, dar preferă o nuanță mai domestică”, declară Cristi Pascu.

Cristi Pascu este unul dintre cei mai experimentați hairstyliști de la noi, inițiatorul concursului “Cel mai bun hairstylist din România” și al “Academiei de Coafură Cristi Pascu”, prin care descoperă și lansează noi talente în industria frumuseții.

În articolul

Ce tunsori se poartă vara aceasta. TOP 5 trenduri pentru păr în sezonul estival

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x