Cum poți purta pantaloni de damă la început de toamna? Plus 5 recomandări de produse excelente!

Publicat pe 28.08.2020 la 13:59 Actualizat pe 28.08.2020 la 14:12

Doar câteva zile ne mai despart de venirea oficială a toamnei și probabil ai început să cauți idei de ținute pentru acest anotimp și să îți verifici garderoba.

Cum poți purta pantaloni de damă la început de toamna? Plus 5 recomandări de produse excelente!

Cum poți purta pantaloni de damă la început de toamna? Plus 5 recomandări de produse excelente!

unsplash

Doar câteva zile ne mai despart de venirea oficială a toamnei și probabil ai început să cauți idei de ținute pentru acest anotimp și să îți verifici garderoba. Toamna această, îți recomandăm să porți cât mai multe ținute în care să incluzi pantaloni, iar în continuare îți vom da câteva idei. Poți comandă pantaloni de dama de pe trendland.ro și astfel vei scapă de grijă mersului în magazine.

Fiecare doamna și domnișoară ar trebui să aibă în garderoba cel puțîn o pereche de pantaloni negri. Aceștia se potrivesc cu orice tip de bluza și pot fi integrați în orice fel de ținută (elegantă, office, casual, chic, sporty-chic și așa mai departe). Din acest motiv, îți recomandăm o pereche de Pantaloni conici negri. Aceștia au talia înalta, sunt confecționați din bumbac satinat și au o lungime de 7/8.

Că idee de ținută de birou, poți alege o varianta clasică: o bluza deosebită albă (cu mâneci bufante sau cu panglici care se leagă la gât în formă de fundă supradimensionată), un sacou subțire simplu, negru și o pereche de pantofi stiletto (de preferat tot negri, însă poți alege și o pereche nude).

Fără îndoială, una dintre cele mai frumoase culori pentru vara și pentru începutul de toamna este galbenul muștar. Acesta se potrivește cu succes atât în ținutele vaporoase de vara, asortându-se perfect cu verdele specific acestui anotimp și se poate integra cu succes în ținute de toamna. Sugestia noastră este o pereche de Pantaloni conici muștar.

Acești pantaloni se pot integra cu succes în ținute vesele, așa că nu îți fie teamă să alegi o bluza cu imprimeu (floral sau abstract) în nuanțe care să se asorteze galbenului muștar, o pereche de pantofi nude (fie cu toc, fie cu talpa joasă) și un cardigan care se strânge la spate pentru a accentua talia.

Dacă vorbim despre culori pentru toamna, ideală este și nuanță de bordo. Acestea se potrivește în special în ținute elegante sau în ținute pentru birou. Nu trebuie să îți fie teamă că nu o vei putea asorta cum trebuie. Recomandarea noastră este o pereche de Pantaloni conici bordo cu buzunare.

Cel mai simplu este să integrezi această pereche de pantaloni într-o ținută office: o bluza albă (fie simplă, fie cu un imprimeu negru și discret), o pereche de pantofi într-o nuanță de bordo și un sacou gri în carouri discrete.

În zilele răcoroase, suntem siguri că îți vei dori o pereche de pantaloni comozi, care să îți țină de cald, dar fără să fie groși. În acest sens, îți recomandăm o pereche de Pantaloni conici din stofă pepit. Acest tip de stofă nu se va demoda prea curând, deoarece arată superb și schimbă total orice ținută.

Pentru a nu da greș, integrează acești pantaloni într-o ținută compusă dintr-o pereche de pantofi negri, o cămașă albă, neagră sau bleumarin și un sacou supradimensionat într-o nuanță de gri închis.

Nu în ultimul rând, îți recomandăm și o pereche de Pantaloni bleumarin cu carouri fine negre, care pot fi integrați chiar și în ținute casual. Aceștia au buzunare oblice funcționale în față și buzunare aplicate pe spate, sunt confecționați din stofă subțire și au o talie înalta cu elastic.

Datorită culorii și croielii acestei perechi de pantaloni, îi poți asorta aproape cu orice. Îi poți purta alături de o pereche de botine, o maleta și un cardigan maro într-o nuanță camel.

Sperăm că ți-au plăcut sugestiile noastre de pantaloni, dar și ideile de ținute pentru toamna!

Sursă foto: unsplash.com

În articolul

Cum poți purta pantaloni de damă la început de toamna? Plus 5 recomandări de produse excelente!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x