Look fabulos, contra cronometru! Cum să îți aranjezi părul dimineața, în timp record

Publicat pe 09.11.2016 la 09:40 Actualizat pe 09.11.2016 la 09:25

Aranjarea parului la sa salon este simpla, dar nu intotdeauna la indemana. Avem pentru tine solutii contra cronometru, pentru diminetile in care trebuie sa te descurci singura.

hepta.ro

Dacă vrei să ai un look spectaculos, pe lângă îngrijirea facială și organizarea unei garderobe în pas cu moda, trebuie să acorzi la fel de multă atenție podoabei tale capilare. Părul are mereu nevoie de îngrijire și trebuie aranjat în permanență pentru că un aspect neîngrijit denotă neatenție și îi poate determina pe cei care te privesc să își schimbe părerea despre tine. Din nefericire, nu orice soluție este întotdeauna potrivită pentru tine și podoaba ta capilară. În funcție de culoare, lungime și tipul părului, modalitatea prin care trebuie să acționezi în astfel de situații este diferită.

Totuși, ce e de făcut în zilele în care ești nevoită să îți aranjezi părul contra cronometru? Într-adevăr, poți apela oricând la un salon profesionist, iar specialistul îți va găsi cea mai potrivită coafură. Totuși, vizita zilnică într-un astfel de loc este imposibilă, așa că trebuie să înveți să te descurci singură, cel puțin din când în când. Tocmai din acest motiv, avem pentru tine câteva soluții rapide, care să te ajute să-i dai de cap părului, chiar și în cele mai scurte dimineți:

Soluții rapide pentru părul creț

Dacă ai fost înzestrată cu un păr bogat, plin de volum și creț, probabil găsești aranjarea părului drept una dintre cele mai dificile sarcini pe care trebuie să le îndeplinești zilnic. Deși nu crezi, există soluții rapide chiar și pentru cele mai buclucașe bucle.

Trucuri aranjarea parului cret

Sursă foto: hepta.ro

Din exterior, părul creț arată simplu de îngrijit și pare întotdeauna coafat. Cu toate acestea, lucrurile nu sunt atât de simple, iar posesoarele unei astfel de podoabe capilare știu deja asta. Dacă te numeri printre ele, ar trebui să transformi uscătorul de păr cu difuzor și placa termică în principalele tale arme. Poți să scapi rapid de coafarea părului cu o tunsoare în scări, care te va ajuta să ții în loc buclele răzlețe, iar dacă după fiecare spălare aplici o mască de păr sau un balsam special, lucrurile nu vor mai fi așa groaznice în dimineața următoare. Bineînțeles, poți apela cu încredere și la produse cosmetice speciale pentru părul creț, cum ar fi spuma pentru volum și spray-ul protector, deoarece acest tip de păr este mult mai fragil, așa că are nevoie de tot ajutorul existent.

Trucuri aranjarea parului cret

În cazul în care rămâi fidelă stilului tău caracteristic, nu trebuie să îți lipsească din casă un uscător de păr cu difuzor (138 lei) și o spumă de păr pentru bucle și volum (14,99 lei). Pentru zilele în care vrei să încerci ceva diferit, nu uita să ai la îndemână și o placa de păr cu afișaj electronic (252 lei) și un spray pentru protecție termică (14,99 lei).


Soluții rapide pentru părul drept

Cu toate că pare mai simplu, este la fel de dificil să ții în frâu un păr drept, lipsit de volum și cu tendință de îngrășare. În acest caz, problemele principale sunt atât la nivelul scalpului, dar și pe toată lungimea firului de păr.

Trucuri aranjarea parului drept

Sursă foto: hepta.ro

Părul drept nu este drept în adevăratul sens al cuvântului, ci are adesea o formă neregulată și tendința de a se îngrășa. Recomandat este să eviți băile cu apă fierbinte, deoarece ele afectează teribil scalpul și îl determină să elibereze anumite secreții. Dacă înlocuiești apa fierbinte cu una călduță, părul se va aranja mult mai ușor. Un alt pas important este pieptănarea, care trebuie făcută cu o perie rotativă, deoarece ea reușește să descurce părul fără să-l rupă și îl face mult mai ușor de coafat. Nu uita nici de produsele cosmetice. Fixativul și spray-ul pentru strălucire nu au cum să lipsească din trusa ta de cosmetice fiindcă îți vor fi de mare ajutor, în fiecare dimineață.

Trucuri aranjarea parul drept

Peria rotativă cu jet de apă rece (249 lei) și un spray cu efect de strălucire (14,99 lei) te vor ajuta să îți aranjezi părul în fiecare dimineață. Dacă vrei să încerci un look nou, optează pentru niște bucle lejere, pe care le poți face rapid cu ajutorul ondulatorului ceramic negru (169,99 lei) și al unui spray fixativ (19,99 lei).

În articolul

Look fabulos, contra cronometru! Cum să îți aranjezi părul dimineața, în timp record

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x