Cum se foloseste corect samponul uscat: trucuri de stil nestiute

Publicat pe 29.07.2019 la 14:00 Actualizat pe 29.07.2019 la 14:04

Efectele minunate pe care le ofera samponul uscat parului tau te-ar putea face sa devii dependenta de acest produs. Pentru un scalp si un par sanatoase, specialistii recomanda sa nu fie folosit in exces.

Samponul uscat este cel mai bun camarad al tau atunci cand te grabesti si nu ai timp suficient sa te speli pe par. Acesta iti ofera o senzatie de prospetime si iti asigura volum fara sa pui macar o picatura de apa pe podoaba ta capilara. Absoarbe rapid excesul de sebum, neutralizeaza mirosul neplacut si ofera suplete, salvand situatia fara sa depui efort.

Efectele minunate pe care le ofera samponul uscat parului tau te-ar putea face sa devii dependenta de acest produs. Pentru un scalp si un par sanatoase, specialistii recomanda sa nu fie folosit in exces. Asadar, nu il include in rutina de zi cu zi, ci doar in momentele in care chiar este necesar si nu te poti spala pe cap.

Samponul uscat – cum se foloseste corect?

Inainte de a folosi sampon uscat profesional, agita bine tubul, apoi pulverizeaza la radacina firelor de par de la o distanta de 20 – 30 cm. Insista pe zonele cu exces de sebum, apoi maseaza pentru a intinde bine produsul si a oferi volum. In mai putin de un minut, podoaba ta capilara va arata ca proaspat spalata. La final, piaptana parul pentru a indeparta surplusul de produs.

Nu uita: aplica sampon uscat doar atunci cand este nevoie. Iti prezentam mai jos cateva situatii in care poti sa utilizezi acest produs.

Nu uita ca rolul acestui produs este de a prelungi cu o zi procesul de spalare pe cap. Specialistii recomanda sa il folosesti o singura data pe saptamana. Aplica produsul cu masura. Sunt suficiente doua-trei pufuri pentru a obtine acea senzatie de prospetime pe care ti-o doresti.

Daca simti ca pielea capului a devenit nisipoasa, este clar ca ai exagerat cu aplicarea samponului uscat si ca trebuie sa iei o pauza.

Ce sampon uscat profesional sa folosesti?

Cauti recomandari de sampon uscat? Iata cateva brand-uri de sampon uscat de pe profihairshop.ro.

Samponul uscat L’OREAL TECNIART Morning After Dust absoarbe excesul de sebum, elibereaza parfum timp de 24 de ore si pastreaza senzatia de par proaspat coafat. Un beneficiu extraordinar este ca acest produs nu incarca parul si nici nu lasa reziduuri. Acest sampon uscat nu ofera doar prospetime indelungata, ci ofera si volum si prelungeste durata coafurii.

Alt sampon uscat cu efecte pe care le vei adora este WELLA EIMI Dry Me. Produsul ofera coafurii volum, textura si finisare mata din doar doua pulverizari. Datorita formulei cu extract de tapioca, reimprospateaza coafura si absoarbe excesul de sebum.

Specialistii mai recomanda si samponul uscat MARIA NILA Invisidry Finishing, un produs conceput atat pentru parul brunet, cat si pentru cel blond. Vei simti de la prima aplicare cum produsul revigoreaza parul gras. Secretul samponului sta in tehnologia Colour Guard Complex. Alte beneficii care ridica acest produs in topul produselor pentru ingrijirea parului sunt compozitia 100% vegana, adica nu a fost testat pe animale, si faptul ca nu contine parabeni si sulfati.

In opinia ta, care este cel mai bun sampon uscat?

Sursa foto: pixabay.com

În articolul

Cum se foloseste corect samponul uscat: trucuri de stil nestiute

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x