Este cel mai tare TRUC pentru podoaba capilară! Ce se întâmplă dacă îți pui ceapă în păr. Rezultatul este WOW!
Publicat pe 11.07.2016 la 17:38 Actualizat pe 11.07.2016 la 18:20
âDin fericire, există numeroase produse care te pot ajuta să menții frumusețea și sănătatea podoabei capilare. Spre exemplu, un ingredient banal,care nu-ți lipsește din bucătărie, poate fi un adevărat elixir pentru părul tău. Elimină mătreața și face părul mai puțin predispus la rupere sau casare.
Din fericire, există numeroase produse care te pot ajuta să menții frumusețea și sănătatea podoabei capilare. Spre exemplu, un ingredient banal,care nu-ți lipsește din bucătărie, poate fi un adevărat elixir pentru părul tău. Elimină mătreața și face părul mai puțin predispus la rupere sau casare.
Unul dintre cei mai îndrăgiți hairstyliști din România, Florin Iordache, dezvăluie ponturi prețioase pentru îngrijirea podoabei capilare, în cartea sa "Secretul Părului Sănătos".
Printre ingredientele recomandate în tratamentele pentru păr este ceapa. Suprinzător, deși mirosul său nu este deloc unul plăcut, această legumă face minuni.
Ceapa este un adevărat izvor de sănătate pentru podoaba capilară. Înzestrată cu minunatele vitamine ale complexului B, dar și cu vitaminele A, C și E, precum și cu numeroase săruri minerale, acizi organici, saponine și ulei volatil, ceapa vine în ajutorul părului, menținând prin sulful pe care îl conține sănătatea și rezistența lui.
Beneficiile sulfului din ceapă se răsfrâng atât asupra producerii de colagen, cât și asupra regenerării foliculilor firului de păr, făcându-l mai puțin predispus la rupere sau casare.
Sucul de ceapă hrănește foliculii, dar are și un rol antiseptic, distrugând bacteriile sau infecțiile cu ciuperci și îndepărtând mătreața și mâncărimile.
Toate aceste beneficii contribuie și la stoparea firului de păr, cădere survenită în multe situații în urma acțiunii factorilor enumerați mai sus. Un alt rol extrordinar pe care sucul de ceapă îl joacă cu succes este acela al limitării depigmentării firului de păr, rol jucat pe scena naturii și nu a chimicalelor.