Diferențe pe care să le înțelegi între oja semipermanentă și gelurile UV

Publicat pe 20.01.2020 la 12:51 Actualizat pe 20.01.2020 la 12:54

Ce diferențe sunt între gelurile UV și oja semipermanentă? Pentru că despre ambele știm că rezistă foarte bine.

Preferi manichiura impecabilă și alegi serviciile profesionale în acest sens. Nimic nu se compară cu unghiile tale perfecte pe care nu ți le ascunzi din cauza unor defecte de ordin estetic - ojă sărită sau o unghie ruptă. Cu toate acestea, atunci când mergi la manichiuristă, îți vei dori să știi să faci diferențele între produse. Alege varianta optimă pentru tine, nu lăsa pe alții să o facă.

Așadar, ce diferențe sunt între gelurile UV și oja semipermanentă? Pentru că despre ambele știm că rezistă foarte bine.

Gelurile UV versus oja semipermanentă

Acestea pot fi aplicate și pe unghia naturală, nu doar pe extensii, unghii false. Manichiura realizată cu astfel de geluri poate rezista fără probleme săptămâni bune, dacă este folosit gelul corect și sunt respectați toți pașii. Revii la manichiuristă pentru că unghia naturală crește și se va observa necesitatea de a întreține manichiura.

Cât despre oja semipermanentă, aceasta poate fi considerată o combinație între oja clasică și gelul UV. Ca și consistenţă se poate observa că este precum o ojă și la aplicare nu sunt notabile alte detalii. Totuși, se impune aplicarea a 4 straturi: bază, 2 straturi de ojă și un ultim strat de protecție. Și pentru acest tip de produs trebuie respectați termenii de utilizare. Este durabilă de până la 4 săptămâni, când deja trebuie refăcută pentru că unghia naturală a crescut destul încât să se observe inestetic diferența.

Gelul UV va fi recomandat celor care nu reușesc să își mențină unghiile naturale până când cresc suficient de mult încât să depășească stadiul de unghie medie. De asemenea, îți va fi recomandat gelul UV dacă ai unghiile exfoliate. Motivul este că nu îți va rezista oja pe unghii. În plus, gelul UV este mai dens și creează și o peliculă de protecție pe unghie, ce devine mai rezistentă la șocuri spre exemplu. Pentru cele cu unghii fragile, subțiri gelul UV va fi chiar recomandat.

O altă diferență între cele două produse se referă și la paleta de culori. La oja semipermanentă ai mai multe variante, un motiv pentru care nail artiștii preferă să combine folosirea celor două. Așadar, cu avantaje de la cele două, rezultă manichiura de calitate, de rezistență maximă și culori intense.

La capitolul îndepărtare, ambele tipuri de manichiuri au nevoie de intervenția specialistului. Oja semipermanentă se va îndepărta ceva mai rapid însă în medie sunt necesare 15 minute. În niciun caz nu se vor îndepărta cu acetonă clasică.

Produse de calitate, de la Nolia

În cadrul paginii noliashop.ro produse de calitate germană ți se înșiruie sub ochi. Astfel de produse ar trebui folosite în saloane, pentru ca manichiura să fie una impecabilă. Un mare avantaj este că acestea au fost testate în prealabil, așadar sunt oferite și indicații legate de consistenţă și vâscozitatea acestora, de mare ajutor pentru nail artiști.

Pentru cele care încearcă pe cont propriu manichiura realizată pe bază de produse profesionale, trebuie spus că riscul este de a nu avea aceleași rezultate pentru că este nevoie și de tehnică și cunoștințe în domeniu pentru a realiza o manichiură corectă.

În articolul

Diferențe pe care să le înțelegi între oja semipermanentă și gelurile UV

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x