Rapunzel va fi geloasă: păr lung şi frumos în șase pași! Pe câți îi urmezi cu sfințenie?

Publicat pe 12.07.2016 la 17:32 Actualizat pe 12.07.2016 la 17:57

Aici ai câteva trucuri care te vor ajuta să-ţi păstrezi podoaba capilară sănătoasă şi să te asiguri că va atrage toate privirile.

Dacă visezi la un păr absolut superb, iată câteva trucuri care te vor ajuta să îl obţii.

1. Tunde-l des - tunde doi-trei centrimetri în fiecare lună pentru a te asigura că îţi menţii podoaba capilară frumoasă şi sănătoasă.


2. Îngrijeşte-ţi scalpul - foloseşte măcar o dată pe săptămână o mască pentru păr, cu uleiuri esenţiale, precum cel de avocado sau cel de nucă de cocos şi masează-ţi bine pielea capului. Astfel iţi vei hrăni scalpul în profunzime şi vei pune bazele unui păr frumos şi sănătos.


3. Foloseşte şampon uscat - dacă nu vrei să te speli prea des, o idee bună este să foloseşti şamponul uscat. Acesta e mult mai blând cu părul spre deosebire de cel tradiţional, care îndepărtează şi uleiurile naturale de pe păr odată cu murdăria.


4. Conferă-i volum - după cum ştii, părul lung e greu şi fără un produs care să-i dea volum, acesta tinde să se ploştească. După fiecare şamponare, masează o cantitate de spumă de mărimea unei caise la rădăcini, cât încă sunt ude, pentru un plus de volum. Nu alege însă produse extra strong, pentru că tind să îngreuneze părul.


5. Evită ruperea din timpului somnului - pentru a evita ruperea firelor de păr din timpul somnului, încearcă să optezi pentru prinderea părului într-o coadă împletită.


6. Nu uita vitaminele - fotomodelele iau vitamina B7 pentru a avea părul strălucitor. Studiile clinice au demonstrat că această vitamină alungeşte foliculele de păr, ceea ce grăbeşte creşterea acestuia.

În articolul

Rapunzel va fi geloasă: păr lung şi frumos în șase pași! Pe câți îi urmezi cu sfințenie?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • la 16:19
Celebra actriță Erika Buenfil mărturisește că a fost implicată în diverse rivalități de-a lungul carierei
Happy People • la 14:34
Transformarea spectaculoasă a lui Daniel Arenas. Cum arată acum actorul din "Maricruz"
Happy People • la 12:51
Dovada că poate să strălucească chiar și atunci când poartă mască de protecție. Cum s-a pozat Thalia
Happy People • la 11:20
Gabriel Soto, cele mai recente declarații despre relația cu Irina Baeva. Actorul a decis să spună lucrurilor pe nume
Happy People • ieri la 14:53
Serialul fenomen “Orfanii unei Națiuni” câștigă Premiul Emmy pentru cea mai bună telenovelă
Happy People • ieri la 11:28
Pare o ținută banală, până vezi cu ce este încălțată. Marlene Favela, într-o pereche de cizme pe care orice femeie și le dorește în garderobă