Ghidul tau de pregatire si ingrijire pentru intampinarea sezonului estival

Publicat pe 02.07.2018 la 17:21 Actualizat pe 02.07.2018 la 17:25

Nu trebuie sa uitam ca motivatia este in spatele tuturor actiunilor noastre de zi cu zi. Prin urmare, cateva sfaturi menite sa anime si mai mult starile interioare pot fi insusite cu deschidere.

Zilele insorite au deja unda libera catre sezonul estival. Asadar, gandurile noastre si toata energia debordanta se indreapta cu pasi rapizi catre zile de concediu, pline de rasfat si relaxare. Chiar daca suntem destul de aproape de a experimenta noi senzatii si de a cunoaste si interactiona cu noi locuri, imaginatia joaca un rol extrem de important si isi propune sa dezvolte armonios cel putin o parte a reperelor pe care ni le-am setat.

Starea de bine trebuie setata initial de la nivel mental si se propaga ulterior in dorinta de echilibru si sete de cunoastere, aventura si mai ales asumare.

Nu trebuie sa uitam ca motivatia este in spatele tuturor actiunilor noastre de zi cu zi. Prin urmare, cateva sfaturi menite sa anime si mai mult starile interioare pot fi insusite cu deschidere, dupa cum urmeaza:

Fii in forma fizica buna

Alege sa te mentii in forma din timp si intampina vara pregatita din toate punctele de vedere. Imbratiseaza bucuria zilelor insorite, fa cat mai mult sport in aer liber si incearca sa mergi cat mai mult pe jos. Soarele iti va aduce o doza benefica de vitamina D, dar pentru restul de vitamine, alege fructe si legume multicolore pentru a crea salate cat mai inventive. Dieta de vara te va ajuta sa scapi si de cele cateva kilograme in plus si sa te simti si mai bine in corpul tau de plaja. Este momentul sa te rasfeti si sa iti aloci timp si pentru masaje sau alte tratamente corporale anticelulitice, de slabit sau pur si simplu de relaxare.

Pregateste-ti pielea si hidrateaza-te

Vara este sezonul in care pielea noastra este cel mai mult expusa la factorii de mediu, asadar ritualul tau de ingrijire trebuie adaptat la aceasta perioada. Pentru hidratare, inlocuieste crema nutritiva cu o crema usoara, hidratanta, regeneranta sau cu un ser. Atentie la produsele cu acizi puternici, deoarece acestea nu sunt recomandate sa fie utilizate in paralel cu expunerea la soare, alege in schimb masti usor exfoliante cu acizi din fructe sau enzime. De asemenea, expunerea la soare sensibilizeaza pielea, de aceea incearca sa alegi geluri de fata si de dus care nu contin agenti de curatare agresivi si completeaza cu pielea are nevoie de produse care sa ajute pielea sa ramana hidratata si Pielea este cea care vorbeste despre starea sanatatii noastre. Ea reda la exterior tot ceea ce primeste, perioadei pe care o traversam. Analizeaza si alege din ofertele pregatite de Authentic Plaza cu produsele care ti se potrivesc si care te atrag. Inspira-te si propune-ti o experienta unica care promoveaza produse autentice si de calitate, care folosesc doar ingrediente naturale. Rasfata-te asa cum meriti!

Innoieste-ti garderoba

Vara este sezonul hainelor vaporoase, lejere si din materiale extrem de confortabile.
Intampina sezonul ca o adevarata fashionista si achizitioneaza cateva piese noi care sa te puna in valoare. Alege doar materiale naturale, usor de intretinut, care lasa corpul sa respire. Vezi care sunt noile tendinte si adapteaza totul dupa nevoile si gusturile tale. Ia-ti cea mai buna prietena si mergeti la o sesiune de shopping!

Vacanta bate la usa…

Daca nu ai ales inca o destinatie de vacanta, poate ca ar fi cazul sa nu mai stai prea mult pe ganduri. Aloca timp suficient pentru a analiza multitudinea de oferte de bilete de avion si hoteluri sau, si mai bine, imparte efortul cu grupul tau de prieteni. Cu siguranta vei gasi ceva care sa impace gusturile si buzunarul tuturor, iar placerea planificarii este preludiul aventurilor minunate pe care le veti avea impreuna. Asigura-te ca impachetezi doar strictul necesar pentru a avea loc de shopping si neaparat include o trusa de cosmetice travel-size bio in bagajul de mana, ca sa le ai aproape pe tot parcursul calatoriei.

Distreaza-te si cunoaste oameni noi

Fie ca esti in vacanta sau acasa, incearca sa profiti de toate oportunitatile deou iti refuza experiente care mai de care mai interesante si lasa-te invaluita de magia necunoscutului si incantarea descoperirii: fie ca este vorba de locuri, oameni, culturi sau civilizatii. Descopera-te si mai mult cu fiecare calatorie la care iei parte si invata sa profiti de fiecare moment frumos. Aceste experiente se vor dovedi benefice atat pe moment, dar mai ales in timp!

Sursa foto:pixabay.com

În articolul

Ghidul tau de pregatire si ingrijire pentru intampinarea sezonului estival

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x